Spinning

Godkväll!
Jag gick upp tidigt imorse även fast jag började klockan tio. Hann med stallet innan jobbet vilket var skönt. Efter jobbet mötte jag upp Mathilda och vi handlade inför morgondagen då det blir middag+förfest med ett härligt gäng tjejer. Sedan åkte jag hem och fick lägga mig. Hade sån otrolig huvudvärk och frös. Bestämde mig sedan för att hoppa upp, tog en Alvedon och drog iväg till plus för en timmes spinningpass.
Ett riktigt bra dessutom. Huvudvärken släppte och jag svettades som en jag vet inte vad.. Hög musik, grym musik, grymt pass, grym instruktör. Låter bra va?
Det var ett pass uppbyggt på uptempo. Alså inte intervaller i högttempo utan hela låtar vilket inte är så vanligt. Snacka om pulshöjande och svettigt!
En favorit som är riktigt tung är låten svett med niello. En återkommande låt i många pass med olika instruktörer.

Nu ligger jag återigen i sängen med huvudvärk och fryser. Så nu blir det sova. Imorgon laddar jag för ett löppass utomhus, längtar.


Im coming home

Nu är jag återigen på plats hemma efter några dagar i stockholm. Jag stortrivs i den staden.
Stockholm har bjudit på fint väder, en hel del shopping och god mat! Jag hade gärna köpt mig en lägenhet och stannat kvar.
Men imorgon kickar en ny vecka igång. Full med jobb och träningar!
På torsdag har jag bokat upp mig på jobb 07.00-22.39 vilket känns lite väl länge. Ska se om jag kan byta bort några timmar på något vis.

Har tagit ytterst få bilder under helgen tyvärr. Men här har ni några. Bland annat träningsbagen jag köpte.
Sov gott!


Stockholm

Hej!
Resan hit igår gick fint. Vi var framme runt sju. Vaknade tidigt imorse, redan vid sju och var pigg. Idag har vi gått på stan hela dagen. Fick med mig underkläder och två toppar.
Nu kollar jag på tv, step up 2. Älskar alla step up filmer!
Om en stund ska vi fixa oss och gå ut på stan igen för att äta på restaurang. Hoppas ni mår bra!


Mot Stockholm

Nu sitter vi i bilen Påväg mot Stockholm. Har laddat upp med fruktsallad, lite nötter,en aloe vera dryck och Justin bieber i hörlurarna. Resan kommer nog gå finfint, vi hörs senare! Puss


dear life

Färsk mango och step up. Laddar för spinning 07.00 imorgon bitti. Sedan Stockholm. Fin kväll. 

Anthony Hamilton – Dear Life

Smile, life is beautiful


Miss you

Filip Qvist


Vårruset 2013

Fick hemskickat ett litet paket idag på posten! Gissa om jag blev nyfiken på vad det var haha. 
Det var ett brev om att jag vunnit startavgiften till Vårruset och en vårrusettröja i en tävling som jag var med i för ett tag sedan! Riktigt roligt! Vilken tur att jag tränat mycket kondition haha. 
Loppet går av stapeln den 15 Maj och jag ska givetvis vara med i Älvhögsborgs lag. Längtar!
 

Justin Bieber

 
 





tretton månader kärlek


Jag lever och du lever inom mig. 

Lunch

Hej på er! Jag började jobba 8.30 imorse så har jobbat några timmar nu. Inte många kvar nu. När jag slutat åker jag direkt till stallet och senare ikväll blir det träning!


On the go

Har haft en så otroligt stressad dag. Jag hann inte ens med hälften utav det jag skulle göra, men har fått gjort en del. Vaknade ganska tidigt, spenderade några timmar i stallet innan jag åkte till jobbet för att träna. Jävlar vilken träningsverk jag har från igår haha. Åkte och handlade sedan och var hemma någon timma och åt innan det var dax att möta Lossan och sedan åka till vänersborg.
Nu har jag och Sofia precis varit hämtat mamma i stan som varit i Stockholm på möte över dagen. Fick bli kvällsmat i bilen idag (kvarg med hallon, jordgubbar, banan och apelsin).och självklart dunkade vi Justin bieber i bilen.
Har gjort mig en så god matlåda till imorgon, längtar redan.
Imorgon börjar jag jobba 8.30 så nu måste jag sova. Puss ❤


Workiworki

Godkväll!
Klockan är strax över halv tolv och jag har väl varit hemma i cirka en halvtimme. Var mycket att göra det allra sista på jobbet så kom iväg lite senare än planerat. Timmarna bara flög iväg och helt plötsligt var klockan åtta och då var det dax för Grit plyo. JÄVLAR vilket pass! Så roligt och så jobbigt. Helt klart grymt, precis vad jag gillar. Högintensivt så svetten bara sprutade. 
Efter passet blev det lite stretch och sedan foooort in i duschen och ut i receptionen för att jobba de sista timmarna . 
Tog en Whey proteinbar från fitnessguru, riktigt god faktist. Mycket godare än Swebar. Var svinhungrig efter passet men matilda räddade mig, hon hade med sig en supergod fruktsallad till oss, söt! 
 
