VAD HADE JAG GJORT UTAN ER

NI ÄR OSLAGBARA


'Vi ska alltid hålla ihop. Trots allt som kommer mellan och kanske förstör. Män och arbeten, karriär och kärlek. Allt det runt omkring är viktigt, men vi är viktigast. Den andra familjen man inte delar blod med men oj så många känslor. Vi som håller varandras händer när någon av oss gråter. Som tröstar och finns där. Som gör allt för att jag ska bli på bra humör när jag har ett krossat hjärta. Vi, som släpper allt inom en sekund och rusar in i en taxi så fort vi hör "jag måste prata" i telefonen. Vi som försvarar varandra i alla lägen. Vi som står upp för varandra. Som torkar bort varandras tårar och bygger upp varandras skratt.

Vänner är den andra familjen man själv har valt. Vi måste komma ihåg hur viktiga vi är för varandra, hur allt omkring bara är en bonus. Kärlek är så vackert men vissa pojkvänner kommer och sen går dem. De är en rolig bonus i livet. Men vi är familj. Vi bygger upp varandra när de som kommer sedan går och lämnar något trasigt kvar. Det är vi som lagar varandra. Som ger äkta komplimanger och bjuder på pizza eller lånar ut en schysst klänning. Som säger "jag älskar dig" och menar det, vårdar det, respekterar det. Allt annat är en rolig bonus, men vänner är på riktigt.'

                                -Michaela forni




LOVE YOURSELF

"Kära du,

 

vad ledsen jag blir över att du mår så dåligt.

 

Din kropp är ju det finaste du har och den är egentligen det enda som kommer att vara med dig precis hela ditt liv. Därför bör vi också behandla den som vår bästa vän, med kärlek och respekt.

 

Det låter som att du gör mycket rätt, kanske till och med för mycket rätt vilket inte heller blir bra. Det är sällan bra att ha stenkoll på vikt, mått, kalorier, träningsmängd och allt det här.

 

Det blir liksom för mycket och då motarbetar du dig själv, hur konstigt det än låter. Mina erfarenheter säger att allt går allt lättare när vi släpper lite på det strikta och lär sig att njuta mer på alla plan. Tränar du för att gå ner i vikt, äter för att gå ner i vikt och speglar dig för att leta fel eller enbart resultat så kommer du säkerligen inte få det du önskar.

 

Om du däremot tränar för att det är så jäkla kul, skönt och gör dig till en härligare människa, äter för att det är så roligt att laga mat och prova nytt och gott att äta och tittar dig i spegeln för att ge dig själv komplimanger och peppa dig själv så kommer du få resultaten på köpet.

 

Tro mig, det är så det fungerar. Blir du för manisk kommer du snarare hamna i ett farligt beteende och det kan bara bli fel.


Hitta glädjen i träningen och kosten igen. Det kommer hjälpa dig så mycket längre än att stå och stirra dig blind på sådant du inte gillar. Och eftersom kroppen är din bästa vän, visst skulle du inte klaga, hacka, trycka ner din bästa väns kropp?


Du skulle säkerligen hylla den, tala om hur fin hon är och hur snygg hon är. Gör det med dig själv med för det är alldeles säkert helt sant!


 

En stor kram från fia”   


Christmas love

Älskar att vi har gått in i julmånaderna nu, om en vecka är det mindre än en månad kvar till julafton. 
Helt ofattbart, det var ju nyss sommar. Men jag klagar inte, älskar verkligen julen och allt som har att göra med det, allt julpynt hemma, alla fina ljus och mysiga kvällar. 
En sak jag saknar otroligt mycket är när jag gick i musikklass, då övade vi inför årets stora julkonsert hela hösten. Övade texter och stämmor stora delar av skoldagen och det var så himla mysigt! Helt klart årets höjdpunkt.
 
Sen vi gick ur musiklassen har vi som gick tillsammans 6-9 samlats nästan varje år och kikat på de nya elevernas istället, och vår goa musiklärare mikael har alltid bjudit med oss ner så vi får vara med och sjunga på finalsångerna. 

Satte ihop en liten lista med julmusik för er som vill. ni hittar den här. Christmas love  
(Tycker glees version av God rest ye merry gentlemen är så fin, ❄) 


ÄLSKADE JUL 

 

OCH STJÄRNORNA GLITTRAR

Hej!
Nu har jag slarvat rejält med bloggen som vanligt. Jag har haft tid det har jag, men jag har vart så jävla trött rent ut sagt. De få timmarna på dygnet jag inte jobbat har jag i princip sovit. Det tar verkligen på krafterna när man jobbar långa dagar, många dagar i sträck och när det är fullt upp från början till slut. 
Idag går jag in på min åttonde dag i sträck 16-21.30 och imorgon är jag ledig. 
 
