I Will love you until the end of time

Imorgon äntligen träffas vi igen. Åh vad jag har längtat efter imorgon. Imorgon får jag hålla din hand igen. ❤
Det är hela tre veckor sedan vi sa hejdå till varandra morgonen när jag skulle till Thailand. Tre veckor utan min andra hälft.


För er som inte vet så har filip flyttat till Lund för att plugga till sjukgymnast. Jag är så otroligt stolt över min prins som kom in där och dessutom fått en lägenhet mitt i stan! ❤
Visst kommer avståndet bli jobbigt men vi klarar allt tillsammans. ❤


Bilder Thailand del 3




What can we do

Hej!
Ligger i sängen nu och är helt slut, jävla jetlag haha. Vaknade pigg innan kl 5 imorse och har fått gjort mycket sen dess.
 
Åt lite frukost och åkte till stallet innan kl 8 imorse, fixade där ett tag och sedan åkte jag hem för att göra mig iordning för jobbet. Jobbade kort pass idag 12-17 så det var skönt. Därefter SPRANG jag ner till en av salarna för att hinna till Bodyjamen i tid, och det gjorde jag. Och jäklar vad bra de gick å hur kul de va! Trots träningsvärken från igår. 
Vi kör Les Mills bodyjam 63, så himla bra musik med! Bland annat mina favoriter Usher - Numb & Euphoria och Chris brown. ✭
 
Imorgon blir det jobb 13-20, det blir kul. Jag trivs verkligen jättebra. 
 
Sov gott! 
 
 
 

Bilder Thailand del 2



Make up

Hej! 
Tänkte visa er lite nya saker i skönhetsväg jag nyligen köpt!


1 & 2 - Elisabeth Arden, Sunblush 06
 

Elisabeth Arden, High shine lipgloss 10 Golden Pearl

Make up store Eyedust, Dust

Emma S, Eye makeup remover

Dirty Works, Shimmer lotion

Elisabeth Arden, Mineral bronzing powder. Bronze Glow

Im your little star

Hej på er sötnosar!
Jag har haft en riktig toppendag. Vaknade klarvaken redan vid kl halv sex imorse så gick upp då. Runt 8 åkte jag till stallet och var där i några timmar. Halv tolv hämtade frida och Mathilda upp mig för ett besök i Kungsbacka.
På vägen hem stannade vi på Ikea för lite mat, jag åt en god Caesarsallad som vanligt haha!
Fick med mig några saker hem men de visar jag er imorgon.

Sedan jag kom hem har jag bara myst, kollat på Victoria secret fashion show och ätit apelsin. Är riktigt trött, fortfarande jetlaggad då jag är inställd på att klockan är 4 på natten nu haha.

Ska ringa min prins nu så kan jag sova gott sedan.
Puss v ❤


Home sweet home

Nu är vi hemma från Thailand. Landade i Göteborg igår kväll runt halv elva efter en lång resa. Kunde inte ens hålla ögonen uppe haha. 
Vi har haft en helt fantastisk resa och jag önskar att vi hade stannat länge. Känslan att vakna på morgonen och se ut över havet, gå till hotellfrukosten och sedan lägga sig på stranden i den stekande värmen är helt obeskrivlig. 
Vi flög först till Arlanda där planet skulle ta oss till Krabi, flyget gick bra och det var 35c när vi gick ut ur planet, lite skillnad från, Sveriges minusgrader.
Vi skulle spendera våra två första nätter i AoNang och bodde på hotellet success beach hotell. Helt okej hotell men inget jag skulle åka tillbaka till. Detsamma gäller själva AoNang, ingen favorit direkt. Efter två nätter där skulle vi åka vidare till paradisön Koh Muuk. Dock blev det inte som planerat, natten innan vi skulle åka fick Sofia magsjuka och vi fick stanna ytterligare en dag. Vi planerade att åka dagen efter istället, men tror ni inte jag också får magsjuka natten innan vi tänkt åka? Jippi haha! 
Låg i sängen hela dagen efter, tråkigt att ligga inne i ett mörkt rum när det är strålande solsken ute. 