Nu ska jag krypa ner i sängen, vila benen några timmar och se om jag kommer upp ur sängen imorgon, jag lär ha världens träningsverk haha! 
Sov gott. 

Grit Plyo

Hej! 
 
Nu på förmiddagen har jag varit i stallet några timmar, städat lite här hemma och lagat mat. Idag gjorde jag en supergod och nyttig linssoppa. Lägger upp receptet senare! 
 
Vid halv fyra åker jag till jobbet och jobbar till kl halv elva ikväll. Älskade vardagskvällar...haha
Dock jobbar jag inte i rec mellan åtta och nio då jag ska vara med på ett Grit PLYO pass som en instruktör ska filma. Det ska bli så roligt! 
Ska packa träningskläderna och lite göra mig iordning nu innan jag ska åka. KRAM!

Sunny sunday




This is my love

Klockan är inte ens tio och jag ligger redan klar i sängen för att sova. Hela jag är helt slut. Dagen på jobbet gick jättebra, jobbade 10-18.30. Det var en stor simtävling och Km i gymnastik så det var fullt upp hela dagen, det gillar vi! 
Efter jobbet sprang jag och mami 5,3 km runt slussarna, kraftprovetdelen där. Är faktist väldigt sugen på kraftprovet iår så vi får se hur det blir med det. Ska ta hela någon dag. 
 
Löpningen gick så otroligt lätt idag, jag trodde faktist att benen skulle vara tyngre och att jag skulle vara psykiskt trött efter all stress idag. Men det gick så bra, hela vägen är kuperad, upp och ner precis hela tiden. Men backarna gick lätt, fick mjölksyra i några men den kunde jag lätt trampa ur direkt och flåset höll jag på en jämn och bra nivå. Vilken känsla. Plus att solen fortfarande sken på oss och det var nästan helt vindstilla. Jag är glad att jag tog vara på den fina kvällen efter så många timmars jobb. 
Jag är inte bara glad för att jag tog vara på den fina kvällen, jag är glad över det fina liv jag har. Underbara vänner, världens finaste pojkvän och familj, min fina janne och världens bästa jobb. Hela jag är full av liv, tack. ♥
 
Inatt sover jag gott. 


Every mile will be worth my while

Har inte bloggat alls idag, men nu är det inte jag som ska ursäkta mig för det. Försökt komma in på appen hela dagen men inte funkat alls, detsamma för Matilda så det var inte min telefon som inte ville. 
Är så otroligt trött på att den aldrig ska fungera, hur ska man då kunna blogga för blogg.se? Haha irriterad tjej! 
 
Jag har iaf haft en GRYM dag. Vaknade väldigt tidigt, gick upp och bakade rågscones, gjorde smoothie och kokade ägg. Efter frukosten åkte jag till stallet med supermycket energi. Träningspasset gick helt otroligt bra så det var kul. Tog med mig all utrustning hem och tvättade och putsade allt ute i solen, låg sedan i solstolen en stund innan vi gick in för att laga mat. Världens godaste dessutom! Färsk torskrygg, broccoligratäng, blomkålsmos och stekta skogschampinjoner. 
 
Maten fick lägga sig någon timme och sedan åkte jag och mami in till stan för en pw runt slussarna på 6,4 km. Kändes så skönt att ta vara på den fina kvällen med sol och helt vindstilla tillsammans med min fina mamma. Vi var hemma runt halv nio och sedan dess har jag duschat, ätit vindruvor och kollat på Irene Huss. 
 
Nu är det läggdax för mig då jag jobbar imorgon igen. 10-18.30 är det som gäller. Hade varit skönt med en hel helg ledigt, men det får jag nästa vecka i Stockholm. 
 
Och helst utav allt, hade jag krypit ner i Filips famn just nu. Tyvärr är han fyrtio mil ifrån mig. Saknad. 

