Sunshine

Godmorgon alla solstrålar! Vaknade ca kl 9 imorse och åt direkt. Nu ska ja ut till stallet för att ta en ridtur i blåsten, hoppning som står på schemat, så kul! Efter det ska jag en sväng till överby. Senare ska jag nog träffa Frida och Mathilda igen, vi hade en underbar kväll igår mes! Bästa tjejerna.
Vi hörs puss


Friends

Hej! Är nu hemma hos Frida tillsammans med Mathilda. Vi har varit på torp och efter det var vi och köpte revben, ostar, kex och vitlöksbröd så nu ska vi mumsa rejält. Riktigt fin fredagskväll med tjejerna jag tycker mest om!


Start over

Hej!
Satte på min gamla laptop som jag hade när jag var mycket yngre, har inte haft på den på flera år och oj vad mycket roliga bilder det låg där i! Massa på min gamla ponny Snuggels med. De flesta bilderna jag hade på oss/honom försvann när min hårddisk i min stationära mac kraschade. Tråkigt men finns ju inget att göra. Tänkte iaf visa er en bild jag hittade i datorn haha!
Den är riktigt gammal! kolla vad liten jag är haha!

I Used to love you

God morgon!
Idag är jag hemma då jag behöver skriva det sista på min rapport till projektarbetet. Har kommit en bra bit så den ska jag allt hinna klart med idag. Sedan har jag en miljon andra saker jag behöver göra, listan kan göras lång!
Bland annat: Tvätta, beställa linser, städa lite fixa i stallet ut och springa mm.
Ikväll ska jag vara med min going mathilda! Så vi får se vad vi hittar på!
Imorgon har jag inte heller några planer, många av mina kompisar ska göra högskoleprovet, så lycka till till er!
Filip är ju borta hela denna helgen så kommer inte träffa honom förän på söndag/måndag, men det får vi ta igen nästa vecka.
Har även fått massa nya jobbtider vilket känns jätteroligt!
Tänkte lägga upp en lista med 10 saker om mig själv senare så ni får hålla utkik!
Ha en fin dag! 

Work

Hej! Har just nu rast så sitter och äter lite. Briemacka, en liten bit tårta som en snäll kille gav oss! Har jobbat sedan kl ett och Börjar om en kvart igen, och då jobbar jag tills klockan 10 ikväll. Så nu får ni komma och träna haha! Innan jobbet var jag även i skolan i några timmar och kollade på några redovisningar.
Back to work!


Today

Hej! Idag har jag haft min redovisning äntligen! Så skönt att det är över! Jag är faktiskt nöjd. Sedan kollade jag även på Frida, Jennifer och Filip och dom var jätteduktiga. Efter detta typ kl halv 12 åkte jag och Filip och köpte fika på nordfeldts eftersom vi varit så duktiga idag haha. Vi köpte en morotskaka och en prinsessbakelse som vi delade på, så gott! Sedan tog vi det bara lugnt hemma hos honom. Sen var jag även på möte på jobbet en snabbis och nu ska jag ut till stallet Hoppas ni haft en fin dag!

 


Heart

Nu ska jag sova om jag ska orka upp till min redovisning imorgon. Hoppas det kommer gå bra men jag är allt nervös haha! Sov gott sötnosar!


Somebody to love

God kväll!
Har precis varit ute på en PW med Aylin och varit i stallet. Pluggade en stund innan men kände att jag ville ha en liten paus och vila hjärnan lite. Nu kollar jag på Top Model och efter det ska jag fortsätta förbreda min redovisning för imorgon.

You and me

Kärleken som får dig att lyfta från marken, när hjärtat slår snabbare än vanligt
och det flyger fjärilar och bubblar i magen varje gång du ser HAN. Den totala lyckan.

Jag är världens lyckligaste


Happy

Har suttit och jobbat med pa sen jag sprang förut. Så nu får hjärnan vila en liten stund innan jag ska fortsätta. Min bok kom även idag! Så här ska ni få en sneakpeak på några sidor.

 

 

 

 


Turn it up

Kom hem för en liten stund sen nu, dagen har bara varit bra. Dock borde jag jobbat mer med mitt projektarbete men det ska jag allt se till att göra nu i em/kväll. Men innan dess ska jag till stallet och ut och springa.
Gjorde även om lite i mitt rum igår, satte upp nya hyllor osv. Dock ska jag inte ha det som står på hyllorna nu utan ska byta ut det, tog bara det jag hade. Men jag är nöjd, det är bättre än innan!
Nu ska jag ut, pusspuss vi hörs sedan!

