Lilla hjärtat


Älskade älskade, jag saknar dig så. 
Fy vad livet är orättvist. 
Världens finaste

 
 

Höstlöpning

Precis varit ute på en löptur i det härliga vädret nu. Älskar fina höstdagar ❤️

Blev 5 km varvat med intervaller, backintervalller och plan mark. Blev inringd att komma tidigare till jobbet så börjar redan klockan två, kul!


God morgon ❤️

Efter en god natts sömn och lite morgonmys ska jag börja plocka lite i huset och sedan bege mig ut på en skön löptur i det fina höstvädret innan det blir jobb.

Ha en fin dag!


Be happy

Life is too short to stress yourself with people who dont even deserve to be an issue in your life.


Kick off med jobbet

Gårdagen bestod av en kickoff med all fastanställd personal på arena Älvhögsborg.
Dagen startade klockan åtta då vi bjöds på en riktig stor frukost med massa att välja på. Mätta och Goa körde vi igång dagen som bjöd på massa inspiration.
Föreläsning, inblickar i andra gruppers arbete på företaget, grupparbete, möten och information.
Klockan halv fem avslutade vi med att tacka av vår Goa kollega Anna som ska ut på nya äventyr. Melodifestivalfantast som hon är blev det givetvis ett musikquiz just i temat.
Sedan kilade ett gäng ner till relaxen där vi satt i bubbelpoolen innan vi gjorde oss iordning för kvällen.
Vi kilade med raska steg upp till Alberts där det bjöds på vinprovning och massa god mat och efterrätt.
Efter några timmar gick vi till majo och tog några drinkar innan vi begav oss till butlers för dans.
En riktigt fin dag med mina härliga kollegor. ❤️


Kvällssim

Har precis krypit ner i sängen, oj vad vi grejat idag. Känns riktigt skönt när vi äntligen kommer nån vart och huset fakrist börjar bli tomt.

Städade från att jag gick upp kl åtta tills jag och mamma åkte och åt lunch klockan tre. Kan verkligen rekommendera er som bor i Trollhättan att äta etagegrillens sallader, speciellt västkustsalladen, så himla fräscha och goda!
Efter maten var det raka vägen till jobbet och jobbade till halv tio ikväll. Roligt som vanligt, spenderade rasten inne i badet där det var kvällssim, så himla mysigt.

Nu måste jag sova, kram!


No love allowed

Hej!
Ännu en stressig dag har gått, jobbade 8.30-14.30 så var skönt med en kortdag. Därefter åkte jag och mamma till nya huset och jag testade olika tapeter och bestämde mig för en jag ska ha som fondvägg.
Sen åkte vi hem och herregud vad vi grejat, endå känns det som vi inte kommit någon vart.
Nya huset är mycket mycket mindre än här vi bott innan så vi får göra oss av med sjukt mycket saker och möbler.

Jobbar eftermiddag och kväll imorgon så hinner nog få gjort en del på dagen.

Vi ska strax krypa ner i sängen då jag är helt slut efter idag.
Godnatt, Hoppas ni sover gott ❤️

Bilden är från imorse på finaste simba. ❤️


Lights

Sitter i uterummet i vårt nya hus och har precis ätit. Nu blir det lite vila innan vi drar igång igen.
Känns så roligt när saker äntligen börjar bli klara, långt ifrån klart men när man kan pricka av vissa saker!
Imorn innan jobbet ska jag åka och kika på tapet till mitt rum också. Kram!


Good morning

God morgon! Vaknade runt åtta och har ätit frukost och sånt nu framför söndagsmorgon på tv.
Vi ska strax dra igång nu, hoppas ni får en fin dag!


You remind me of something

Hej på er kära ni! 
Förlåt för kass uppdatering men ni anar inte hur mycket vi har att göra. Idag har vi grejat från klockan åtta imorse till tio nu ikväll. Om mindre än en vecka ska vi bo där, känns dock väldigt långt bort just nu. Men vi ska jobba på allt vi kan. 
Känns riktigt skönt med bara en hemmakväll idag också, var längesen jag bara var hemma och tog det lugnt då det varit mycket festande med födelsedagar och andra happenings. Inte för jag har något emot det, jag älskar det! men skönt med en avstickare då och då. 
Nu ska jag bege mig mot drömmarnas värld, lång dag väntar imorgon också. 