Fredagsmys

Mysig fredagskväll efter några timmars jobb och ledig imorgon. Underbart.


Memories

Tänk att ett helt år snart har gått. Fina minnen ♥




 







Ny energi efter morgonträning

Har precis laddat om efter en timmes spinning klockan sju imorse. Jag gillar det skarpt, grym musik och ett bra upplägg.
Nu har jag fått i mig ny energi. Bananpannkakor, kvarg blandat med hallon till och en proteinsmoothie gjord på mjölk, egenpressad apelsinjuice, kokos, linfrön, hallon och fitnessguru whey strawberry white chocolate.


Fredagsspinning

Ännu en dag på veckan, tänk att veckan snart är slut. Tiden bara springer iväg.

Jobbade som sagt på förskolan idag med. 8-16 var jag där. Och åh vad roligt vi hade det. Den känslan man får tillsammans med barnen är obeskrivlig. Vi har dansat zumba, varit på utflykt i spöregnet, kollat på Scooby doo och massa mer.

Sedan åkte jag raka vägen till stallet där jag spenderade två timmar ungefär. Sedan har jag tagit det lugnt. Min kropp är trött. Så jag har kollat på 90210 och ätit kvarg med massa hallon och blåbär i.
Börjar inte jobba förrän 16 imorgon. Trots detta står klockan på tio i sex då jag ska gå på spinningpasset klockan sju som jag brukar på fredagsmorgonar.

Sov sött!

Saknar min fina f,❤


Give me summer

En dag som denna längtar man så otroligt mycket efter värme och sol. Mina resor detta året har gett mig sån mersmak, jag vill iväg igen NU!


Kvällsmat

Omelett med broccoli och champinjoner och en god sallad till. Mums!


When someone says 'you can't', turn around and say 'watch me'

Snacka om att jag haft fullt upp idag. Klockan ringde som sagt klockan fem imorse, och jag skuttade lätt upp inte det minsta trött. Var på jobbet ca kvart i sex och från sex till klockan ett var det fullt upp, inte en lugn minut. Men det är kul! 
När jag slutat träffade jag mamma i stan för att gå och luncha. Vi köpte varsinn Panaeng curry, favoriten. Därefter åkte jag direkt till stallet mockade och fixade och red. Vilket gick oväntat bra. Han har inte ridits på några dagar så jag gick in med noll krav, och det slutade med en riktigt fin och lösgjord ponny. 
 
Efter stallet åkte jag hem, hade femton minuter på mig att hoppa i träningskläderna och åka tillbaka till jobbet. Idag blev det ett spinningpass(såklart) och sedan avslutade jag med två kilometer löpning som nedvarvning. Nu är jag äntligen hemma har jag duschat. Ska alldeles strax göra en omelett med broccoli, champinjoner och tomat och klockan åtta börjar glee. 
 
Skulle ha en ledig dag imorgon äntligen. Men det blev inget med det, de ringde mig från förskolan så där skall jag vara från klockan åtta till fyra. Samma avdelning som jag var på igår med, kul! 

There's not a thing that i would change

Klockan är tio och jag har krypit ner i sängen för att sova. Nyduschad och smörjt in mig. Växlarklockan står på tio i fem då jag måste åka hemifrån mellan tjugo över fem/halv sex. När jag börjar såpass tidigt så slutar jag ju fakrist tidigt så det gör inget för mig då jag är morgonpigg.

Nu ikväll har jag kollat lite på tv och suttit en stund vid datorn och kollat framträdanden/lyssnat låtar med Bruno mars. Hans röst och låtar är ju helt fantastiska, får rysningar varje gång jag hör en låt av honom.
Finns faktiskt kvar biljetter till hans konsert här i Sverige i november. Men eftersom jag inte vet hur livet ser ut om ett halvår vågar jag inte köpa biljetter.

Hade önskat att jag var i Stockholm nu på måndag då Justin bieber kommer. Var eftersläpp på biljetter idag men jag jobbade så det blev inget med det. Även om jag så gärna skulle gå.

Får nöja mig med ett besök i stockholm fredag-söndag nästa vecka och Beyonces konstert i stockholm den 28 maj. Längtar!

Klockan tickar på så jag får lägga ifrån mig och sväva ut i drömmarnas värld. Sov sött


Feel this moment

Dagen har bestått av jobb på förskolan på frida. Trivs så himla bra där med alla goa barn. Vi har lekt massa, pärlat, spelat innebandy och massa mer.