You light up my world

♥♥♥♥

Healthy

Hej igen!!
Sitter just nu och arbetar med mitt projektarbete, förbreder just nu redovisningen som jag ska ha på onsdag. Det är mycket att förbreda men det är roligt. Jag har säkert berättat vad jag har gjort, men för er som har missat det så gör jag en hälsobok för ett bättre välmående.
Boken är klar och skickad på tryck så jag hoppas att den kommer imorgon.

Training

Nu är det dax för en löptur i vårvädret. Synd att det blåser bara!
Hörs sen puss!


Today

God morgon! Sitter och äter frukost nu och ska strax ut till stallet för att ta en ridtur i det underbara vädret. Efter det blir det en joggningtur. Idag är det för övrigt bara två månader prick kvar tills vi åker! Ingen stress nejnej inte alls hehe!

Tänkte visa er lite foton jag tog igår, nu är det verkligen vår!


Love

 

 

 


No worries

Hej! Hemma nu efter en sväng på överby med Mami. Jag köpte en tröja och även nya träningsskor, reebok Easy tone. Dem är så sjukt sköna så dom kommer användas flitigt! Nu ska jag ut till stallet! Puss


Everything

Hej! Nu kom jag hem från jobbet för en liten stund sedan. Eftersom det var 24-timmars var det mycket folk så det var kul! Dock var det väldigt lugnt de timmarna jag stod ensam. Nu är jag supertrött så ska släcka och nana. Har planerat morgondagen så måste även gå upp i tid. Puss på er fina fina läsare! Sov gott!


With you

God morgon!
Jag kom precis hem nu. På schemat står stallet som nr ett och sedan blir det en springtur. Jag borde plugga och förbreda min redovisning tills på onsdag, men börjar även jobba kl 16 så får se vad jag hinner. Jobbar tills 23.30 idag, det ska bli kul då det är 24- timmars spinningen.
Om jag ska hinna med allt som planerat får jag sätta fart nu, bloggar mer under dagen.
Ledig fredag och strålande solsken, jag mår så otroligt bra. Livet ♥

Live my life

Hej!
Dagen har bestått av jobb och därför har jag inte bloggat något alls. Efter jobbet gick jag och pappa och köpte varsin sallad, sedan åkte jag hem och red. Underbart väder ju! Äntligen är våren här.
Nu har jag precis duschat och ska snart åka till Filip. Hoppas ni får en fin kväll alla läsare!

Beautiful life

Hej! Haft projektarbetsdag i skolan idag och även varit på rättegång med alla vi som läser rättskunskap. Efter detta åkte jag och Filip hem till honom, åt mat kollade på Adam och Eva för att sedan åka ner till älvhögsborg. Filip skulle träna och jag jobba. Imorgon jobbar jag 8-1 vilket ska bli kul, jag trivs superbra!

Älskade älskade vän!


Life is good

Har tagit paus från allt pluggande nu. Kikar för tillfället lite i hm's katalog som kom hem idag. Har även kikat runt efter bikini på lite olika hemsidor. Måste ju ja nytt inför Ayia napa. Helst vill jag ha en hallonrosa/rosa. Åh jag kan knappt vänta till den 25 maj!

Kan även berätta att jag fått ett till jobb! Jag jobbar ju timmar på älvhögsborg och nu har jag även fått heltid på campingen i sommar. Riktigt roligt! Livet är så fint.


We

Love will always find a way


Come to me

Hej! Nu kom jag nyss hem från jobbet. Mycket folk idag så det var kul! Även om det är mycket jag inte kan så känns det bra. Ska även jobba onsdag, torsdag och fredag denna veckan.
Nu ska jag precis äta lite och sedan fixa iordning lite, packa upp resväskan. Imorgon väntar ett spännande samtal! Mer om detta senare dock hihi.

Puss!


Together

Hej! Fy vilka bra dagar jag har haft på Comwell hotell Varbergs kurort.
Vi har ätit massa gott, badat, tränat, badat bastu och sovit i underbara sängar. Minns inte när jag åt så mycket sist som jag gjorde igår kväll. Det var en supergod buffé med olika skaldjur, fisk, massa grönsaker, olika ostar, massa frukt & nötter och massa olika desserter. Trivdes rätt bra haha!
Tänkte visa er lite bilder.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

Comwell spa

Hej! Nu är vi framme på spat. Vi har checkat in och kollat runt lite, det är hur mysigt som helst. Sitter och dricker lite te nu och snart blir det lunch. Efter maten ska vi till relaxen, och sedan blir det yoga. Ha en fin dag!

