Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Halloj!
Uppdateringen blir allt sämre men jag har haft fullt upp. Jag jobbar mycket och har mycket annat som jag prioriterar högre, minns inte ens senast som jag hade igång min dator haha. Det var många veckor sedan!

Har även varit sjuk i några dagar, det började i måndags men jag pallrade mig till jobbet trots det, gjorde detsamma igår men idag fanns det inte en chans att jag skulle orkat med, får tyvärr bli hemma imorgon med. Blää. Jag som hade så mycket jobb.
Men det är smällar man får ta. Ikväll pallrade jag mig iaf till stallet och Janne fick sig en helrakning, lilla lilla lurvas. Så nu har han tjockaste täcket på sig för att inte frysa. Han hade så extremt mycket päls innan och nu typ ingenting stackarn haha.
Har spenderat dagen genom att ligga i sängen och kollat alldeles för många avsnitt av 90210, har ni inte kollat på de så gör det!
Nu ska jag försöka sova. Natti ❤


Every day

Goddag!
Har lunch nu, äter en såå god Caesarsallad så jag vill aldrig att den ska ta slut haha!
Har snart jobbat dagens 6 timmar och då tar jag helg, åtminstone några timmar innan jag börjar kl 8.30 imorgon igen.
Ikväll blir det stallet och mys med Filip + familjen med massa god mat ❤


Pretty little liars


Jag och hjärtat hade en lugn kväll igår, vi låg och kollade på pretty little liars hela kvällen.
Jag jobbar 14.30-22.30 idag så har hunnit fixa stallet nu på morgonen. Längtar så tills på söndag när jag är ledig, och då blir det även julbord i Lysekil. Mysigt ❤
På lördag är det bara en månad kvar!


Work work work

Oj vad jag är dålig på att uppdatera hehe men det var väl ingen nyhet.
Redan onsdag imorgon, det är helt sjukt hur snabbt veckorna går nu.
Igår jobbade jag på älvhögsborg hela dagen och idag har jag jobbat på Fridaskolans dagis hela dagen, och det ska jag imorgon med.
Har gått riktigt bra och idag frågade dem om jag ville jobba där på heltid de närmaste 2 veckorna (48,49) vilket jag självklart tackade ja till. Har även pass på plus utöver dagiset så kommer bli sjukt mycket! Men blir gött när länen kommer.

Idag efter jobbet åkte jag direkt till stallet och gjorde klart allt. Sen raka vägen till sängen där jag legat tills nu när jag ska sova. Känner mig hängig och febrig, jag kan verkligen inte bli sjuk nu!


Save the hero

Herregud vilka bra dagar jag har haft, därför jag inte hunnit skriva alls. Igår låg jag och Filip kvar i sängen läääänge efter vi vaknat. Stannade hos honom tills runt kl 3 då åkte jag hem sen till stallet, sen hem och duschade snabbt och var sedan i vänersborg för att kolla på Filips matcher under kvällen. Träffade Elin aka gurra och vi hade så otroligt kul!
Filip var så otroligt duktig! Han gjorde ett mål i första matchen och 3(!!) i den andra. Sista matchen vann dem även den.
Idag kunde jag tyvärr inte vara med och kolla då jag varit på Säljutbildning hela dagen på jobbet. Intressant men synd att det var samma dag.

Imorgon börjar ny vecka, en vecka fullproppad med jobb! Jobbar alla dagar utan söndag så då ska jag ta det så lugnt jag bara kan haha.