På vägen hem var jag i stallet och nu ligger jag utslagen. Det är väldigt sällan jag ligger i soffan men det kändes välbehövligt. Om en stund ska jag åka och träna och sedan storhandling.
Imorgon börjar jag klockan sex så klockan kommer ringa fem imorgon bitti. Och på torsdag är jag ledig. Glad tjej!


Summer

Ligger just nu i sängen och myser med majsan innan jag ska åka till jobbet om sisådär tjugo minuter. Jobbar 14-22.30 idag så det blir många timmar även idag. Fick mitt sommarschema och skulle behöva klona mig vissa dagar för att få det att gå ihop. Förövrigt ser det bra ut. Fick ledigt både midsommar och fre-sön under fallens så det blir riktigt bra. Förra året jobbade jag 7-21.30 under fallens och midsommar så blir kul att vara ledig iår.

Måste lägga på ett kål nu då jag ska både fixa håret och sminka mig på tiden som är kvar. Hoppas ni får en bra dag!


Saturday night

Hej!

Måste börja med att berätta, vilken grym dag jag hade igår. Hade 4 st kunder på jobbet och alla gick super, jag fick pussa på min Filip och jag hade en sån otroligt bra eftermiddag/kväll & natt tillsammans med mina fina arbetskamrater. Vi började med ett vattenpass kl 17.30 inne i simhallen, lina som är instruktör i det höll i passet. Det dunkades musik i simhallen så hela Älvhögsborg skakade. Skrattade och sjöng oss nog igenom största delen av timmen vi tränade, med svetten rinnandes förstås.
Efter det traskade vi ner till relaxen där jag och Madde hade fixat mat (ceasarsallad såklart), vin och massa tilltugg.
När vi ätit salladen var det dax för spabehandlingarna som bestod av bodyscrub, ansiktsscrub, hårinpackning, schampo och lotion. Vi bastade, plågade oss själva i det 12 gradiga vattnet och njöt i bubbelpoolen.
Efter behandlingarna fixade vi fram ost och kex, massa frukt och nötter. Matilda höll en visning med saker från LR. Mycket fina saker!

Klockan tickade och runt elva gick jag Madde och Sandra hem till Sandra för att fixa oss och se till att få i oss lite mer dricka haha. Strax innan ett landade vi på Lipz och hade en grym kväll! kom i säng någon gång runt 4 och jobbat 12.30-21.30 så är helt slut nu. Hoppas ni också haft en grym helg!


If i lose myself tonight

God morgon! 
 
Skulle egentligen bloggat igår, men blogg appen krånglar IGEN. Så trött på den där nu. 
Igår fick jag äntligen sova brevid min stora kärlek efter många många nätter utan varandra. Började jobba 12 och jobbade till 20. En ganska lugn dag vilket gör att tiden inte går så snabbt. Efter jobbet åkte jag hem och här väntade kräftor. 
Hela kvällen låg familjen utslagna i soffan och kollade på nature geo wild program haha. Idag har jag verkligen fullt upp. Jag börjar jobba 12.30 och innan dess ska jag packa och lite sånt då vi efter jobbet först ska ha ett vattenpass tillsammans, för att sedan kila ner i relaxen med spaprodukter, god mat, vin och tilltugg. Sedan blir det ett besök på Lipz! Har längtat efter denna kvällen hela veckan. Dock jobbar jag 12.30-21.30 söndag med, och vips så var denna helgen slut.

I Tisdags var några av mina kära arbetskamrater på godismässa för att se nytt sortiment och vad vi ska ta in osv. Dem kom hem med massa godis, dock äter jag inte godis men jag provsmakade faktist en ny smak på Läkerol, Sparkling Champagne. Och jag gillar den! Kanske inte smakar just champagne, men någon form av mousserande och fläder haha, så den tycker jag ni ska testa! 

Nu måste jag ta tag i livet för att hinna med allt. Hoppas ni får en fin dag!

Måste vi ladda med pasta?

Ett riktigt bra klipp från Trollhättans/världens huvudman vad gäller långdistanslöpning.  
Verkligen sevärd

Träna för känslan

Läste precis Pt-fias nya inlägg på hennes blogg, och oj vad bra jag tycker det är. Läs igenom om ni inte gjort det.
Om att hitta känslan. 
 
