BAD BOY

Snacka om att jag varit oaktiv här det senaste. Hela månaden har jag jobbat otroligt mycket och nu är jag uppe i massa mer procent än heltid.
Kommer kännas helt underbart när lönen kommer.
Skulle vara ledig idag, men tog ännu en extra tid.
Snart har jag långledigt också, har tagit ledigt på fredag, åker till Stockholm lördag till måndag.
Åå vad jag har längtat och räknat ner, nu är det äntligen här.
Annars flyter allt på bra, jag har hunnit pussats lite på Filip emellan mina långa jobbpass i helgen, har vart på Filips släktkalas, stalkat frida tillsammans med mathilda i smyg och skrattade så vi höll på att dö och tränat.
Idag när jag slutar blir det också träning tillsammans med frida och Mathilda. ❤️

Puss på er!


MÖRKT HÅR

Hej, var ett tag sen jag skrev nu men jag har faktist inte haft orken. Jag har jobbat hur mycket som helst, bara denna veckan har jag jobbat nästan femtio timmar och mycket även de innan. Skulle vart skönt med helg nu men nu kör jag 12-20 idag 8.30-18.30 imorgon och söndag 8.30-20.
Jippi! På tisdag är jag äntligen ledig en dag efter 15 dagars jobb.
Känns samtidigt bra att jobba så mycket nu då jag åker till Stockholm tre weekends i november.

Har ju även blivit mörkhårig igen. Lite mörkare än jag hade önskat men får se om jag gör något åt det.

Hade en riktigt bra dag igår. Var först möte några timmar på jobbet och sedan lunchade jag med Mathilda. Sen åkte vi till förskolan där frida jobbade, hem en sväng till henne. Sen åkte jag äntligen och fick bytt batteri på min iPhone det jag hade innan var verkligen kass. Sedan åkte vi och tränade alla tre.

Hoppas ni får en fin fredag!


I'TS ALL ABOUT THE SHOES

Mina nya skor, vagabond kenova.


JOBB JOBB JOBB

Hej!
Var ju några dagar sedan jag skrev nu men har faktist haft fullt upp.

Filip har vart hemma och i fredags kväll åt vi trerätters med mina föräldrar. Det blev toast Skagen, vinkokta färska musslor med vitlöksbröd och chokladmousse.
Sedan har jag jobbat hela helgen så inte hunnit med så mycket mer tyvärr. Jobbar hela denna veckan också så blir ingen ledighet för mig alls.
Sov ganska länge idag då jag var helt slut efter jobbet då det var mycket att göra från början till slut.
Imorgon ska jag ju äntligen till frisören hihi, vi får se vad som händer men en förändring kommer det bli!


❤️

❤️


ATT VARA IFRÅN VARANDRA

Hittade detta inlägg på Sandra Beijers blogg, läsläsläs. 
Snart har jag haft distansförhållande i ett år, och det hon skriver är så jävla sant. 


Jag har försökt skriva någonting om långdistansförhållanden ett tag nu. Det har gått rätt dåligt. Först skrev jag Känner mig olycklig jämt. Men så kan man ju inte skriva. Så då skrev jag xacndjdcnajeuhdskcnjkfd. Och sedan skrev jag lite mer och sedan raderade jag allt. Igen och igen. För det är svårt att berätta om någonting som man är mitt i. Det är svårt att ställa sig utanför och betrakta sig själv, speciellt när det är en värld man inte tycker om.
Så nu skriver jag bara rakt upp och ner istället och så får det bli som det blir.

 

Jag har alltid sett mig själv som en vettig flickvän. Och då menar jag inte ur en pojkväns ögon, utan om hur jag själv mår. Jag skulle aldrig tillåta mig själv att känna mig trängd, orolig, sorgsen eller ledsen. Ett förhållande är bara och enbart till för att man ska må bra. Man ska känna sig roligare, starkare och bättre.

