Morning workout

Vaknade i hjärtats famn imorse. Eftersom han skulle jobba så tog jag en promenad till gymmet, var ganska exakt 4 km så det är en perfekt uppvärmning. På gymet körde jag framförallt armar men även en del rygg. Näst på schemat står stallet och sedan jobb 17-22.30. Typiskt jag som är sååå sugen på pass haha.


You cant stop me now

Som vanligt vaknar jag tidigt och inte kan somna om. Vet inte hur tidigt jag somnade igår men innan 10 var det iaf, det tar tydligen på krafterna att vara på spa!
Idag är det jobb som står på mitt schema, 14.30-21.30 är det som gäller. Jag gillar att jobba kväll förutom att jag missar alla pass vi har och jag älskar att gå på dem. Innan dess ska jag till stallet och göra lite småfix.


Im in love

Nu kom vi precis hem. Tyvärr!
Jag kan varmt rekommendera Strömstad spa till er! Så bra!

Jag vet inte hur jag ska kunna förklara hur bra vi har haft det. Hela dagen igår myste vi i alla olika bassänger och bastus som dem hade. Vi tog det lugnt där ända tills kvällen och det var så himla mysigt när de va mörkt ute så hade dem tänt ljus och sånt där med. Sedan gick vi upp till hotellrummet, duschade och gjorde oss iordning innan vi gick ner till hotellet och åt sån god mat. Det var en buffé bestående av massa massa olika saker, bland annat färska räkor och musslor, andra riktiga kötträtter, ostar och kycklingspett och sånt. Fanns även ett gott dessertbord.

Där satt vi bra länge innan vi gick upp till rummet och kröp ner i de goa sängarna och sov gott i varandras famn.
Imorse blev det en väldigt god frukostbuffe innan vi gick till spadelen och myste där i några timmar innan vi åkte hem.
Åh vad jag älskar Filip. Vill tillbringa varje minut av mitt liv tillsammans med honom. ❤


Kräftor och mumm

Ikväll är mina kusiner och Goa morbror här. Vi har ätit färska kräftor som är egenfångade och massa gott till. Nu ligger vi utslagna i soffan allihopa och kollar på tv. Jag har även packat lite smått då vi åker på spat imorgon.


Sleep

Imorse när klockan ringde var jag så himla trött! Jag brukar inte vara det men idag var det sådär extra skönt så man bara ville ligga kvar. Men jag kom upp och var på jobbet halv 9 då jag började. Jobbar till kl 17.30 idag så blir en långdag. Efter åker jag hem och då ska vi äta kräftor och annat gott med kusinerna och Filip.
Sedan åker vi till strömstad spa imorgon bitti och stannar tills måndag. Ska bli sååååå skönt!


Birthday

Gårdagen spenderades till störst del i sängen hehe. Jag var så otroligt orklös och mådde mindre bra. Tog mig iaf till stallet på eftermiddagen och red en sväng. Därefter åkte jag på Antons 21 års kalas och spenderade kvällen där. Mycket trevligt!


My kind of love


Utekväll

Igår var det en bra dag! Jag var i stallet och red. Det gick fint! Därefter åkte jag och tränare och sedan träffade jag Mathilda så var vi på överby och fixade lite saker inför kvällen.

Vi hade en superkul förfest och därefter åkte vi till Lipz för att dansa loss!
Jag hade superkul förutom att jag ätit lite under dagen och fick lite för mycket av det goda i mig haha.
Jag har världens bästa vänner!


Ben & Jerrys

Jobbet gick fint! Mina åtta timmar kändes dock som åttio. Iaf de första 5 timmarna. Efter jobbet åkte jag till hjärtan och han hade fixat så fint. Bakat kladdkaka och köpt ben&jerrys. Ja vi har ju 7 månader tillsammans idag som ett par hihi.
Otroligt bra onsdagskväll med andra ord.

Längtar så till imorgon när vi ska ut! Först har vi ordnat en förfest med hela stora tjejgänget och sedan till Lipz. Frågan är om man ska klä ut sig eller inte, och isåfall till vad?!


Mattips

Idag har jag sån träningsvärk haha! Skönt. Nu på morgonen har jag lagat mat, kyckling, hemmagjort kantarellsås och ungsbakade rotfrukter och lite potatisklyftor i det. Ett tips för er som inte vill äta så mycket kolhydrater, jag har i ytterst lite potatis då jag inte vill utesluta kolhydraterna helt så det kan man ju anpassa efter vad man själv vill. Nu tar jag det lite lugnt och om ca 5 minuter ska jag åka till jobbet. 12-20. Idag ska kroppen få sig en vilodag.