Jag som person behövde verkligen läsa ett inlägg som detta, få en tankeställare. Påminnas varför jag gör det och att det inte bara handlar om blod svett och tårar. Jag är en konditionsmänniska, och ja en väldig tävlingsmänniska. Redan sedan jag var liten på till exempel skolidrotten, var det löpning, orientering eller något annat handlade det alltid för mig att springa snabbast och att prestera lite bättre än alla andra. 
Igår när jag och Matilda skulle träna stod vi utanför salen och skulle gå in för en timmes Bodyjam, jag sneglade mot cykelsalen och visste att ett grymt svettigt och pulshöjande spinningpass snart skulle börja. Frågade Matilda om hon ville gå på det istället sekunderna innan BodyJamen startade men vi blev kvar. Det är inte det att jag inte gillar att gå på dansklasser, jag älskar dem verkligen! 
Men jag älskar den känslan då man känner sig svimfärdig och benen knappt kan stå längre. Det är först då jag är nöjd. 
Jag vet att danspassen också ger grymt bra träning, härliga och energigivande och de ger mig sån enorm lycka men kanske inte lika pulshöjande och utmanande fysiskt som till exempel ett spinningpass eller att utmana mig själv på ett ordentligt löppass i kuperad terräng och därmed brukar jag tyvärr prioritera dem även om jag tycker det är hur kul som helst att gå på till exempel danspassen. 
Jag vet egentligen inte varför jag är sån, men förmodligen efter min pappa som är likadan. Ett jävlar annamma. Jag vet att varierad träning är det bästa, men endå har jag snöat in mig så på konditionsträning, mål och resultat allt för mycket. 
Jag fick mig en tankeställare och ska försöka sluta tävla allt för mycket mot mig själv och andra och istället träna för känslan, för visst är det de bästa som finns? 
 
 
 

Vi har pulsklockor, jagar tider på milen, mäter våra resultat, lindar måttband kring kroppen, går upp i ottan för PW tills skosulorna brinner, blänger på kalorimätaren på konditionsmaskinen, provar smaljeansen, äter mat, väger mat, räknar mat, hatar mat, drömmer om framtida resultat, blir frustrerad över att framtida resultat inte kommer idag eller helst igår, tar i mer för att förbränna mer, skyndar till nästa pass, nästa klass, tittar på folks muskler, provar egen biceps, mäter, springer, rusar och mäter.

 Självklart är det både bra och effektivt att mäta sin träning och få motivation genom resultaten och allt det där.

Men när tränade vi för känslan sist?

Känslan av att gå på ett spontant danspass och skaka rompa för att det är roligt och härligt?

Skrattade oss genom en löptur i skogen, njöt av att solen strålade dig i pannan eller stannade upp mitt i en serie  benböj för att fånga ögonblicket där du kände dig så jävla stark.

 När tänkte vi att vi tränar inte för något annat än att det får oss att må så enormt bra.

Att det gör oss pigga och frisk och det är det viktigaste.

När sprang vi lite långsammare för att det var så härligt väder att det var viktigare att njuta av stunden än att pressa sig till ett nytt personbästa.

Ibland behöver vi pausa från jakten på resultat och förbättring, ta av oss pulsklockan och träna för känslorna.

,. för endorfinerna, för självkänslan, för dig själv.

 




Helt sjukt


Ligger helt utslagen i soffan efter en dag bestående av stallet, jobb och träning. Idag blev det BodyJam och Cx, första gången jag gick på bodyjamen sedan vi bytte program för ca två veckor sedan. Koreografin gillade jag, dock inte musiken. Åter igen, jag som älskade les mills klasser på grund utav musiken, så nu blev jag lite besviken haha. 
Har precis kikat på den spännande finalen på Sveriges mästerkock och kollar nu på 'Helt sjukt' som går på fyran. Riktigt bra program! Idag är det focus på främst kost och lite träning. För er som missat finns det även tillgänligt på tv4 Play. 
 

Helt sjukt

Helt sjukt? Ja, så heter David Hellenius nya magasin med hälsofokus. Tillsammans med läkaren och vännen Eric Rydman behandlar David vardagliga hälsoteman och ämnen. 

Har det blivit trendigt att ha en diagnos? Finns det en perfekt mängd vin som man kan dricka i tv-soffan på fredagskvällen? Och stämmer det egentligen som det står på löpsedlarna - att man kan slippa Alzheimers om man borstar tänderna?

Det är frågor som kan dyka upp i David Hellenius nya hälsomagasinHelt sjukt. Seriösa diskussioner varvas med rena humorinslag. Varje program gästas av Veckans patient - en känd person med en intressant sjukdomshistoria. 

- Jag upplever att allt fler i dag är intresserade av att må bättre, och att det till och med blivit en livsstil i sig. Men samtidigt tycker jag att det saknas ett hälsoprogram för människor i min egen ålder, där man vågar ta upp såna här ämnen på ett lustfyllt och underhållande sätt, säger David Hellenius. 

