Thisplace.blogg.se

Vår resa har startat så bloggar numera på www.thisplace.blogg.se
Hoppas ni följer med mig dit!
Vet att den krånglar med bloglovin också tyvärr. 
Take care! Världens bästa packhjälp

Hej! 
Haft en dag med mycket att göra. 
Startade dagen runt halv nio med att greja lite. Klockan tio åkte jag in till stan för att tråda ögonbrynen på en salong. Därefter åkte jag hem till Filip och kollade över biljetter osv. Vi åkte sedan till stan då han skulle träffa några kompisar och jag åkte hemåt igen. 
Grejat i typ två timmar med att få över några ljudböcker till min mp3, sen äntligen fanns dom där. 

Sedan kom mathilda hit med sushi, vi åt och sedan hjälpte hon mig med all packning. Hon hjälpte mig att välja ut lite saker som var onödiga/jag inte kommer att använda och sedan la jag ner i väskan. Den blev helt knökefull, så mathilda rev upp den igen och packade ihopvikt och fint så nu finns det massa plats kvar i den haha! Grym tjej. 
 
Jag hade köpt en glittrig kaktus till henne (Internskämt) och ett kort. Av henne fick jag ett armband där det står V & M på, hon är världens gulligaste!! Hur ska jag klara mig utan henne? 
 
Nu har jag duschat, gjort hårinpackning, lagt glamglows ansiktsmask, använt min favorit bodyscrub mango från the body shop (som mathilda packade ur min väska då hon inte tyckte jag var en riktig backpacker med sånt i väskan, fast det tycker hon inte att jag är iaf hehe ;) ), rakat benen och smörjt in mig i favoritkrämen. Ska alldeles snart krypa ner i min älskade säng och försöka sova några timmar innan Filip och hans pappa hämtar mig här hemma klockan åtta imorgon bitti. 
 
 
 
 
 
 
 

Priscilla - The queen of desert

Hej! 
 
Åkte ju som sagt bil hit största delen av dagen igår. Var framme runt klockan fyra ungefär. Vi bor i en lägenhet som mammas jobb äger mitt i vasastan så det är verkligen perfekt. 
 
Vi gjorde oss iordning och gick ut för att äta, hamnade på en riktigt bra restaurang och för min del blev det babyback ribs med coleslow. Därefter tog vi en taxi ut till Göta Lejon för att se musikalen Priscilla. 
Jag och mamma såg den när vi var i Stockholm i november men den var superbra så vi tyckte att pappa och sofia också skulle få se den haha. Och dem tyckte också den var jättebra. 
 
På hemvägen hyrde vi Heat, dock kollade jag inte utan grejade med annat. 
Nu äter vi frukost och ska bege oss ut på stan för lite kik i affärer om en stund. 
 
Ha en härlig lördag! 
 
 
 

RSS 2.0