Ni glömmer väl inte att stödja bröstcancerfonden?


Night

Träningen gick så jäkla bra!! Helt slut i hela kroppen efter. Körde cx först som uppvärmning. För er som inte vet är det coreträning 30 min,Väldigt effektivt! Och därefter danspasset. Var release på det för ett litet tag sedan och jag gillar det skarpt!
Nu ska jag precis sova, imorgon väntar jobb 12-20. Dröm sött!

Missemaja har också tänkt att sova i min säng tydligen haha!


Träningstime

Nu ska jag alldeles strax åka för att träna! Idag blir det cxworkx och ett danspass. Så taggad!

Nya Zeeland

Hej!
Nu är jag äntligen hemma från jobbet igen. Innan jag började tränade jag och idag var det backintervaller som stod på schemat. Helt slut i rumpan och benen efter, så härligt. Imorgon blir det nog styrka och ett danspass. Hoppas även att min kära vän frida ska följa med!

Idag åkte min favorit älli till Nya Zeeland på obestämd tid. Så modig tjej! Så ett stort lycka till till henne. Kommer sakna henne så otroligt mycket. Fick en smörfet kram av henne förut, och förhoppningsvis kommer vi höras av på Facebook eller liknande.


All i want is you

Godmorgon! 
 
Nu ska jag precis äta frukost och sedan bege mig till stallet för att rida och fixa allt. Därefter blir det en sväng nere på gymmet innan jag börjar jobba. Börjar inte jobba förän 16.30 idag så jobbar kvällen idag. 
 
Nu ska jag ta tag i mitt liv och få detta gjort haha. 

Just a perfect day

 
Har ju inte bloggat alls idag, men det beror på att jag har varit i Göteborg hela dagen med mitt hjärta. Han kom hit imorse och vi tog bilen till Göteborg där vi åt god mat, shoppade och kollade på fotboll på Ullevi. (IFK-AIK) Tyvärr förlorade IFK. Fick med mig en jacka hem från Zara och ett par vantar. 
 
Jag har haft en så otroligt bra dag så jag inte kan förklara, och nästa helg åker vi på SPA.

Jag är så kär så kär. 

 
 
 
 

I love you forever

Godmorgon på er mina goa läsare! 
 
Har varit vaken några timmar nu men varit så himla seg så har typ inte gjort något alls haha. 
Igårkväll blev det en riktig myskväll tillsammans med f. Han köpte med sig sushi, grönsaker & dipp också kollade vi på tv och bara myste. 
Imorse fixade jag frukost på sängen till hjärtat och vi låg kvar lääänge i sängen. 
Nu åkte han precis och jag ska strax åka till stallet så ska vi ses senare igen och gå på bio. 
 
Åh vad jag älskar honom, mitt allt. ♥ ♥
 
 

Morning


Snacka om att jag vaknade med träningsverk idag! Så underbart.
Vaknade även supertät i nästan. kroppen ska få en träningsfri dag, det känner jag att jag behöver. Har världens huvudvärk och är trött i hela kroppen.
Jag får se vad som händer ikväll men det lutar åt fredagsmys med hjärtat eller aw på Pitchers.


Bootcamp

 
 
 
 
Idag har jag och Benny haft bootcamp ute i spöregnet. Vi stannade på olika ställen och gjorde massa övningar och intervaller.
Vi var dyngsura när vi kom tillbaka och helt slut i våra kroppar. Vi gav verkligen allt!
Visst är jag tjejen som älskar att träna ensam, då jag bara kan sätta på mig hörlurarna och vara i min egna värld,  koncentrera mig till 110% och vara effektiv.
Men dethär var verkligen roligt, vi pushade varandra till max och jag tror att vi båda kommer sova gott inatt.







 
 
 
 
 
 

Im into you

Efter en god natts sömn ska jag äta lite frukost innan jag ska åka till stallet. Ska rida idag!
Sedan ska jag köra ett pass på plus och sedan blir det jobb som vanligt. Ge mig fredag nuuu!
Nu ska jag ta vara på dagen. Kram!