 

Det är därför som jag tycker det här med långdistans är komplicerat. För ett förhållande får en inte att känna sig speciellt roligare eller starkare när man bor 6 timmar med flyg ifrån varandra. Och även om det på utsidan ser så väldigt självständigt ut att bo i stora staden och göra karriär känner jag mig ofta inte speciellt självständig alls.
Istället känner jag mig ensam. Ensam och ganska vilsen. Och det skär och river i mig. För jag vill vara kär och stark på samma gång. Jag vill vara trygg och glad och inte fundera mer på den saken.

 

Ofta är det svårt att sova. Det är jag och en svart klump mellan revbenen som manar fram tankar som ingen kan krama bort för att ingen finns där för att krama. Jag är svältfödd på kramar, lever istället på kindpussar och hello how are you. Jag oroar mig för femhundra saker och målar upp mardrömsscenarium och gör upp planer hur 17 jag ska överleva när jag måste komma över allt. När allt inte går längre. När allt förstörs.

 

Det går i vågor såklart. Ofta känns det okej. Man tänker att man klarar det här och att det går fint. Att man ses snart och tills dess kan man titta på bra film och dansa på stökiga dansgolv.  Ibland orkar man knappt. Då tanker man att det här jäkla distansförhållandet känns meningslöst och vem fan ska hålla om en när man allra mest behöver det.  Det känns som att man är infekterad överallt i hela kroppen och man rymmer ifrån restauranger och paniksmsar i gränder.
Det är svårt att vara ifrån någon man älskar. Det tär på alla leder och hjärtan.

 

Det här är mitt eviga mantra:
Det kommer inte alltid vara såhär.
Det finns ett slut. En plan. Vi måste bara ta oss genom den här biten först. Sedan kommer det att gå över. Någon kommer att skrapa ner med ostbågar i sängen och äta upp det sista av hushållsosten. Inte nu, men sedan. Och så länge man har bestämt sig för att det ska gå så kommer det att gå. Jag tänker aldrig i hela mitt liv inte låta det gå. Det handlar bara bara om att bestämma sig. Det måste vara så.

Och det är svaret till alla er som mailar mig och frågar hur man överlever. Ni får bara tänka att det måste fungera. Det finns inga hemliga trick, inga självklara lösningar. Bara förbaskat mycket vilja och hundratusen timmar av att bita ihop. Och glöm för gud skull inte att hångla så mycket så att ni får skavsår i läpparna när ni väl ses.

 

Allt blir bra till slut. Och då får det väl vara lite åt helvete just nu.

Länk till hennes blogg har ni HÄR 


SLEEP

Hej på er!

Blir ett kortis inlägg idag då jag är helt slut och måste sova. Tuff och hektisk dag på jobbet idag så krafterna har verkligen tagit slut. Min kära vän mattias som jag inte träffat på länge var även och hälsare på, så himla kul!!

Imorgon jobbar jag 9.30-20 så det blir många timmar imorgon med.

Är en hel månad sen jag fyllde tjugo idag också, känns som igår. En sån otroligt bra dag ❤️ så lycklig.


NY VECKA

Var så trött igår kväll så orkade faktiskt inte skriva något, på dagen hade vi massa folk här, sedan var jag och mamma på en promenad sen lagade vi söndagsmiddag bestående av kalvbiff och potatisgratäng. Hur gott?!

Idag jobbar jag 12-21.30 så det är många timmar men det går nog fint. Det värsta är att jag inte är kry än heller, förskyld och känner mig trött. Men jag får skylla mig själv när jag är ute och svirar på Lipz istället för att vara hemma och kurera mig. Men en riktigt riktigt bra helg har det varit!
Ny vecka, nya tag.
Ha en fin dag!


Crystal glass

Hej!
Gårdagen var riktigt bra. Pratade med Lossan och vi båda var sjuka så vi bestämde oss för att mötas för en skön höstpromenad och sedan lite mys på espresso house.
Piggnade till rätt bra så grejade en del hemma på dagen och efter mycket fram och tillbaka bestämde jag mig på kvällen att gå ut.
Mathilda och frida hämtade mig, vi förfestade lite hos Mathilda innan vi åkte till Tim och därefter dansade järnet på Lipz!
En helt sjukt rolig kväll!