 


It's true


Moment like this

Hej!
Äntligen är det helg, en väldigt bra helg med. Igår hyrde jag & filip film och åt massa godis och nu ska jag snart gå för att kolla när han spelar match.
Sedan ska jag hem och packa för tidigt imorgon bitti ska vi åka på SPA, Varbergs Kurort. Vi har även bokat in oss på tre stycken träningspass där. Det ska bli så fruktansvärt skönt.  Kommer hem på måndag igen för börjar jobba kl 4 då.
På tisdag blir det vanlig skola och detsamma på onsdag. Sedan är jag ledig både torsdag och fredag, det kommer bli en VÄLDIGT bra vecka dethär.

"Varför inte havsutsikt och frukostlyx på måndag morgon? Överraska med en ovanlig start på veckan!Bad och bastu på söndag kväll, övernattning i skön säng och bästa sortens frukost innan veckan drar igång."









This is my life

Halloj!
Sitter och pluggar just nu, jobbade några timmar imorse och sedan var jag hos min moster (som även åker till Spanien imorgon och stannar där i två månader) och åt lite. Supermysigt.
Nu är jag hemma och måste plugga gärnet ikväll, skulle egentligen åkt på middag men fick ställa in den. Jag har fruktansvärt mycket just nu och det får även bloggen drabbas utav. Men jag försöker så gott jag kan att hinna med allt. puss!

Good life

Hej! Ännu en riktigt bra dag har passerat. Skolan var helt okej, efter den var jag med Filip tills jag åkte till jobbet klockan 5 sedan jobbade jag till halv 11 och kom hem för inte så längesen. Riktigt bra dag! Imorgon bitti är det jobb igen, klockan 8 - 11. Nu måste jag sova om jag ska orka upp tidigt, puss!


My heart

My heart is perfect because you are inside. ♥


You are my heaven

Godkväll. Hoppas ni haft en fin dag, det har jag haft.
Imorse jobbade jag i 5 timmar innan jag fick slänga mig iväg till skolan efter att jag slutat. Hann varken byta om eller äta. Dock hade jag med mig sallad så jag fick äta den på lektionen. Efter skolan körde jag ett rejält träningspass på Sportlife, som att jag inte har nog med träningsverk från igår eller så haha.
Sedan var det stallet och nu sitter jag och pluggar. Arbetar med mitt projektarbete och det går riktigt bra.
Jag har fått flera stycken kommentarer om vart jag börjat jobba och det är på Älvhögsborg.
Nu måste jag fortsätta plugga. PUSS
image description

Fight for this love

Hej!

Idag har jag haft en såndär extremt effektiv dag ni vet? Först var jag i skolan, gjorde klart min uppgift i Rättskunskap innan dagens enda lektion började. När jag slutat åkte jag direkt till stan och klippte mig, det behövdes ska jag säga. Vi diskuterade även om min balfrisyr och sånt, spännande!

 

Sedan åkte jag hem, lagade mat och var i stallet och satte på en tvätt. Innan jag åkte till Sportlife för ett mördarpass, RPM, Den består utav nio låtar med en uppvärmning, tre låtar med lite lägre intensitet men högre B-/RPM(Tempo), tre med lägre B-/RPM men högre intensitet, en nedvarvning samt en stretch. Genom hela passet jobbar man i intervaller och varvar hastighetskörning med backklättring vilket ger kroppen en rejäl utmaning och allsidig träning.

Jag är helt död nu kan jag lova er! Men jag älskar sånna pass då jag verkligen tar ut mig. Jag vet en tjej som kommer sova gott inatt.

 

Nu har jag skrivit massvis på mitt projektarbete och lagar mat till morgondagen samtidigt. För imorgon ska jag jobba innan skolan. Det ska bli roligt! nu ska jag göra klart maten och sedan krypa ner i min mysiga säng. Puss på er!



Believe it

 

 

A guy you there was meant to be the love of your life, your best friend, your soulmate.

The one you can tell your dreams to. He’ll brush the hair out of your eyes, send you flowers when you least expect it. He’ll stare at you during the movies, even though he paid eight dollar to see it. He’ll call to say goodnight or just because he is missing you. He’ll look in your eyes and tell yo, you’re the most beautiful girl in the world.