I know him so well

 
 
 

Jag har nog alltid varit kär i kärleken. Hur fint det när en människa inte fungerar utan den andra utan älskar varandra så mycket så det känns som det är den andra personens syre som gör att man kan andas. När man inte kan föreställa sig ett liv utan sin andra hälft, sin kärlek. Jag själv har nog ganska svårt att sätta ord på kärleken. Jag har varit med om förälskelse. Men först nu har någon visat mig vad riktig kärlek är. Den riktigt djupa kärleken mellan två människor, där man delar allt man har och gör allt för den andra och hela ens värld sprudlar utav glittrande stjärnor. Egentligen ser väl all kärlek olika ut, olika från person till person och förhållande till förhållande. Jag är en såndär kärlekstönt som kan sitta uppe hela natten för att lyssna på fina kärlekslåtar eller för att söka på fina kärleksbilder på internet. Mitt förhållande tillsammans med honom är ett sånt där extremt kärleksfullt. Jag trodde att det hörde till i ett förhållande att det skulle vara sådär tilltrasslat lite när som. Men med honom är det helt tvärtom. Det är som att sväva på rosa moln.

Jag älskar honom på ett sätt jag aldrig någonsin älskat någon förut. Han har visat mig hur bra livet kan vara. Att kärleken kan vara så enkel och härlig. Det är ofta jag bara ser på honom och får den där speciella känslan, ”åh vad jag är lycklig med honom, han älskar verkligen mig.” För det är någonting han verkligen visar. Han får mig att våga för jag vet att han alltid står bakom och stöttar mig genom allt. Han finns för mig både när det är bra och när det är mindre bra, men framförallt när jag behöver det. Han ser precis. Det är som att han har någon röntgenlampa så han kan se precis vad som händer inom mig. Jag har aldrig varit med om en människa som gör så mycket för mig som han gör. Han är så snäll och omtänksam så jag kan inte ens finna ord för att kunna beskriva det. Jag vill spendera all tid med honom. Vill vakna till hans andetag på morgonen, spendera dagen med honom och somna i hans famn på kvällen. 
Allt det där speciella, det lilla extra får jag chansen att uppleva med honom. När han masserar mig nästan varje kväll innan vi ska sova, när han kittlar mig så mycket att jag tillslut inte kan andas, när han kallar mig Skrattmaja, Trollis, Vickis och alla andra miljoner smeknamn han har för mig, det får mig att känna mig speciell. När han varje morgon vill ligga kvar länge och bara morgonmysa. Jag har ALDRIG träffat någon lika pusstokig människa som honom. Aldrig heller träffat någon så okomplicerad och omtänksam människa. 
Jag tror nog att han också är en kärlekstönt för han är också precis sådär otroligt kärleksfull så jag inte ens kan beskriva och ger det lilla extra.
Han har sätt både mina styrkor och mina brister. Men han låter mig alltid vara som jag vill och den jag är. Han vet precis hur jag fungerar, han vet hur sakta jag äter min mat, han vet mycket väl att jag alltid (enligt honom) smörar smörgåsen på fel sida och att jag använder extremt mycket tandkräm på min tandborste. Han vet precis vilken kudde jag vill ha när jag ska sova, och hur jag ska ligga i sängen för att sova som skönast trots att det kanske inte alltid passar honom. Men han accepterar det. 
Han vet precis hur han kan få mig att skratta och hur han ska hantera mina tårar och min sorg. Han låter mig vara precis den jag är. Jag älskar honom.  

Han är magisk.
 
 
 

With you

Hade förbrett ett inlägg innan jag åkte till jobbet idag men glömde att publicera. Smarta jag.
Jobbade iaf mina timmar, efter det gick jag ner och körde ett STENHÅRT pass rumpa och ben. Det var längesen jag svettades så mycket, härligt!
Efter det gick jag till Hemköp och plockade ihop en supergod sallad och åkte hem till Filip och åt den. Sedan var det stallet i vanlig ordning och sedan har jag bara tagit det lugnt. Jag har haft sån otrolig huvudvärk idag så nu ligger jag i mitt rum med massa levande ljus och sånt. Så mysigt.
 
Jag längtar så otroligt mycket till helgen. Den är fullproppad med massa roliga och mysiga planer. Första helgen på länge nu som jag inte jobbar.
 
 
 
 
 

Forever

Dagen är äntligen över! Och jag lever!
FAN vad skönt att ligga i sängen rent ut sagt.
Dock har dagen gått väldigt bra. Gick super på dagiset och timmarna på plus gick otroligt fort.
Nu ska jag prata lite med mitt hjärta innan jag ska sova. Känns som att John blund redan varit på besök här hos mig så lär somna rätt snart.

