Inlägg: -

Stockholm

Har haft fullt upp så har inte hunnit blogga någonting alls, när jag och mathilda kom hem från stockholm var jag hemma och jobbade tre dagar sedan åkte jag tillbaka dit, denna gång med mamma, Karro och Annika. 
Halv sex gick tåget denna gång, så det var upp tidigt tidigt. Men det är skönt då vi hade hela dagen i Stockholm. Vi bodde på Scandic Grand Central som verkligen är ett superfint hotell. 

Hela fredagen strosade vi runt på stan och åt lunch i hötorgshallen, världens godaste. Sedan gick vi till hotellet och gjorde oss iordning och drack lite champagne innan vi tog taxi till Göta Lejon där vi skulle se musikalen Priscilla. Ni som ska till stockholm FÅR inte missa den, det var så otroligt bra. Skulle kunna se den hundra gånger om. Massa glitter, läckra kostymer, bra handling och grymma artister. Vi tog sedan taxi tillbaka och kröp ner i hotellsängen, hur trötta som helst. 

Vaknade i god tid i Lördags morgon och åkte ner till frukosten, bra frukost men helt sjukt mycket folk. Satt där en stund och åt sedan gick vi ut på stan. Vi knallade runt i gamla stan, fikade och åt god mat. 
Sedan på kvällen hade vi bokat restaurang på B.A.R, en känd fisk och skaldjursrestaurang. Jag åt skaldjursgryta och den var super! 

På söndagen åkte vi hem så då gjorde vi inte så mycket. Låg länge kvar i sängen och satt länge vid frukosten innan det var dax att packa och knalla mot stationen. 

Det var verkligen en superhelg för att sammanfatta den.. 

























 
 

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0