And for the first time in your life you’ll believe it.

"

Im here

Hej! Gud vilken bra dag jag har haft idag!
Några kompisar till familjen kom hit och vi har ätit vofflor, varit ute med janne och grillat! När dem åkte hem duschade jag och sedan har jag pluggat. Fått gjort riktigt mycket så det är skönt!
Nu ligger jag i sängen och tar det lite lugnt. Ni ska även få se lite bilder från idag.
Vet att jag ligger efter en dag igen med 'Dagens låt', men det kommer! PUSS

Smash into you

Goddag!
Gårdagen igår var väldigt bra!
Det mötet jag var på var ett med Cultural Care, alltså Au Pair organisationen. Det började med ett informationsmöte i ca 1,5 timme och sedan var det dax för intervju en och en. Halva intervjun var på Svenska och halva på Engelska. Men det gick nog bra! Det var frågor om sig själv och lite om hur man ser på barnuppfostran osv.
Direkt när jag kom hem åkte jag till Filip, vi åt thaimat och kollade på melodifestivalen. Bra dag!!
Nu har lite folk kommit hit så nu ska vi gå ut och grilla och fika. Ha en fin dag! PUSS

Here i am

Är precis framme Göteborg nu. Ska gå mot Elite plaza hotell strax. Det håller på till klockan tre så vi hörs senare! Ha en fin lördag puss!


It's you

Godkväll! Haft en bra kväll. Blev en romantisk middag haha! Tortelini med sås, en god sallad och vitlöksbröd. Gjorde även en supergod efterrätt som vi åt upp trots att vi var proppmätta. Imorgon ska jag upp tidigt för att åka till Göteborg som jag sa. Mer om det imorgon. Puss och Godnatt fina läsare!


Listen to her

dag 11 – en låt som du aldrig tröttnar på

Skulle helst av allt vilja ha Halo även här, eftersom det är min absoluta favoritlåt. Men kanske är lite tråkigt att ha samma låt två gånger så här har ni en annan jag tycker är väldigt bra och inte tröttnar på.

Will you be there

Hej!
Kom just hem från skolan och överby!
Skoldagen har varit bra, tack vare de underbara människorna. Jag har även kommit väldigt långt med mitt projektarbete och det känns SÅ bra! Igår hade jag världens ångest över det, men nu är jag på banan igen.
Ikväll blir det mys med min gos, vi ska laga god mat och efterrätt och bara ta det lugnt. Det ska bli skönt.
Imorgon ska jag på ett möte i Göteborg så det blir till att gå upp tidigt.
Puss!
Tjuvkik på mitt projektarbete:

I Will be the one

dag 10 – en låt av ditt favoritband

Band och band, men Beyonce. Det finns inga ord. ♥

So beautiful

Hej! Ligger just nu i sängen och vilar lite. Haft en bra dag i skolan och fick gjort en del även om jag kunde fått gjort mer. Men men. Efter jag kom hem från skolan så har jag varit i stallet och storstädat huset. Snart är det dax för att träna, ska jag få en beachkropp tills maj lär jag få ligga i! Men först lite mat.

Har glömt min laddare i skolan och den var urladdad redan när jag åkte hem. Men jag klagar inte för sjukt vad effektiv man blir utan den haha! Vi hörs senare puss.


I find pieces of you in every song i listen to

Hej! Kom hem ganska sent så har inte hunnit blogga något innan. Hoppas att ni haft en fin dag. Det har iallafall jag haft! Finner inte ord som kan förklara min lycka just nu. Älskar livet.

Imorgon har vi projektarbetsdag och det ska bli kul, dock missar jag ju min lediga dag men jag klagar inte! Snart helg och har planer för hela, jag känner på mig att det kommer bli en riktigt fin helg.

Idag är det 78 dagar kvar tills jag och ett tiotal tjejer lämnar Sverige för en galen vecka i Ayia napa. Kan knappt vänta!

Nu ska jag krypa ner i min goa säng för att strax bege mig till drömmarnas värld. Sov sött!