Dagen därpå åkte vi äntligen ner till ön Koh Muuk, den var så fantastisk! Vill ni bo på en liten ö med kritvit strand och endast några restauranger så ska ni åka hit! Kan varmt rekomendera Charlie beach resort om ni åker dit. 

Här stannade vi i 4 nätter och det var med sorgen i hjärtat vi lämnade ön för att åka vidare till Koh Lanta. Här stannade vi tre nätter och vi gillade det verkligen. Vi bodde i en supermysig och fräsh bungalow på Pearl beach resort. Här fanns det lite mer att göra, flera stränder, shopping och massa restauranger. Så vill ni ha lite liv och rörelse passar detta er bättre. 

Sedan åkte vi vidare till PhiPhi med färja och hade även här underbara dagar. 
Vi avslutade vår resa med två nätter i AoNang. Sista kvällen gick vi på Ladyboys show, det var så otroligt roligt haha! Snacka om att dem har lyckats bra. Har både filmer och bilder därifrån men det lägger jag upp någon annan dag. 

Vi har gjort så otroligt mycket roligt, varit ute på snorklingsturer, varit på 4 st helkroppsmassager, bodyscrub, manikyr, pedikyr, handmassage, fotmassage, druckit allt för många fruktshakes på stranden, spelat 10000 omgångar av remi, besökt väldigt många underbara öar och massa massa mer. Jag skriver inte allt i detalj nu men kan hända att jag skriver lite mer om allt allteftersom och mer bilder kommer jag lägga upp, det kan jag lova. Åh vad jag vill tillbaka. Jag skulle väldigt gärna stanna där föralltid! Kan ta med mina nära och kära å flytta dit! Följer ni med? 

♥  / v

 
 
 
 
 
 
 

Koh lanta

Hej!
Idag lämnade vi paradisön koh muuk efter 4 nätter där. Sån otroligt fin liten ö med kritvit sand som kändes som potatismjöl när man gick i den. Aldrig varit med om något liknande.
Vi stannade två nätter extra tyvärr då både jag och Sofia åkte på någon typ av magsjuka. Ao nang var inte favoriten direkt så det var så härligt att komma till koh muuk.
Nu sitter vi på koh lanta, lite mer liv och rörelse här än innan så det ska bli trevligt att spendera några nätter här. Bor i en jättefin bungalow vid havet.

Hoppas att ni har det fint hemma, hört att det är snö och iskallt, blä!
Ska skänka en extra tanke till er när jag ligger på stranden. ❤
(fungerar tyvärr inte att lägga upp bilder:( )
Kram!


Ao Nang

hej på er!
Hoppas ni har det gött hemma i kylan! Själv ligger jag vid poolen och tar de lugnt innan vi ska ut på stan.
Flyget gick jättebra, vi hade en tvskärm i varje säte med spel filmer å musik så tiden gick rätt fort.
När vi landat åkte vi till ao Nang. Här har vi en natt kvar innan vi åker vidare. Bor på ett helt okej med fina pooler, föredrar havet men kan va gött med lite poolhäng på eftermiddagen.
Idag var vi ute på en ö som vi tog oss med longtailbåt till. Strålande solsken, kritvit sandstrand och över 35 grader, jag klagar inte!

Saknar alla mina underbara vänner som bara den men jag lovar att jag ska njuta lite år er med. Ni är bäst ❤


Filip Qvist


A guy you there was meant to be the love of your life, your best friend, your soulmate.

The one you can tell your dreams to. He’ll brush the hair out of your eyes, send you flowers when you least expect it. He’ll stare at you during the movies, even though he paid eight dollar to see it. He’ll call to say goodnight or just because he is missing you. He’ll look in your eyes and tell yo, you’re the most beautiful girl in the world.

And for the first time in your life you’ll believe it.



"

Talk that talk

Ska strax åka till jobbet. Tror allt i princip är klart på packningsfronten, bara det sista som jag får packa imorn typ som tandborste och sånt. Känns skönt! Dock vet jag inte riktigt vad för skor jag ska åka i men får fundera lite till, det är ju nästan 16 timmar innan vi åker! hihi.
Först flyger vi till Stockholm och därefter direktflyg till Krabi. 
MYSIGT!!!!!! 
 