Jobbade hela helgen 8.30-18.30 och det vart full rulle hela dagarna, igår kväll när jag kom hem kollade jag på Magic Mike och sedan somnade jag som en stock ganska tidigt. Sov ut till ca kl 9 idag och sedan åkte jag på ett Grit Strenght pass, det är så himla roligt, och JOBBIGT. Loooove it. 
Nästa helg åker jag och mathilda till stockholm igen, gud vad jag längtar! och fan vad vi ska dansa haha! 
Ska börja göra mig iordning inför jobbet nu, men vi hörs. PUSS 
 

Födelsedagsfirande ❤️️

Precis hemkommen från butlers där vi firat Goa karros 25-årsdag. Supergod mat och trevligt sällskap. 
Nu måste jag hoppa i säng då jag börjar jobba tidigt imorgon. Natti❤️️






Stockholm

Har haft fullt upp så har inte hunnit blogga någonting alls, när jag och mathilda kom hem från stockholm var jag hemma och jobbade tre dagar sedan åkte jag tillbaka dit, denna gång med mamma, Karro och Annika. 
Halv sex gick tåget denna gång, så det var upp tidigt tidigt. Men det är skönt då vi hade hela dagen i Stockholm. Vi bodde på Scandic Grand Central som verkligen är ett superfint hotell. 

Hela fredagen strosade vi runt på stan och åt lunch i hötorgshallen, världens godaste. Sedan gick vi till hotellet och gjorde oss iordning och drack lite champagne innan vi tog taxi till Göta Lejon där vi skulle se musikalen Priscilla. Ni som ska till stockholm FÅR inte missa den, det var så otroligt bra. Skulle kunna se den hundra gånger om. Massa glitter, läckra kostymer, bra handling och grymma artister. Vi tog sedan taxi tillbaka och kröp ner i hotellsängen, hur trötta som helst. 

Vaknade i god tid i Lördags morgon och åkte ner till frukosten, bra frukost men helt sjukt mycket folk. Satt där en stund och åt sedan gick vi ut på stan. Vi knallade runt i gamla stan, fikade och åt god mat. 
Sedan på kvällen hade vi bokat restaurang på B.A.R, en känd fisk och skaldjursrestaurang. Jag åt skaldjursgryta och den var super! 

På söndagen åkte vi hem så då gjorde vi inte så mycket. Låg länge kvar i sängen och satt länge vid frukosten innan det var dax att packa och knalla mot stationen. 

Det var verkligen en superhelg för att sammanfatta den.. 

























 
 

Min fina vän



Nu har hon tagit sitt pick och pack för att spendera åtta månader på gran canaria som au pair. 
Lycka till älskade vän ❤️️

Hey baby, i think i wanna marry you

Tidigt i lördags morse stod jag och Mathilda på stationen i Vänersborg för att åka till Stockholm. Vi var framme runt elva på förmiddagen och gick direkt till hotellet vi skulle bo på, Clarion Hotell Amaranten, riktigt fint. 
Sedan gick vi ut en sväng på stan, åt, kikade lite i affärer och sedan blev det bio, (Don Jon som förövrigt är den sämsta filmen jag sett). 
Åt lite igen och kilade sedan till hotellet där vi hoppade i myskläderna och kikade på tv innan vi somnade gott. Morgonen därpå satt vi vid frukosten länge och bara tog det lugnt, sen åkte vi upp till rummet och gjorde oss iordning och var redo för några timmar på stan. Vi avslutade med en supergod pasta på Vapiano och gick sedan till hotellet och fixade oss lite inför konserten. 
 
Åkte till Globen ganska sent då vi inte var så noga med att köa, var där ca sju och förbandet skulle börja halv åtta. Vi gick ner till golvet där vi skulle stå, och där stod en vakt och frågade om vi ville ha band in till Golden Circle, och såklart vi ville det! 
Vi hamnade nästan längst fram så vi stod endast några meter från honom, helt sjukt!! 
Konserten var den bästa jag sett, han var så otroligt bra live. Och vilken stämning det var i publiken, vilken glädje. Åå ville aldrig att det skulle ta slut! Vi åkte där ifrån och var high on life. 
 
Igår kväll åkte vi hem, innan dess gick vi på stan och sånt. Fick med mig två tröjor, ett par byxor, en klocka, ett halsband och några nagellack hem. Så nöjd. 
 
Denna helgen är verkligen oförglömlig. BRUNO ♥
För er som vill se några filmer så finns det på min instagram : Victoriaerikson
 
 

RSS 2.0