 

Nighty

Godkväll! Kom hem från jobbet för inte så längesen, gick jättebra! Jag har sån energi. Vilodag för kroppen idag vilket var skönt och passande. Slutar redan kl 4 imorgon så får se vad jag hittar på för rolig träning. Planen var att träna på active men får skuta upp det lite.

Nu ska jag och majsan släcka lampan och nana. När Filip ligger i en säng 40 mil ifrån mig får majsan ligga bredvid istället. Dock brukar hon ligga där och sova med mig och Filip med Haha.

Sov gott!


Vilodag, eller?

Sämst uppdatering idag men jag har att fullt upp hela dagen, stallet, en sväng på Överby, jobbat och tränat.
Jag vet, igår skulle vara min vilodag. Men jag sköt upp det och sa att min vilodag skulle vara idag. Men hamnade endå på ett spinningpass. Jag kunde faktist inte motstå haha!
Så nu satsar jag på en vilodag imorgon istället, känns som att min kropp behöver det nu. Jag kör hårt med konditionsträningen just nu och kroppen måste hinna återhämta sig med.
Har sovit gott två nätter i rad nu, det kanske bevisar att jag behöver vila med tanke på hur jag brukar sova.

Efter träningspasset blev det en swebar fudge chrisp och massa prat och skratt med härliga människor. Underbara jobb!
Nu har jag krypit ner i sängen och ska ringa Filip och prata en liten stund innan vi ska sova.

Godnatt!


Träning v. 14


Träning veckan som gått
Sprungit 13 kilometer kuperat med backträning
Tre stycken spinningpass 60 min
Ett cx works pass 
Sex träningspass med Janne.
 
Utöver detta har jag gått några härliga Pw's i solskenet.
 
Nu välkomnar jag en ny vecka med nya utmaningar och härliga träningspass!





 

Fråga från läsare

Jag fick en fråga här om dagen vad min och Filips resa till Teneriffa kostade osv så tänkte skriva lite om det. 
 
Vi bokade vår resa med Ving, alltid ett säkert kort med bra priser och utbud. Bokade resan den 15 Februari och åkte den 24 Mars så lite mer än en månad innan.
Resan var nedsatt då det var såpass nära inpå så vi betalade 10800:- tillsammans och då ingick flyg, transfer till och från flygplatsen och boende. Som jag skrivit tidigare bodde vi på California (Playa de las Americas) och vi trivdes hur bra som helst, nyrenoverade lägenheter, trevlig personal och ett mysigt poolområde. 
Här ingick ingen frukost men man kunde köpa till det för 6,5 euro/per person och dag, men det var inte värt. Första morgonen tjuvkikade vi lite på den, det fanns lite olika ostar, skinkor, färska frukter, bröd och fil. Ja en traditionell hotellfrukost alltså, men inte så att den var värd 6,5 Euro per morgon. 
Vi valde istället att göra vår egen frukostbuffe i vår fina lägenhet varje morgon med färskt bröd och annat gott. 
Lunch åt vi inte varje dag, tror vi gjorde det två dagar och de låg i prisklasserna 4-9 Euro utan dricka. Beroende på vad man vill ha.
Varje kväll åt vi middag ute och maten låg i prisklasserna 8 Euro och uppåt. En dag åt vi en stor fisk och skaldjurstallrik och den kostade 26 Euro.
 
Priserna på mat i restaurangerna varierar givetvis väldigt mycket. Vi hade tur nu när vi åkte då även Euron var låg. Vi la ihop en summa pengar och delade på allt vi åt/köpte, mycket lättare. Det blir ganska jämt i slutändan endå. 
 
Teneriffa är riktigt mysigt, fina stränder, underbar spansk mat, och en uuuuuunderbar strandpromenad. Ja en otrolig mysig ö som jag varmt kan rekomendera till er. 
Dock rekomenderar jag inte att åka för tidigt på året då vädret kan vara ostabilt och är lite kallare även om det finns resor dit. Vi åkte ju som sagt slutet av Mars och hade 30 grader och sol varje dag. Kan vara lite kallt i havet för en badkruka, men det hade inte jag och Filip några problem med utan låg i flera timmar haha. 
 
Några mer frågor? Tveka inte att fråga! 

 

New

Hej! Hoppas ni har en fin dag!