 
 

I'll stay forever

Åh vad jag är trött. Kan knappt hålla ögonen öppna och det kryper i min kropp. Tror resnerverna börjar komma! 
 
Jobbet gick så bra, träffar alltid trevliga träningssugna kunder med massa positiv energi. Idag när jag jobbat i några timmar kom det en äldre jättetrevlig man fram till mig i receptionen och sa: Var det inte du som la på parkeringsbiljett till din bil där ute förut? Joo svarade jag, så sa han inte ska väl en sån vacker & söt liten tjej behöva betala parkeringsbiljett och massa haha, han var för söt! 
Såna kunder gillar vi, sen finns den där delen som ger sliskiga komplimanger som inte riktigt går hem haha! 
 
När jag kom hem hade mami & papi köpt räkor, supergoda. 
Nu måste jag nana, gissar på att morgondagen kommer vara rätt lik idag. Stallet & fix inför resan och jobb.
Sedan får jag äntligen träffa mitt hjärta. Jag kommer sakna honom så det gör ont. ♥
 

Femtio nyanser av mörker

Hej på er! 
Än så länge idag har jag fått väldigt mycket gjort. Vaknade i god tid imorse och var i stallet tidigt. Fixade allt som skulle, klippte även Jannes man å lite skägg haha och red. Det tog några timmar och när jag kom hem satte jag direkt igång med packning. Känns som att jag har packat i flera dagar nu men allt har varit hullerombuller men nu har jag lite ordning på alla saker haha. 
 
Igår satt jag i timmar för att fixa med mina ljudböcker. Vill inte ha med min Iphone till typ stranden så ville lägga över de på min mp3. Då måste jag först hämta hem ljudböckerna i min macbook, och sedan lägga på ett USB, sedan koppla in våran PC och lägga in dem där och sedan koppla i Mp3n och flytta dit, sån jobbig process haha. Det suger att den inte stödjer MAC då det är det vi har här hemma. 
 
Fick iaf in 3 stycken och det blev Femtio nyanser av mörker, femtio nyanser av honom och en blomma i Afrikas öknen. Det blir säkert bra! 
 
Om en timme åker jag till jobbet 15.00-21.30. Känns skönt nu när jag varit ledig några dagar att komma igång igen. 

Två dagar kvar.. 
 

I Love you

 
IDAG
Träffat världens finaste vänner, pussat på min älskade pojkvän och gosat med min ponny. 
Kort och gott, beskriver min dag bra. 
Jag är så lycklig. 

Choco D´or


Fick så fina presenter utav min älskade vän Frida idag. 
Microshadow från Make Up Store, Choco d´or. Hur fin som helst! Precis i sån färg jag gillar. Hon känner mig för väl!
Fick även en superfin bok med recept på goda coctails. 

Tack återigen bästa vän. ♥

 


Forever now

Har sovit så skönt! Majsan har sovit hos mig hela natten och hon ligger kvar än. Den late.
Idag har jag mycket som står på agendan. 10.30 ska jag vara på Maria Alberts för att vaccinera mig. Sedan ska jag träffa mina älskade tjejer biblioteket, köpa lite småsaker inför resan (även en laddare och kameraväska hehe, kul när jag vet att de är någon stans bara att jag inte hittar det. Jag som brukar ha superkoll. Sedan ska jag träffa Filip, träna och fixa stallet å rida.
Behöver ju inte oroa mig att jag sitter sysslolös iaf haha!


Packar för fullt

Herregud vilken dag jag har haft, packat och LETAT LETAT LETAT. Jag kan inte hitta min kameraväska och laddare någonstans, har ägnat flera timmar åt det idag, värt.
 
Har iaf packat en hel del så det känns bra, så svårt hur mycket man ska ha med mig haha! Har iaf äntligen bestämt vilken väska jag ska ha och det blir den på bilden är nedan, en bag man kan ha som ryggsäck med, lättare än rullväska när vi ska resa runt på såpass många olika ställen. 