 

I never hit so hard in love



 
 

Bedroom


Suttit en stund och letat inspiration till mitt nya rum, vet ganska precis hur jag vill ha det. Måste bara hitta de perfekta sakerna. 
Har tänkt mig lite som i collaget, vitt såklart. Är ju tokig i vitt. Sen hade ju den söta hunden gärna fått ligga i min säng när jag skulle sova. 
 

I fell under your spell

Hej på er fina ni. Kom hem för inte så längesen och har precis hoppat i myskläderna. Gick fint på jobbet, plus att vi hade så himla kul jag och mina kollegor. Dem är bäst. Vet att jag sagt det tusen gånger innan, och jag kommer säga det tusen gånger till, för det är dem världa. ❤️ tack tack tack för ni förgyller alla timmar på jobbet.

Nu ikväll har vi ätit räkor och jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Imorgon bitti blir det spinning och sedan blir det fix med huset. Nu är flytten väldigt nära, så kul!

Ha en fin kväll


I never meant to start a war

Har haft en riktigt bra dag idag. Fått gjort så otroligt mycket. Startade dagen med ett pass på gymmet, blev några kilometer löpning och intervaller idag. Så skönt, skulle kört lite armar också men träffade många jag kände så kunde inte låta bli att stå och prata en bra stund också haha.
Lunchade därefter med mamma och pappa och sedan åkte vi och kollade klinkers och tapeter.

Sen fick jag äntligen tummen ur och åkte till optikern för att prova ut nya glasögon. Har dock inte bestämt vilka än. Sedan hem och eftermiddagen och kvällen spenderade vi på Ikea och sen lite fix i huset.

Imorgon börjar jag 14.30 och jobbar till halv nio. Innan dess blir det massa fix,

Sov gott fina ni. ❤️


Birthday gifts

Lovat er att visa några av mina födelsedagspresenter, så här har ni en del av dem!


Talk about Forever

Hej ❤️
Har jobbat 9-17 idag och efter jobbet gick jag direkt till salen där det var dags för grit plyo. Perfekt tajming med när jag slutade. Riktigt tufft som vanligt men åh vad jag tycker om det. Kommer ha go träningsvärk i rumpan imorgon.
Träffade även godingarna Hanna och Mathilda som körde Bodyjam samtidigt som jag grit. Såååå kul att dem skaffat kort hos oss!

Direkt efter åkte jag till huset där vi målade och grejade massa. Kom hem runt halv elva och nu har jag och mamma precis smaskat färska majskolvar, gott!

Ska snart sova, och imorgon väntar en ledig dag. Hur gött?

Sov gott!
Love you girls


Someday at christmas

Godkväll kära läsare! 
 
Vaknade med livets huvudvärk imorse, så blev ingen träning innan jobbet som tänkt. Som tur är har jag ju världens bästa kollegor som piggade upp mig. Efter jobbet åkte jag till verkstaden så dem fick fixa några lampor på bilen, och därefter direkt ut till nya huset där det blev målning och spackling. Morbror kom även förbi en sväng på lite kvällsmat. Har forftarande ont i kroppen och huvudet så ska alldeles strax släcka och sova. Jobbar 9-17 imorgon så hoppas verkligen att jag mår bättre.
KRAM PÅ ER! 

Saknar faktiskt vintermys just nu. 
 

Take us to the stars tonight





Moonshine

Hej på er!
Imorse sov jag ovanligt länge, nästan till klockan tio. Inte likt mig men antagligen behövde jag det efter helgen haha. Var på gymmet och körde ett pass, äntligen har inflammationen i foten lagt sig. Dock har jag känningar nu efter vilket känns sådär.
Därefter började jag jobba och jobbar till halv elva ikväll. Älskar nu när hösten är på g och alla är riktigt träningssugna!

Inne på kontoret stod det en påse och Victoria på när jag kom till jobbet, och där i låg födelsedagspresenter från världens bästa Emelie. Tack tack tack, du är bäst! ❤️


Kvällsmys

Godnatt ❤️


Birthday girl

Igår var det ju äntligen the big day! Min tjugoårsdag! Gud vad jag längtat!

Dagen började av att mamma väckte mig halv åtta och att jag skulle vara klar halv nio. Vi åkte till hotell swania och åt hotellfrukost, där var även Filip så vi spenderade någon timme där. Sedan under dagen hade vi födelsedagsfika med morbror och kusin. Gjorde även min debut på systemet såklart!


Sedan åkte vi hem och fixade inför kvällen. Jag och tjejerna hade förfest och jag bjöd på lite snittar osv. Eftersom vi är mitt uppe i flytten var det inte läge att bjuda hem alla då det är kaos haha. Så vi fick vara hos frida, tack! ❤️
Och vi hade en sån otrolig kväll!