Min dag startade med ett besök på Överby. Fick med mig ett par träningsbyxor från team sportia hem och ett par asicsskor till min syster, nu du Sofia finns det inga ursäkter till att följa med mig ut och springa haha!
Efter det var det stallet, konditionsträning som gällde idag. Efter vintern har Janne tappat mycket kondition så tyvärr fick vi inte det flytet vi hade önskat. Men vi gick in utan mål och krav.

Ska alldeles strax ge mig ut på ett litet träningspass. Planen var att vila kroppen efter veckans träningar men jag kör idag så får det bli vila imorgon då jag endå jobbar.

Bild från gårdagens kväll som bestod av sushi, film och mys med familjen.


60 min spinning och cxworx

Precis kommit hem efter att ha spenderat hela morgonen/förmiddagen på plus. Klockan 10 blev det en timmes spinning och direkt efter ett cxworx pass.
Spinningen gick riktigt bra, svetten sprutade precis som den ska. Dock la jag inte på lika mycket motstånd idag då jag kände mig lite seg i benen efter de andra dagarnas spinningpass. 
 
För två veckor sedan hade vi release på de nya Cx programmet, gillade övningarna starkt. Lite mer pulshöjande än den tidigare koreografin och det gillar jag, dock tyckte jag lite sådär om musiken. Usher med Euphoria var iaf med och den gillar jag jättemycket så det var kul! 

Ska samla lite ny energi nu och sedan blir det ett träningspass med janne i det härliga vårvädret. 
 

So tired

Godkväll!
Har krypit ner i sängen efter en lång lång dag. Det känns att jag varit uppe länge. Jobbet gick jättebra, timmarna flög iväg och det hände mycket roligt.

Somnar när som helst så vi hörs imorgon!

Bilden visar min hårfärg för tillfället ganska bra.


Just a second we're not broken just bent

we can learn to love again

Så fin låt, jag har aldrig varit något fan av Pink, men här tar hon och Nate Ruess mitt hjärta. 

P!nk – Just Give Me a Reason



Make yourself shine

Hej på er! 
 
Riktigt härlig dag idag! 
När klockan ringde klockan sex imorse var jag riktigt pigg. Supertaggad för en timmes spinning 07.00. Passet gick hur bra som helst, svettades som en gris haha. Tog mig en banan och åkte därefter till stallet för ridning och allt som hör till. Trött i kroppen nu men förövrigt pigg! HÄRLIGT 
 
Har precis ätit en portion fiberhavregrynsgröt med äpplen och kanel, så gott. Om några timmar blir det jobb, att jobba till stängning på en fredag är väl ingenting jag föredrar men jag tar det jag får såklart.
 
Var ju förresten och bowlade och åt på butlers igår med mina härliga tjejer Hanna, Frida och Mathilda! Bowlingen gick väl sådär för min del men vi hade otroligt roligt. 
 
I helgen ska jag ladda upp för att sedan gå in på nio dagars jobb, så jag har inget direkt planerat, bara träna, stallet och mysa med vänner och familj.
 
 
 

Cykel activio intervall

Hej! 
Vaknade i god tid även idag. Åt en portion fiberhavregrynsgröt och åkte sedan till stallet där jag red och fixade allt.Därefter åkte jag till Plus för att vara med på ett Cykel activio intervallpass. Och JÄKLAR vad jobbigt det var. För er som inte vet så får man en pulsmätare man sätter vid bröstbenet, på varje mätare finns det ett nummer och sedan finns det en stor skärm där man ser sin egen puls, och procent utav maxpulsen. Sedan vägleder instruktören hur man ska ligga i procent till maxpulsen. Därefter gjorde jag lite övningar inne på gymmet. Helt slut i hela kroppen nu. Har precis ätit kycklingsallad och kollat ett avsnitt av New girl. Lite senare blir det bowling med några vänner! 
 
 

Morningwalk

Nu har jag äntligen krypit ner i sängen efter en lång dag. Vaknade tidigt, tog en minifrukost och åkte direkt till stallet. Därefter gav jag mig ut på en pw på 4 km. Så otroligt härligt väder! Dock dog min telefon bara sådär trots laddat batteri, många av er förstår nog paniken haha. Tänk hur mycket en telefon kan betyda haha... Pinsamt.. Min stendör faktist ganska ofta, då stannar hjärtat litegrann.
Åt sedan lite mer frukost och gjorde mig en liten matlåda att ha med till jobbet.