Sov gott!

I love you


Lunchrast

Nu har jag lunchrast på en halvtimme. Åkte till pappas jobb en liten stund för att fördriva tiden och ta de lugnt haha. Känner mig redan riktigt trött och jag jobbar 10 timmar till! Men tiden går säkert fort. Vi har lekt ute och ätit lunch än så länge. Sedan "nattade" jag barnen som skulle sova.

Tänkte visa er lite bilder från helgens festligheter!


Äntligen sängen

Äntligen har jag krypit ner i min sköna säng. Jobbet var stressigt men tiden gick snabbt och vi hade roligt. Imorgon jobbar jag först 9-17 på dagiset sedan 17.30-22.30 på plus. Hej trött tjej imorgon kväll! Och hej inget liv längre haha. Det känns som jag jobbar hela tiden.
Nu ska ja ta och släcka och sova för det blir upp tidigt imorgon. Måste ju plocka fram gummistövlar och regnkläder då vi förmodligen kommer vara en hel del ute imorgon på dagiset haha!
Natti ❤


Mysmorgon

Imorse hade jag en riktigt mysmorgon, tända ljus och frukost i lugn och ro. Sedan har jag varit i stallet och en sväng i stan.
Nu är det mat dax sedan ska jag åka till jobbet och jobbar till klockan 22.30.

 


Time for bed

Godnatt! ❤


Epic

 
Fy vilken rolig kväll jag hade igår!
 
Den började hemma hos Filip och vi åt och satt och prata med hans familj innan vi började göra oss iordning. Sedan åkte vi till Bennys inflyttningsfest vilket var väldigt trevligt. Runt 12- halv ett gick vi till Epic och vi hade så grymt kul! Sjukt bra musik med!
Kommer förmodligen lägga upp bilder under morgondagen.
Vi la oss sent inatt och jag skulle ju upp och jobba idag så Filip och jag åkte till stallet innan han släppte av mig på jobbet.
 
Nu har jag varit hemma snart en timme och planen för ikväll är att ta det väldigt lugnt.
 
Världens bästa Snugge
 

Day

God morgon!
Har varit vaken ett tag nu och ätit frukost och sånt. Ska laga lite mat snart tills innan jobbet och även stallet.

Skulle ju även hinna med gymet idag men hinner inte det idag. Har ju tränat varje dag denna veckan så det får bli en vilodag idag istället.
Om en stund kommer nog älskling hit.
Nu ska jag hoppa in i duschen. Ha en fin dag!

Älskade kissekatt


Perfect together




   Åh vad jag älskar dig, och kärleken växer sig bara starkare för varje dag som går.
Tillsammans med dig svävar jag på rosa moln. ♥




 

Fredagsmys

Kvällen har jag spenderat med mina bästa vänner. Vi var på Butlers och åt och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt bra fredagsmys.
Vi skulle egentligen hälsat på Benny efter men men tyvärr blev det ändrade planer så henne träffar vi imorgon istället. Då blir det inflyttningsfest hemma hos henne och jonas!

Nu tänkte jag kolla på någon film innan jag ska nana. Börjar inte jobba förän 13.30 imorgon men har tusen saker att fixa innan.
 

Morning

Ligger vaken i sängen nu, ledig dag!
Det är typisk att ja ska vara så morgonpigg så ja vaknar klarvaken kl halv sju. Har legat och försökt somna om en stund men jag är för pigg haha.

Jobbet igår gick bra. Det var en ovanligt lugn torsdag. Dock var det mycket spring, fix och stress runt omkring då W.a.s.p skulle spela på jobbet senare.

När jag slutade kl åtta kom Filip och vi tog en promenad hem till honom. Idag är min lediga dag eftersom jag jobbar hel helgen med. Har inte riktigt planerat dagen ännu vet bara att jag ska träffa mina bästa tjejvänner ikväll, åh vad det ska bli mysigt ❤
Även imorn ska jag träffa dem då benny har inflyttningsfest, då ska även Filip med. Det ska bli så kul!


Morgonträning

Nu börjar jag strax jobba! Jag började dagen med stallet och sedan var jag ute på en pw med intervaller och lite annan träning. Lika underbart väder idag! Dock något kallare.

Nu börjar jag strax jobba och jobbar till klockan åtta ikväll.
Kram!