Runt klockan tolv slirade vi in på Lipz hela gänget och dansade tills vi knappt kunde stå på fötterna mer.
Längesen jag hade så roligt. Tack till alla som var med och gjorde den till oförglömlig. Ni är bäst ❤️
Fick helt underbara presenter också. Bland annat biljetter till Bruno mars i Stockholm i november, en weekend i Stockholm med mamma plus biljetter till en musikal också i november, träningskläder, smycken, hårsaker och massa annat fint.
Jag är så lycklig, och tack tack tack återigen för er som var med och gjorde den så underbar.


Tears in heaven

Snacka om att det har varit en dag med blandade känslor idag.
Dagen började på topp då jag och Mathilda bokade biljetter till november lights, längtar så sjukt!

Därefter åkte jag till jobbet, en tung dag väntade för alla då det var dagen för begravning för vår kollega som plötsligt gick bort för två veckor sedan. Efter begravningen var det minnesstund på jobbet med alla tillsammans. Jag var inte med på begravningen utan jobbade då vi fick ställa upp för de andra.

Det är otroligt hur snabbt livet kan vända, glöm inte ta hand om era nära och kära. Alltid ❤️

Efter allt på jobbet åkte jag till nya huset där mamma och pappa var och grejade. Jag började måla förfullt så nu har vi kommit ytterligare en bit på vägen. Längtar så tills det är klart!
Och jag tar fakrist redan helg idag! Och imorgon är det imorgon jag blir 20 år!

Nu måste jag sova. Kram på er❤️


Hey sweet love

Where we belong 
 

Under the sun

Startade dagen i solen på altanen med en god frukost. Riktig sommardag idag, gissar att det är en av de sista innan hösten är här.
Åkte sedan till Överby och fick med mig ett par 2xu tights och ett par nya träningssskor hem. Visar bild i veckan!

Annars idag har vi grejat med flytten och om några timmar ska jag till Mathilda på förfest och sedan ska vi ut.
Ha en superkväll!


We are who we are

Hej! Vaknade betydligt piggare idag och jobbet gick bara fint. Därefter träffade jag Anton, vi åt Tapas och satt kvar i några timmar och pratade innan vi begav oss hemåt.
Min huvudvärk slog till ikväll igen så har bara tagit det lugnt faktiskt.

Nu ska jag sova, är verkligen supertrött. Och ni anar inte hur mycket jag sett fram emot en helt ledig helg. Nu är den här och jag ska bara njuta ❤️ kram!


All of the lights

Godkväll!
Har haft fullt upp så har inte hunnit skriva. Sen sist har jag blivit sjuk, åkt på en inflammation i foten bland annat. Trotsade foten och gick på yoga i förrgår, något jag inte borde gjort. Så nu är det vila som gäller.
Vaknade och mådde inte bra alls imorse. Väldigt yr och hängig. Jobbade 9.30-13.30 som jag skulle men skulle även jobbat 16-21.30 ikväll också men då ställde Emelie upp, tack❤️

Är otroligt sugen på att åka iväg någonstans till värmen. Nu nu nu.
Saknar Thailand och min syster


Morning sunshine

God morgon!
Igår på jobbet hade vi medlems kick-off. Det var riktigt mycket folk och hektiskt då det var mycket att göra. Fick även jobba över 2,5 timme så det var bra! Körde stängning igår halv elva och nu har jag öppningen idag så slutar tidigt. Skönt!
Jag älskar verkligen mitt jobb, och framförallt mina fina kollegor!


Första september

Första september idag, Gud vad snabbt det går. Men jag klagar inte, ju snabbare dagarna går desto närmre kommer min födelsedag haha! Bara tretton dagar kvar idag.
Jag har tillbringat hela förmiddagen i utslagen soffan och mår otroligt dåligt.
Men FAN vad värt det. Vi hade så otroligt roligt igår kväll, roligare än på väldigt länge.

Startade kvällen hos frida där vi fixade lite och drack rose. Sedan åkte vi på kalas och förfest hos Mathilda som fyllde 20. Där bjöds det på supergoda drinkar, (drack nog den godaste pinacoladan jag någonsin druckit, heaven), ost & kex och massa trevligt sällskap.
Sedan begav vi oss till Lipz där det blev ännu mer drinkar och massa dans och härliga människor. Så bra kväll!


RSS 2.0