Nu ligger jag i sängen och kikar lite på systrar i jeans som jag nog sett tio gånger innan. Ska gå ut på en promenad om en stund för att kvickna till lite. Och ikväll blir det bara mys.

Har Förövrigt köpt världens snyggaste nagellack. Glittrigt såklart haha!
Testade kicks egna märke, vart missnöjd med dem tidigare men detta var grymt bra.

SUGAR LACQUER - Crystal glass


Shoppingdag

Godkväll på er,
Startade dagen med jobb och sedan åkte jag och mamma till Göteborg. Trots att jag mådde så dåligt, ville verkligen dit. Och hittade faktist en jacka, ett par skor, tre tröjor, sport bh och ett nagellack. Så kul!
Även mamsi fick med en hel del hem. Nu ikväll har vi ätit kräftor och räkor, mums. Jag är fortfarande lika förskyld och har så ont i huvudet, vi får se om det blir utgång eller inte imorgon.

Se vad fint det var här över Öresjö förut. Tänk att vi bor 100 meter från detta.


SJUK

Äter lite frukost och ska strax åka till jobbet, mår likadant idag tyvärr men jag får hålla ut på jobbet. Får se om jag orkar åka till Göteborg eller inte efter.
Måste verkligen se till att bli frisk då jag har 10 dagar jobb i sträck sen en dag ledig och sen ytterligare sex jobbdagar.
Fy vad jag avskyr att vara sjuk!

Innan vi åker till Gbg ska jag springa och hämta ut mina nya glasögon som kommit hehe!
Hoppas ni får en fin dag, kram!


SAKNAR

Herregud vilken seg dag, jag har mått sämre och sämre så nu har jag åkt på en riktig förskyldning och feber.
Legat i sängen och kollat på tv hela dagen tillsammans med majsan. Har kollat på 90210, glee, oth, mästerkockarna och just nu hela Sverige bakar.
Var en sväng förbi där vi bodde förut och städade ur stallet lite, kände att jag behövde luft.
Oerhört vad mycket jag saknar vårt fina stall som består av fyra boxar, en stor spolbox, sadelkammare med kök och foderrum. Tänk hur många timmar jag tillbringat där, det bästa jag visste.
Saknar verkligen den tiden då jag tävlade varje helg och verkligen var igång, hängde i stallet hela loven ungefär dygnet runt. Det finns verkligen ett stort tomrum när jag inte har kvar någon häst nu. Men det är ju inte försent, livet är långt.
Anledningen till att jag inte skaffar ny häst nu är att jag inte vill binda upp mig här utan att ha alla dörrar öppna ett tag framöver. För jag vet att jag inte kommer vara kvar i Trollhättan så länge till.
Hoppas verkligen att jag mår bättre imorgon, jobbar 10-15 så är kort dag och sen därefter ska jag till Göteborg med mamma.
Ska fortsätta kolla nu, kram ❤️

Gamla bilder, SNUGGELS ♥

 
 
 

JUST GO FOR WHAT YOU WANT TO DO

Har precis kollat på Miley Cyrus dokumentär The movement som gick på MTV, riktigt bra faktist. Älskar verkligen dokumentärer om artister, kan även rekomendera Justin Bibers och Beyonces för er som inte sett dem heller. 
Hittade inget klipp med hela dokumentären men här har ni en trailer, sevärd! 
Jag har alltid gillat Miley och hon är så JÄVLA bra. Se på dokumentären, hon har helt rätt. Varför vara likadan som alla andra? 
PEOPLE CHANGE 



 
 

GOD MORGON

God morgon!
Sov faktistkt ganska gott inatt så vaknade pigg och utvilad redan vid åtta. Gjorde frukost och kröp ner i sängen sen igen och åt den där och nu ligger jag och kikar på keeping up with the kardashians.

Skulle gå på kinesis och cykel activio intervall åmen vaknade med ont i halsen och förkyld så hoppar faktist det idag. Activion är ju otroligt krävande då man ligger och jobbar på ca 95% av maxpuls i intervallerna.
Så idag får det bli lugnare träning.