MAKE UP


Morning

Sitter just nu och dricker te och tar det lite lugnt innan dagen drar igång.
Idag ska det tvättas och packas!
Jobbar tors och fredag och vi åker tidigt på lördag så allting måste i princip vara klart imorgon.
Ikväll ska jag träffa Filip, världens bästa.
Ska även vaccinera mig imorgon och efter det träffa mina goa tjejer för lunch.
Puss


Christmas gifts


Några fler av julklapparna! Så nöjd med allt, hade en sån fin jul.

 
 
 

Viva la juicy

En av julklapparna jag fick. Juicy Coutures Viva la Juicy. Den luktar så otroligt gott! 


You give me butterflies

Nu är jag helt slut så kommer somna när som helst. Haft en väldigt fin dag, Janne gick otroligt bra med vilket känns så skönt, vi är äntligen tillbaka på banan efter allt som hänt.
Nu har jag även skämt bort mig själv med fotbad+fix och nya fina naglar.
Imorgon har jag väldigt många saker att fixa så som fixa med vaccination, ringa angående min telefonräkning då dem
Inte fått in pengarna jag betalat, köpa present till min fina syster som fyller 22 imorgon, träna, träna Janne, träffa mitt hjärta och tusen andra saker. Ja ni hör ju själva.

Sweet dreams


Jan. 06, 2013

God morgon! Hur mår ni idag? Jag mår bara fint.
Idag ska jag ju på träningskonventet. Men innan dess ska jag träna min polle, prova lite bikinisar å sommarkläder och tvätta. Se över vad jag har till Thailand helt enkelt! Det bästa är att vi knappt behöver ha några kläder, vi lär ju typ ligga på stranden hela dagarna endå hihi. Hoppas ni får en fin dag.


Kärlek som vår har aldrig funnits någon gång

Hej på er!

Nu har vi precis kommit hem efter en heldag i mysiga göteborg, jag och älskling. Vi har kikat i affärer, ätit på restaurang och varit på bio. Lämnade även in mitt Evfa attlingarmband jag fick av Filip i julklapp för förminskning.(kan visa er det när jag fått tillbaka det, såå fint).❤ Med mig hem fick jag en tröja, underkläder och solkräm. En underbar dag tillsammans med min fina favorit.

Har nog glömt säga till er att det blivit ändringar i planeringen. Vi åker till Thailand redan på lördag 12/, så vi sitter alltså på planet påväg om en vecka!! Helt sjukt!

Nattinatti!


We got the world

Kom nyss hem från jobbet och träningen. Jobbet gick fint och timmarna gick snabbt. Sedan gick jag och Filip ner för att träna. Efter träningen åt jag en skyr som mellis/kvällsmat. Supergod och massa proteiner, 3/4 gånger mer än i vanlig yoghurt!

Jag ska strax krypa ner i sängen för att nana då klockan ringer 04.30 imorgon igen, tur att jag inte är så morgontrött. Och gillar faktiskt det passet då jag slutar tidigt, 13.30.
God natt fina läsare!


Les mills

God morgon! 
 
Har ni sovit gott? det har jag! 
Nu fixar jag frukost och efter det åker jag till stallet och därefter jobbet 12-20. Efter jobbet ska jag träna, hur förskyld jag än är! 
Är även supertaggad för eventet jag ska på på söndag, det är en inspirations/träningskonvent hela dagen, det finns massa pass att välja mellan, man får välja fem stycken under dagen. Så då MÅSTE jag vara helt frisk.
 
Det sista passet är BodyAttack då är Line Nordlöf från Les Mills instruktör, ska bli hur kul som helst! 
 
Nu har även vårat nya vårschema kommit ut, med ännu mer pass än tidigare! 
 

Summer paradise

Nu är det bokat och klart! Den 19 Januari åker vi mot Thailand i två härliga veckor, UNDERBART ♥
 

Sweet dreams

Nu är det läggdags för mig, imorgon väntas jobb 12-20 så måste vara pigg.

Sov sött fina ni.