Jobbet gick fint, mina 8,5 timmar flög iväg snabbt. Gjorde lite äggröra när jag kom hem och ligger nu i min mjuka goa säng tillsammans med majsan, världens mysigaste katt som sover hos mig varje natt. ❤
Imorgon står en ledig dag på schemat. Jag ska bara njuta och göra det jag tycker mest om, rida, träna och träffa mina fina vänner. ❤

Hoppas att ni haft en bra dag. Godnatt!


What we want

Ligger nu helt utslagen i soffan, ätit lite kvällsmat och kollar lite på utbildingar. Tror inte att jag kommer börja plugga nu till hösten då lite andra planer lockar mer, men aldrig fel att söka om jag skulle ångra mig. 
Jäklar vad tung träningen var idag! Blev löpning och backintervaller 4 km, sedan var jag helt död. Lite får jag skylla mig själv, hade bara ätit lite fiberhavregrynsgröt till frukost och lite tonfisksallad och ett äpple runt halv två och sedan inget mer fram till klockan nio. Slarv av mig! 

Imorgon jobbar jag 13-21.30 så det blir en lång dag. Innan dess ska ridning och fix av stallet hinnas med. 
Sov gott! 

Running

Äntligen hemma och kan ta det lugnt några minuter. Jobbade 9.30-16 och det gick fint, därefter åkte jag raka vägen till stallet och spenderade några timmar där. Blev ett svettigt pass idag, Janne var spänd som en fiolsträng och väldigt pigg vilket resulterade i både fysisk och psykisk träning haha.
 
Nu laddar jag upp för en löptur, har inte riktigt bestämt mig vart det blir än. Känner mig otroligt trött i kroppen men JAG SKA göra det. 

Vårdag

Haft en fin dag i vårvädret. Var väldigt seg och trött imorse när jag vaknade då jag sov dåligt inatt med. Så jobbigt att jag ska vakna ungefär 10 gånger varje natt. Är ungefär en gång på två månader som jag sover en hel natt, och den natten är verkligen underbar haha. 
 
Tillbaka till dagen då, gjorde mig fiberhavregrynsgröt och låg i soffan en stund och spelade quizkampen med familjen, här hemma har alla blivit besatta av det haha. Sedan åkte jag till stallet tillsammans med mamma, det var verkligen lycka att träna med Janne igen efter en veckas vila för honom. Gick helt okej med tanke på att han stått såpass länge. Pigg ponny.
Sedan hem för lite mat och fix. Nu ikväll var jag och sprang 5 km nere vid Öresjö. Gick helt okej, dock var det väldigt isigt inne i skogen då solen inte riktigt kommer fram där. Men så skönt nu efter! 
 
Ska bara ta det lugnt resten av dagen, kika lite på tv och sånt. 
 
KRAM!
 

 
 

Teneriffa med min stora kärlek

Är nu återigen hemma efter en vecka på underbara Teneriffa. En vecka med massa sol och bad, många långa promenader längst den fina strandpromenaden och massa god mat med min stora kärlek. 

Vi bodde på ett hotell som heter California, otroligt fint hotell som är helt nyrenoverat, fin pool och väldigt bra läge. Nära till allt. Så det kan jag varmt rekommendera till er som ska till Teneriffa. 

Vi har haft 30 grader och strålande solsken varje dag så det har blivit mycket tid spenderad på stranden och i havet. Vi låg vid tre olika stränder, Playa los vistas, Playa los christianos och Playa de las Americas.

Favoritstränderna var Playa los Vistas och Las Americas. Playa los vistas har vit sand och är stor och las Americas består av flera små vikar, i vattnet var det sjukt höga vågor. Så roligt! 
Ätit massa god mat, paradiset där för mig som älskar fisk och skaldjur. Åt det varje dag. En dag beställde vi in en grill-fisk och skaldjurstallrik för två med tonfisk, sjötunga, en till fisk, musslor och massa jätteräkor. Så gott. Fanns även ett flertal Frozen yoghurt ställen där vi åt flera gånger, så mycket godare än glass. 

Har haft en fantastisk vecka, det var verkligen med sorgen i hjärtat som vi åkte där ifrån. En hel vecka tillsammans bestående av massa mys och vi har haft så otroligt roligt. Dethär behövde vi efter att varit ifrån varandra så mycket detta året, nu har vi ny energi inför våren. Att komma hem till sol och vårväder här hemma gör ju inte heller något! 

Längtar till nästa resa redan nu, fjärde utlandsresan på mindre än ett år. Napa i Maj, London i Juli, Thailand i Januari och nu Teneriffa. Att resa är det bästa som finns. 



 

RSS 2.0