Drop the world

dag 09 – en låt du kan dansa till


Boy you got my heartbeat runnin' away

dag 08 – en låt som du kan hela texten till


Back to life

Hej igen!
Blev ingen träning efter lektionen idag för det visade sig att jag hade feber, väl hemma har jag pluggat lite och gjort klart en uppgift i psykologin. Har fortfarande lite feber så får se hur jag mår imorgon om det blir skola eller inte. Men jag hoppas det, vill träffa alla mina godingar!
De ringde även från mitt nya jobb idag och meddelade att jag börjar redan nästa Tisdag! Då ska jag jobba 5 timmar. Det ska bli hur kul som helst & jag är full av förväntan. Nu ska jag äta melon och krypa ner i min säng och kolla på Top Model, vem tror ni åker ut idag? Jag tycker det är väldig svårt, det beror ju mycket på vad dem har för utmaningar.
Följ mig gärna på instagram: Victoriaerikson
Ha en fin kväll! Håll även utkik efter dagens låt lite senare ikväll.
Bild från min födelsedag

One in a million

Hej!
Tog mig sovmorgon imorse till ca kl 9, sedan gick jag till stallet och red direkt och sånt. Nu håller jag på att laga mat, ungsstekt lax, pressad potatis, hollandaisesås och grönsaker blir det, fy vad gott det är! Tänkte även plugga lite smått inann det är dax att bege mig till skolan för en Psykologi B lektion och därefter gå till Sportlife. Egentligen borde jag inte gå till Sportlife då jag inte är riktigt frisk och har ont i hela kroppen, men samtidigt borde jag så då gör jag det haha!
Lillprinsen ♥

don't forget

Anyone can make you happy doing something special. But only someone special can make you happy without doing anything.

Love me

Ligger ju efter med "Dagens låt" nu när jag inte bloggat, så här kommer 3 st!



dag 05 – en låt som påminner dig om någon

 




dag 06 – en låt som påminner dig om ett ställe

 

 

dag 07 – en låt som ingen tror att du skulle älska


All this way

Det var några dagar sedan jag bloggade nu!
Men jag har haft mycket att göra. Igår var jag på Överby, fick med mig ett par byxor och en tröja hem. Kom hem sent så orkade inte blogga då heller.
Idag var jag i skolan, efter skolan gick jag till Sportlife och körde ett rejält pass, för att sedan åka hem och rida. Vi hade ett dressyrpass men det gick sådär idag. Så nu har jag nog tränat varenda muskel i kroppen känns det som haha!
Kan även meddela att jag har fått jobb idag! Jag var på intervju i Torsdags och idag ringde dom och berättade att jag kommer arbeta på timmar, alltså efter skoltid, helger osv. Det ska bli så himla roligt!
Livet är SÅ UNDERBART, jag har ingenting att klaga på!

Just so you know

Har ganska nyss kommit hem från Göteborg.
Dagen började med att vi firade mami imorse och gav henne presenter och sånt, runt kl 11 åkte vi till Göteborg. Där träffade mamma och pappa några kompsiar så jag och Sofia gick och kollade i affärer, dock köpte jag ingenting.
Sedan träffade vi alla dom andra och gick till Fiskekrogen och åt! SÅ GOTT!
Nu är jag hemma igen och ska snart åka till Mathilda för lördagsmys.
Måste även tillägga att vilken turvecka jag har haft! I Torsdags vann jag ju presentkortet på Casmara, och idag vann jag 1000 kr på en matchlott jag köpt utav Filip, så får ta att bjuda han på något fint haha!
Tror ni jag är glad eller!
Ha en fin kväll underbara läsare!

Don't wanna take a breath without you

dag 04 – en låt som gör dig ledsen

Men samtidigt så fin, ♥

Life is a highway



Jag är hellre blind än att ser mitt liv utan dig.



I may be bad

dag 03 – en låt som gör dig glad

Här är en till låt som gör mig glad då jag har väldigt roliga minnen med den haha!

Walk away from me

Hej!
Haft en bra dag idag!
Imorse var jag i stan och gjorde ett ärende (Hemlis!). Sedan åkte jag hem pluggade fixade i stallet och sånt. Sedan åkte jag till stan för att träffa Benny. Vi promenerade, åt mat och jag var på Casmara salong och hämtade mitt presentkort jag vunnit i en tävling dem hade, lycklig tjej! Så snart är det ansiktsbehandling igen för min del. Älskar det och kan varmt rekomendera att ni ska gå dit.
Efter det gick vi till Strandgatan där vi träffade Linnea, Mattias, Pontus, Anton, Jocke och Hannes. Riktigt mysigt!
Imorn är det äntligen Fredag och jag har verkligen längtat till helgen då jag har massa roligt planerat.
Känner på mig att det kommer bli en jättebra dag imorn!
Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på en film innan jag släcker för natten. PUSS

RSS 2.0