Ska träffa Mathilda sedan och då ska vi boka hotell och tåg till lights i november. Inte långt kvar tills vi åker och ser Bruno mars heller, wihhh!


Ledig dag

Har haft en riktig myskväll. Var en stund på Överby med mamma och kikade lite. Sedan åkte vi hem och åt kvällsmat.
Jag tände ljus och la mig i mitt halvfärdiga och kollade på bonde söker fru och tonårsliv, mysigt.
Nu är jag redo för natten, och för en LEDIG DAG imorgon. Underbart!

Sov sött


Heartbreaker

Läste igenom mitt tidigare inlägg och herregud vad bitter jag lät haha!
Det är ju en hur bra dag som helst. Mötet gick super, mycket intressant vi tog upp och vattenmixen var riktigt kul. Dock inte min typ av träning så det är inget jag kommer springa på ofta.

Ikväll ska jag nog träffa frida, får se vad vi hittar på!
Nu är en kille här och fixar så vi får kanaler på tvn, har varit utan några veckor nu haha.

Vet inte om jag sagt det men har bokat tid för klipp och färg igen hihi. Den 22 smäller det!


Möte och träning

Godmorgon
Ska strax gå upp och göra mig iordning, och äta. gillar verkligen inte frukost, så får se vad jag får i mig.
Har världens träningsvärk också, värst är det i rumpan och armarna men även på fler ställen. Oerhört vilken bra träning man kan få av de små kloten.

Jg kommer hem ganska tidigt idag så vi hörs senare. Ha en fin dag!


Storasyster ♥

Hej!
 
Skrev ett inlägg tidigare men glömde helt av att publicera det haha! 
Var iaf på jobbet runt halv tolv och kettlebellen började tolv. Var ett helt gäng med goa kompisar med så det var verkligen hur kul som helst. Riktigt jobbiga övningar också och det gillar vi! 
Sedan hade jag fyrtio minuter på mig att duscha, fixa mig och äta innan jobbet. Dock hann jag inte med att äta så fick vänta många timmar tills min rast, hungrig tjej. 
 
Timmarna bara flög iväg, jobbade åtta men kändes som typ två. Så himla roligt på jobbet. Nu ska jag krypa ner i sängen och bege mig till drömmarnas värld. Imorgon har vi möte 10-13 sedan ska jag faktiskt gå på vattengympa haha. Vi har en utmaning på jobbet för personalen att man ska testa på alla pass vi har så därför kör jag även de jag inte brukar gå på nu, kul med lite variation. Sedan kan det bli något annat på kvällen också. 
 
 
Saknar dig syster
 
 

Jag kan göra vad som helst ute i världen

MÅNDAG 
Idag tog jag mig faktiskt ytterligare en träningsfri dag trots att jag inte tränat på hela helgen. Men jag var helt slut så kände att kroppen behövde en vilodag. Ända till klockan två tassade jag runt i myskläder, rensade alla lådor med miljoner krämer och sjukt mycket smink i och plockat lite i huset. Längtar så otroligt tills vi får riktig ordning på allt här hemma. Det är ju en hel del kvar att göra hehe. Nu i veckan hoppas jag iaf att vi får ett köksbord, vi har inget för tillfället så nu äter vi i soffan istället. 

Jobbet gick också fint, timmarna bara flög iväg. Imorgon jobbar jag 13.30-21.30 och där innan ska jag gå på Kettlebell med ett gäng tjejer, ska bli så kul! 

 
 

long time

Hej! 
 
Har äntligen landat i sängen efter ytterligare en hektisk dag, blir ett kort inlägg då jag är dödstrött. 
Imorgon jobbar jag kväll och eftermiddag så på dagen ska jag träna och fixa lite annat. Sov så gott! 
 
Supergamla bilder på mig och bästa lossan. haha ♥
 

Kaotisk dag

Hej! Har rast just nu och bara 4,5 timmar kvar på denna jobbhelgen. Ska bli så oerhört skönt.
Idag har jag både medlemsrådgivningar och står i receptionen så blir omväxling.

Igår vart det verkligen kaos på jobbet, jag jobbade tio timmar så var verkligen supertrött igår kväll.
Jag mamma, pappa och filip kollade på kvarteret skatan och bara myste.