Underbart höstväder

Innan jobbet hann jag med de som skulle göras. Bland annat var jag ute på en HELT UNDERBAR pw i det fina höstvädret. Hade jag inte jobbat skulle jag gått i flera timmar!
Jag jobbar även imorgon, det underbara passet 12 till 20 haha! Så jag får se till att hinna träna innan dess. Håller även tummarna för att ja ska få träffa min älskade f. ❤ nu ska jag krypa ner och sova gott. Godnatt!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3250248/images/2012/pic_5075ea60e087c310b76a574c.jpg" class="image">


Inringd

Blev precis inringd att jobba 13.30-22.30 på plus. Ett sjukt långt pass som inte är min favorit direkt haha. Men pengar.. Innan dess måste jag hinna till stallet och även ta en pw så jag kan röra på mig något idag iaf. Kram!


Morning

 
 
 
God morgon!
Idag vaknade jag runt halv åtta superpigg!
Jag börjar inte jobba förän senare idag så vi får se vad jag hittar på tills dess, det som ska hinnas med iaf är fixa stallet & Janne och träna på Plus.
 
Nu ska jag plocka iordning lite sen får vi se!
 
 
 
 

Bra dag

Nu är det läggdags. Har suttit hela kvällen och sorterat mina 7000 bilder som ligger huller om buller. Men nu är det förhoppningsvis ordning!
Haft en överlag bra dag idag. Tränat tidigt imorse, jobbat med supergoa arbetskamrater, veterinären har kollat på Janne och jag kan äntligen börja rida nu och pussat massvis på min fillisälskling!
Sov gott!


Summertime

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rosa bandet

Hoppas att ni också är med och stödjer rosa bandet!

Igår köpte jag ett armband för att stödja.
Det kostar 70:- på Guldfynd!
Visst är det gulligt?


Löneförhöjning

Hej!

Klockan åtta imorse var jag och körde ett morgonpass. Det blev ett ben/rump pass, helt klart min favorit haha! Sedan började jag jobba klockan 10. Nu har jag lunch och slutar kl 17. Då blir det träffa hjärtat och stallet.
Fick även reda på att jag fått löneförhöjning fr.o.m. September wihuuuu!!


Åh vad jag älskar lediga dagar

Herregud vilken bra dag jag haft idag! Och håll i er nu, jag har gjort såå mycket idag haha.

Kl 11 klippte jag mig, tog en bra bit men blev bra. Skönt att få bort det slitna. Sedan åkte jag och mamma till stallet. Sedan lunchade jag med mina bästa vänner Mathilda & Frida i stan. Sedan gick frida till skolan jag gick med Mathilda till swenssons guld och köpte en berlock.
Sedan åkte jag till överby, köpte bandage till Janne, ett riktigt bra schampo+balsam till mig på bellboxb(riktigt dyrt men värt)! Och lite andra småsaker, en av sakerna kommer jag visa er imorgon.
Sedan tränade jag på plus, sen mötte upp Filip i stan så gick vi till Resia sedan en promenad hem till honom, vi var ute på en långpromenad i spöregnet och myste med fruktsallad nu ikväll. Nu ska jag sova, imorgon väntas det jobb 10-17 och innan dess ska jag träna! Sov gott fina ni


Sunshine day

 
 
 
God morgon!
 
Var vaken redan kl 6 imorse! JAG ÄR LEDIG IDAG!! Så himla skönt haha! 
Nu har jag ätit frukost och håller på att fixa mig. Klockan elva ska jag klippa mig och efter det till stallet. Sedan ska jag förmodligen träffa min käre vän Benny och kanske mathilda och Frida en sväng med. Träning ska det bli idag med!
Har även antagit utmaningen på Ida Wargs blogg. Att göra 50 st djupa knäböj varje dag. Kör ni med!
 

 
 
 
 

Lillprinsen

 
Min fina lillprins.



 
 
 
 
 
 
 
 
 

ett år

 
Vet ni vad?! Idag är det faktist ett helt år sedan jag fick mitt körkort!
Den 6e Oktober hade jag teorin och klarade den, den 7e hade jag uppkörningen och den gick galant även den.
 
Så en sjukt lycklig tjej för ett år sedan haha!
 

Hopes

Det blev en riktig myskväll igår, det passade fint efter allt jobb. Det var så extremt mycket att göra, judotävling, simtävling och en väldans massa innebandymatcher. Så vi hade fullt upp. Hade dock väldigt trevliga kollegor så gick finfint!
 