Love on top

Skrev precis ett sjukt långt inlägg men såklart så försvann det! Ååhh

Igår ringde iaf klockan runt 5 på morgonen och det var bara upp och hoppa för att åka mot stallet och därefter Husaby.
Vi visade Janne på både rakt spår och longerade på böjt spår men veterinärena kunder inte se något alls vilket kändes skönt. Vi gick in i undersökningsrummet och de rakade hans ben plus gav han lugnande. Sedan var det dax för ultraljudet, här skulle vi få reda på exakt vad som tagit skada inuti benet. Henrik som han hette kikade noga och länge, han kunde se friska fibrer vilket var positivt och sedan även att det som hänt var att den långa tåsträckarsenan hade gått av. Som tur var hade inte den ytliga sträcksenan gått av och har därmed hjälpt den långa att stabilisera upp sig och att läka fint.
Så tur i oturen var det iaf så bra det kunde vara med tanke på olyckan. Hade den ytliga varit av eller båda så hade det varit betydligt värre och kanske en Janne som aldrig kunde bli bra.

Det är ingen fara med Janne och jag kan rida som vanligt vilket känns väldigt skönt.


Hold my hand

Jag är så kär, världens lyckligaste.


Worki worki

Hade ju tänkt att blogga massa mer idag men jag blev inringd på jobb. Jag visste ju att jag skulle jobba 19.30-22.30 men istället fick det bli 14-22.30. Nu har jag lunch och 3,5 timmar kvar att jobba. Har precis varit värsta rushen haha. Hörs ikväll när jag slutat!


Sunshine

God morgon! Jag har varit uppe nån timme redan men endå.
Den timmen har jag spenderat i sängen med frukost och läst tidningen. Sägen var så varm och skön så kunde inte låta bli att krypa ner igen haha. Nu ska jag alldeles strax till stallet, jobbar kväll idag så har ju hela dagen på mig att göra precis vad jag vill haha!


Fight for you


How to love

Jag har ju inte bloggar de senaste dagarna men jag har allt försökt. Det har tyvärr inte fungerat.
Igår hade vi en superbra dag i Göteborg. Vi åkte dit på förmiddagen och kikade sedan i affärer och myste innan klockan halv 3 då vi bokat bord på fiskekrogen. Där mötte jag + Filip och familjen upp resten utav släkten som också skulle med. Vi åt massa gott och åkte hem på kvällen för ytterligare mys hemma hos oss.
Bra dag!


Papis dag

Papis dag idag, ja ni vet farsdag haha.
Nu på kvällen lagade jag och Mami supergod mat åt familjen. Pappa såg väldigt nöjd ut när han kunde ligga i soffan istället för att hjälpa till att laga den, idag är det ju faktist okej för honom att slippa haha!
Till mat blev det fläskfilé potatisgratäng, stekta champinjoner och en stor sallad med massa gott i. Han blev även superglad för iPadfodralet!

Världens bästa papi!

Nu ikväll får jag se vad som händer, en sak som är säker är iaf att jag ska kolla på EMA kl 9. Som jag längtat!


Pick up the pieces

Har haft en riktigt bra kväll! Började med ett träningspass och därefter gick vi till mejeriet och fikade, jag är väl inget stort fan av fikat i sig då ja helst dricker vatten och äter grönsaker haha, så rolig är jag.
Var där med världens bästa tjejer Mathilda och frida. Vi pratade om allt mellan himmel och jord & det var längesen jag skrattade så mycket!
Nu har ja precis krypit ner i sängen och ska bege mig till drömmarnas värld.


❤❤❤❤❤

Min min min min min ❤❤


As long as you love me

Hej! 
 
Har ju inte skrivit tidigare men de vart för jag har haft fullt upp. Imorse åkte jag till stallet och spenderade några timmar där. Sedan kom ja hem, hoppade in i duschen och lagade mat. Idag blev det Ungsstekt lax med sparris, ärtor broccoli, blomkål och sallad. Gott! 
 
Nu ska jag sätta på en tvätt och därefter ska jag tagga träning tillsammans med Frida. Veckans roligaste pass helt klart idag! 
Efter träningen möter vi upp Mathilda så ska vi gå och fika. Puss! 

Jag är hel tillsammans med er.


Right by my side

Hej!
Har precis ätit frukost och ska väl snart bege mig till stallet i vanlig ordning vid denhär tiden haha. Därefter får vi se vad som händer!