Året som gått

 
Happy new year ♥
 
 
Har haft ett fint år som bestått av många fina framgångar men även en del motgångar. Året började fint, jag var ute och festade mycket med mina fina vänner, skolan flöt på bra och det gick fint med Janne. Blev sedan tillsammans med Filip som förgyllde min vardag totalt, årets bästa händelse. Var på Varbergs-spa tillsammans med Mamma Sofia och underbara Karro och hennes mamma. Bokade en resa till Ayia napa tillsammans med ett stort tjejgäng och hade en grym vecka där fullt med festande som uppladdning till själva studenten. 
Vi sålde Janne till en liten tjej och det var en tuff period utan honom innan jag vant mig. Visst fick vi hälsa på honom precis när vi ville, men det var tomt som FAN. 
 
Den 10 Juni vaknade jag tillsammans med Filip, studentdagen. Vi gjorde oss iordning och begav oss till champagnefrukost tillsammans med alla vänner, därefter blev det flakåkning med massa dans och skratt. Herregud vilken känsla. Sedan var det cermoni i aulan, min fina syster var där och sjöng några låtar, utdelning av stipendier där mina bästa vänner fick varsitt vilket dem förtjänade så. 
Därefter var det utspring, hela luften var fyllt av lycka. 
Kvällen avslutades på en hejdundrande utgång på Lipz där vi dansade tills vi var helt slut efter många många timmars festande. 
 
Bara några dagar efter studenten började jag jobba heltid på Trollhättans Camping, ett ganska trevligt jobb som passar mig som gillar att träffa människor. Där stod jag i receptionen med in och utcheckningar och lite städ. Dock blev det så mycket jobb att jag inte visste var jag skulle ta vägen. Jag jobbade väldigt ofta 06.30-21.00 och var bara ledig ett fåtal dagar på hela sommaren, samtidigt mina vänner njöt av ledigheten vilket kändes lite surt.  Hade 4 st nattpass på raken och just de dagarna var de dagar som det var extremt fint väder. Det passade perfekt då vi var på kusten hela dagarna och solade och badade sen kunde jag jobba på natten. 
 
I slutet på Augusti var äntligen mina pass på campingen slut. Jag och Filip åkte till London i fem dagar och bara njöt av ledigheten innan jobben drog igång igen. Fem dagar i ren lycka med min stora kärlek. Vi hade underbart väder, över 30 grader och strålande sol. Shoppade massvis, promenerade i Hyde Park, bodde på ett hotell som var väldigt fint och bara njöt. 
 
När vi kom hem började vi båda jobba igen, Filip som personlig assistent på heltid och jag på Plus. Vi hämtade hem janne då han och hans nya ägare inte riktigt passade ihop. Bytte stall och första dagen fastnar Janne i hagen och sliter av en sena. Därefter blev det omläggning i många många veckor 3 gånger om dagen och ingen ridning. Var en väldigt jobbig period då vi inte visste hur det skulle sluta. Nu i november var vi hos veterinären med hjärtat i halsen. Senan hade läkt fint, Vilken lättnad. 
 
Annars i höst har jag jobbat supermycket, fick chansen att börja på fridaskolans dagis här i trollhättan där jag varit en hel del och trivs jättebra. Givetvis jobbar jag kvar på plus med och trivs även där väldigt bra. 
 
Den 28 Oktober åkte jag och filip till strömstad spa och bara myste tillsammans, kan inte beskriva vilken härlig helg vi hade. Sedan gick tiden fort och julafton var inne. Hade en mysig jul tillsammans med nära och kära och fick även en resa till Thailand som vi startar detta året med. 
 
Vill ge alla mina fina vänner ett STORT tack för detta året. Jag är så glad att jag har er och ser fram emot ett nytt år tillsammans med er. 
 
 










 

This will be the year

Hade en finfin nyår tillsammans med mina kära vänner.
Kvällen började hos Mathilda med frida där vi drack champagne. Sedan hämtade vi upp filip och begav oss mot Elin för nyårsmiddag. Vi var ett stort gäng där så det var trevligt. Det bjöds på god 3 rätters och sedan frågesport, gissa vem som vann?? Haha!
Sedan blev det förfestspel och dans innan vi tog taxin till stan för att se fyrverkerierna och hälsade på benny. Sedan åkte vi på en annan efterfest. Jag och Filip kröp ner i sängen en stund efter 4 och sov gott tillsammans ❤


RSS 2.0