Idag har jag och filip varit i stallet, handlat och bakat äppelpaj. Vi tyckte det kändes som riktig höst idag så det passade fint haha.
Nu ska vi åka tillbaka till stallet om en stund igen för att lägga om jannes ben ytterligare en gång. 3 gånger om dagen som gäller nu, jippi!
Ikväll börjar ju solsidan med det får ni inte missa!
 
 
 
 
 
 

Jobb

Sitter på jobbet nu och har min kvarts rast. Kvällen igår blev en myskväll med hjärtat och familjen. Imorse gick jag upp halv sju för att åka till stallet och sedan jobbet 8.30 så Filip låg kvar i den varma sängen. Då blir man ju lagom sugen på jobb!
Idag jobbar jag 8.0-18.30 så får se vad vi ska hitta på ikväll. Antingen blir det myskväll eller utgång!


Dax för ansiktsbehandling

Sitter på Casmara och väntar på behandlingen. Efter möter jag upp älskling så ska vi köpa fredagsmys!


Girls night

Ojdå blev inget bloggande alls igår. Hade så fullt upp! Tidigt på morgonen var jag sedan åkte jag till gymmet för ett armpass. Tog mig även tid till en stunds stretch vilket ja brukar vara dålig att ta mig tid till. Sedan hem och storstäder, kl 14.30-22.30 jobb och sen hem till frida för förfest sen Lipz!! Hade så grymt kul!
Vid 4 i natt kom vi i säng hos frida och har legat där tills nu. Idag står ansiktsbehandling på schemat! Skönt!


Love

Love of my life. 💗


Fiji

God morgon!
Eller god morgon, jag har varit vaken sen klockan 7 men inte fått tummen ur att skriva förän nu haha. Idag har jag sån EXTREM träningsvärk i min rumpa och benen. Kan knappt gå haha, körde ut mig helt igår. Men skönt när man känner att träningen ger något så man inte bara lullat runt på gymmet i en timme.
 
Nu på morgonen har jag ätit en god frukost, kikat lite bloggar och även bokat en skön ansiktsbehandling på Fredag. Det ska bli skönt!
 
Idag har jag en del som ska fixas bland annat massa tvätt som ligger i högar. De hoppar ju inte in i tvättmaskinen av sig själv tyvärr. I Eftermiddag ska jag träffa Filip, då ska vi till resebyrån och kolla lite flygbiljetter. Sen ska vi till älvhögsborg och simma.
 
 

Effektiv förbränning

 
Effektiv träning på 30 min.
 
 
  • 1. Åka rullskridskor
    Förbränner 425 kalorier på 30 minuter.
    Är du överraskad över hur mycket det förbränner? När du rullar fram glömmer du att du faktiskt tränar. Det är rörelserna från sida till sida av lår och bakdel som kräver mer av din kropp. Rullskidor är effektiv träning som dessutom inte sliter på knän och andra leder – kom bara ihåg hjälm och annan säkerhetsutrustning.
  • 2. Löpning
    Förbränner 374 kalorier på 30 minuter.
    En löpare är vanligtvis smal – och det är inte så konstigt: De stora löpmusklerna i ben och bakdel är de största kalori- och fettslukande musklerna i kroppen. Få största möjliga utbyte av varje steg genom att svänga med armarna intill kroppen, undvik att luta dig framåt och håll fötterna nära marken. Landa på mitten av foten och rulla fram på tårna. Du kan också öka förbränningen genom att variera dig med snabb intervallträning och backlöpning.
  • 3. Hoppa hopprep
    Förbränner 340 kalorier på 30 minuter.
    Det är knappast någon överraskning att boxarnas favoritträning hamnar högt på listan. Få största möjliga utbyte av varje hopp genom att använda ett hopprep med handtag som når precis upp till armhålorna när du ställer dig mitt på det. Hoppa med fötterna lätt isär, håll kroppen rak och hoppa nära golvet. Du kan öka förbränningen genom att byta tempo och stil – hoppa med den ena foten, båda fötterna eller samtidigt som du joggar.
  • 4. Rocka rockring
    Förbränner 300 kalorier på 30 minuter.
    Se till att du väljer rätt storlek: Rockringen ska nå upp till bröstet på dig när du ställer den på högkant framför dig. Rätt teknik är också viktig: Stå med ena foten framför den andra och flytta vikten fram och tillbaka och runt i en cirkel. Kom ihåg att det inte gör något om det inte blir perfekt – du förbränner massor av kalorier ändå!
  • 5. Spela tennis
    Förbränner 272 kalorier på 30 minuter.
    Du behöver inte ha en partner för att få glädje av den här fettförbrännande sporten. Har du bara ett tennisracket, en tennisboll och en vägg förbränner du lika mycket kalorier! Sök upp ett plant område i närheten av en vägg eller ett garage som du kan spela mot. Slå både fore- och backhandslag. Testa hur många du kan göra i sträck. Prova att gå tio meter och sedan 25 meter från väggen och känn hur mycket hårdare du måste slå ju längre bort du står.
  • 6. Dans
    Förbränner 221 kalorier på 30 minuter.
    Inte den största kaloriförbrännaren men inte desto mindre en lysande – och kul! – fettslukare. Det viktigaste är att hålla ett högt tempo. Välj låtar med snabba rytmer, till exempel latinska – och glöm inte att hålla ångan uppe mellan låtarna också. Använd armarna för att öka förbränningen ytterligare. Lyft dem över huvudet och rör dem i takt med musiken!
  • 7. Gå i raskt tempo
    Förbränner 170 kalorier på 30 minuter.
    Gång kommer faktiskt med på vår topplista. Hemligheten är att ta långa och raska steg. Du ska till och med gå så fort att du inte klarar att hålla ett sammanhängande samtal. Öka förbränningen genom att köra intervallträning – växla mellan 2 minuter rask gång och 1 minut när du ökar tempot så mycket du kan.
 