Tråkigt inlägg men har inget direkt att berätta. Ni får ha en fin dag!


The rest of my life

Det har varit en lång dag och jag har fått gjort en hel del, bland annat beställt ett skal till mobilen och ett nytt till ipaden. Jag var även och bytte däck på bilen på motorcentrum. Eller bytte däck, jag körde dit gav dem min bilnyckel så fixade dem allt medans jag satte mig och drack te haha!

Jobbet gick sådär, mådde inte alls bra när jag kom så mina goa arbetskamrater lät mig sitta lite i backoffice och ta det lugnt en stund. Gjorde även några övningar vi ska göra en gång i veckan som ska vara bra för kroppen och man känner sån skillnad efter. Inte alls lika stel efter. Nu ligger jag utslagen i sängen, natti!!

Bild från motorcentrum och min supergoda lunch! Till mellanmål/kvällsmat på jobbet hade jag med en smoothie som ja gjort på lite lättfil, solrosfrön, banan, hallon, blåbär och kiwi. Vid sidan om hade jag några paranötter. Mumsigt värre!


Morning

Godmorgon! 
 
Nu har jag fått i mig en riktig frukost. Ni som känner mig vet väl att jag inte är något stort fan av frukost direkt då jag har svårt att äta på morgonen. Men idag fick jag i mig en hel del haha!
 
Lättfil, blandade i blåbär & hallon, solrosfrön lite linfrön och hackade lite paranötter.
1 Ägg 
1 skiva ryvita multigrain med påläggskyckling, keso och paprika på. 
1 stort glas vatten. 
 
Nu ser planerna ut så att jag ska till stallet. Sen ska jag se till att få gjort ett träningspass, åker nog inte till gymmet utan det får nog bli löpning eller något liknande istället. Börjar inte jobba förän i Em så har ju hela dagen på mig att greja. 
 

We were never here

Hej på er! Nu kom jag precis hem och jag är så JÄKLA trött i både kropp och i mitt huvud! Haft en väldigt fullspäckad dag men samtidigt väldigt rolig. 
 
Började dagen med en tur till min älskade ponny, vi tog oss en ridtur & jag gjorde rent hans sår och la på medlet som ska få bort svallköttet. Så jävla trött på allt detta nu, vill bara ha en frisk ponny utan att gå runt med en stor klump i magen och hela tiden oroa sig var det ska sluta. Har tid hos veterinären 15 november iaf så då kommer vi väl veta mer hur läget är. Älskade Janne..
 
Efter stallet och allt fix där åkte jag hem och gjorde mig iordning för att åka till stan för några ärenden. Därefter åkte jag till plus och körde ett rejält pass. Sedan åkte och handlade och sen hem till min favorit. Vi tog det lugnt en stund och sedan åkte vi tillbaka till plus för att simma och relaxa en stund efter. 
 
Nu ligger jag helt död i min säng och vill bara sova haha, så så får det nog bli nu. 
 
Nattinatti ♥
 
 

Rest of my life

Godkväll!
Efter dagens träningar åkte jag till farmor och myste där hela kvällen. Hon bjöd på massa mumsig mat så jag är fof proppmätt.
Som det ser ut just nu har jag en ledig dag imorgon!
Ska rida, handla, träna, simma och fixa lite annat smått och gott.
Riktigt taggad för en ny vecka bestående av MASSA härlig träning.

Sov gott sötnosar!


Take me back


Live my life

God morgon vänner!
Hade en riktigt lugn kväll igår. På dagen var jag i stallet och tränade med f. Det ska vi även starta denna dagen med, ett rejält gympass. Men först ska jag rida och fixa klart allt i stallet!


Pictures from october


Happy

Fick några fler bilder av benny från vår förfest/utgång förra veckan. Ni som läser hennes blogg har säkert sett några av dem där men ja lägger upp endå!


Can't stop loving you


Lite fler bilder från min och f's myshelg på strömstad spa. 

 

RSS 2.0