Bilden snodde jag från Ewelina som jag jobbade tillsammans med igår, tur att jag har världens bästa kollegor sådana dagar.
Så här torkar JAG upp när hon hällt kaffe på golvet, vem är det som är ny egentligen? ;)

Ha en skön söndag!


Svävar över marken vet inte vem som styr

Hej!
Har precis bäddat ner mig i sängen, är så otroligt trött i kroppen så ska bli skönt med lite sömn.
Fick inte med mig det jag önskade hem från Överby men fick med mig ett par mysbyxor, en kudde och ett par vantar.

Imorgon väntar en jobbig dag då jag ska på begravning, sov gott ❤️


Kinesis och cykel activio intervall.

Haft en otroligt bra ledig dag och jag hoppas att den fortsätter lika bra.
Klockan kvart över elva var jag på jobbet för att köra ett kinesis och ett cykel activio intervallpass.
Att jag kört kinesisen innan bidrog till att jag fick mycket bättre kontakt redan från början på cykelpasset och det kändes riktigt bra rakt igenom.
Nu är jag otroligt trött i benen, har gjort mig en god ceasarsallad och om någon timme ska jag och mamma till Överby där det är "shoppingkväll".
Vi hörs senare ikväll. Puss!


Slow down

Är i skrivandets stund så otroligt irriterad och frustrerad så jag borde inte ens skriva. Jobbet var otroligt stressigt då vi var en man kort under dagens värsta rusch, vi skulle göra 50 smoothies, fixa inför för en konferens och kö i alla tre kassor. Allt det på två personer, och det gör mig frustrerad när vi skulle varit tre, inte okej någonstans. Ohhh..

Borde faktist inte skriva mer nu utan sova istället. Lyssnar Andreas wijks podcast som får mig att tänka lite på annat.
Imorgon är en ny dag då jag ska vakna med massa positiv energi, träffa min Mathilda och bara må gott. ❤️


Löpning längst kanalen

Hej!
Var iväg på en löptur runt kanalen förut och hur underbart väder är det inte ute?
Luften är så frisk, utan att det blir kallt och solen värmer faktiskt. Helt perfekt väder för några kilometer ute. Blev för min del sex kilometer idag.
Planen var att gymma efter men jag tog en promenad med Jonathan istället, kändes tråkigt att gå in när jag ska stå på jobbet hela em och kvällen sen.

Ska åka om några minuter, puss ❤️


Trettiotvå dagar

Trettiotvå ynka dagar tills jag och Mathilda åker en weekend till Stockholm för att bland annat gå på Bruno Mars konsert.

 


Morgonmys

Gick upp redan kvart i sju imorse för att äta lite frukost framför brasan med mamma och pappa innan dem åker till jobbet.
Börjar inte förän klockan tre så det är många timmar kvar. Ha en fin dag kära läsare.


Härlig höstdag

Hej på er!
Startade dagen med en helt underbar höstpromenad idag. Kall och frisk luft med solen som värmde.
Sedan var jag hos optikern för synundersökning och prova ut glas till glasögonen.
Det visade sig att jag fått brytningsfel, försämrad syn och har inte längre samma styrka på båda ögon. Jippi!
Alltid haft ett enkelt synfel som lätt korrigeras med vanliga linser, inget avancerat alls.

Sedan åkte jag till jobbet, slutade halv tio och fick jobba över några minuter. Hade bestämt mig för att springa några km så hade ungefär en kvart på mig tills det stängde så hann iaf med tre kilometer löpning. Blir väl inget riktigt träningspass på tre kilometer,men många bäckar små och det känns riktigt gött nu när jag lagt mig Nyduschad och lite trött i benen.

Sov gott!


Jag ligger gömd under snön

Första oktober

Nu är det höst på riktigt, sommarmänniska som jag är så hade jag givetvis haft sommar året runt. Men hösten bjuder också på så mycket fint, bland annat  fina höstdagar med strålande sol, långa promenader i bitande kyla och tända ljus under en filt. 




 
 
 

RSS 2.0