Källa: Iform

❤❤❤


Träningsdag

Hej!

Vilken superdag jag har haft!
Jag vaknade i min älsklings famn efter att ha sovit så gott hela natten. Runt kvart över sju imorse var jag på gymmet och körde ett riktigt mördarpass ben/rumpa. Härligt! Sedan gick jag hem till benny och vi var där en stund innan vi gick en PW på 6,3 km.
Sen åt vi lite vindruvor hos henne och drack vatten haha. Sen till överby för att köpa en foundation till mig plus att jag köpte en musli. Risentas GI, jättegod!
 
Har även hunnit luncha med mamma och varit och fixat i stallet. Nu blir det att städa lite innan jag ska till stallet för att rida.
 
Hoppas ni haft en fin dag!
 
Tips på en supergod & nyttig musli!

Iform.se

Gjorde precis ett test på Iform.se där man ska hitta sin fitnessprofil.

Gör testet HÄR!
 

Såhär blev mitt resultat:
 

Du är: Swinger - passionerad och impulsiv

Swingern är ett riktigt energiknippe som är impulsiv och älskar att ge sig i kast med nya motionsformer.

Det får definitivt inte vara för schemalagt eller för enformigt.

Personlighet: Du är varm, engagerad, uttrycksfull och passionerad. Du hatar rutiner och fasta scheman och trivs bäst med arbetsuppgifter som stimulerar din kreativitet. Du vill kunna utveckla din energi och använda din gnista och entusiasm.

Fitness: Med sitt stora behov av konstant variation är swingern den perfekta kandidaten till crosstraining. Eftersom du lätt blir uttråkad är det bäst att välja flera olika träningsformer som du kan variera allt efter humör. Det skulle t ex kunna vara inlines när solen skiner och dans när det regnar. Du blir uttråkad om du försöker göra samma sak dag ut och dag in. Anmäl dig till olika lopp t ex genom ditt jobb - då tvingas du nämligen att gå, löpa eller åka inlines hela vägen till målet. Pilates kan användas både för träning av flexibilitet och styrka.

Peak: Du toppar helt enkelt mitt på dagen. Medan alla andra tar sig en lur eller slappnar av lite efter lunchen bör du skaffa en träningskompis och tillsammans bränna energi på motion.

Träningsmöjligheter
KONDITION: Orientering, jazzdans, mountainbike, triathlon, squash
STYRKA: Bodypump
SMIDIGHET: Pilates, hemmaövningar för smidighet


Morning

God morgon!

Har sovit sådär inatt vaknat väldigt många gånger. Som alltid vaknar jag pigg runt sju även fast jag har sovmorgon. Spöregn ute med. Urs å fy.

Men jag ska väl ta mig upp äta frukost oså i lugn och ro innan jag åker till jobbet.


RSS 2.0