Till salu

Ska nu sälja mitt tävlingsskåp! Mörkgrönt och är i mycket fint skick då det bara är använt ett fåtal gånger. Är du intresserad så hör av dig! Skriv en kommentar eller hör av er på 0704751746. Har även fler bilder för intresserade.


Love

Hej! Igår kväll var jag med Filips familj och kollade os innan vi såg på en film och sedan somnade så gott. Innan dess kollade jag på ridsporten i över 6 Tim och kollar på det nu med haha. Idag gick vi upp halv 8 då Filip skulle göra en sak i stan så då åkte jag hem sålänge så kom han till mig sedan. Sen var vi även och gjorde ärende i stan. Planen för idag var att vi skulle till hans mormor och morfar men Filip fick jobb så nu är jag hos moster istället så ska vi ses när han slutat. Puss!


Ayia napa, Nissi beach.


Fälttävlan

Goddag! Sitter i soffan just nu och kollar på os i fälttävlan. Är så extremt trött, det känns att jag har jobbat några nätter i rad nu. Natten idag gick bra, Filip gjorde mig sällskap så vi åt gott oså. Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket. Sovit, städat rummet och kollat på os typ hela dagen haha. Snart ska jag göra duscha och sånt och sedan åker jag till Filip och spenderar natten i hans famn. Vi ska även boka lite saker inför London. Det är inte långt kvar nu!


Brygglunch

Hej! Dagen blev så att jag och min familj åkte till fiskebäckskil och åt brygglunch. För er som inte varit det kan jag verkligen rekommendera det, en sillbuffe med röror, sallader och sånt till förrätt och sen en varmrätt. Sedan har dem massa goda efterrätter men vi avslutade med glass istället. Nu kom vi precis hem och ska åka till jobbet om ungefär en halvtimme. Har även köpt med mig lite gott som vi ska äta ikväll på jobbet. Hoppas ni får en fin kväll!


Nights

God morgon! Har jobbat natt idag med så slutade kl 8 imorse så har sovit några timmar nu. Fast är fortfarande dödstrött. Inatt var även Filip med så det var mysigt. Natten innan kom lossan, elin g och filip för att hälsa på på natten vilket var trevligt! Jag jobbar 4 nätter på raken och har nu avklarat 3 av dem. Så imorn när jag slutar blir det tre dagars ledighet! Underbart haha. igår var jg och kollade När filip debuterade i sitt nya lag ifk. Han var så duktig så! Idag vet jag inte hur dagen ser ut utan den får bli som den blir. Nu ska jag iaf gå upp och ta något att äta.


Summer


Sol och bad

Hej! Hoppas ni njuter av det fina vädret! Det gör iaf jag. I tisdags åkte jag och Filip ut till hans båt och sov där. På kvällen hade hans föräldrar gjort god mat så vi satt och pratade tills vi blev trötta. Vi vaknade ganska tidigt på onsdagen och åkte ut och seglade till kärringön. Där åt vi sipergoda räkmackor, badade och solade. Och gick runt och kikade. Sent på kvällen åkte vi hem då Filip skulle jobba. Jag och mamma åkte ut till kusten och låg där en stund, men det tog inte lång tid förän Filip och pappa också kom trots att de skulle jobba haha! Sedan åkte vi hem och åt kräftor och myste innan jag skulle jobba natt. Filip var även med, tack älskling! Slutade kl 8 imorse och då blev det raka vägen ut till kusten. Nu blir det grill här hemma om en stund och sedan ett nattpass till. Blev mycket text nu haha. Hoppas ni har en fin kväll!


Training

Har precis varit ute på en löprunda nu, så himla skönt dock hade jag världens motvind. Sprang på öppen väg motvind en bra bit och sen när jag var inne i skogen var det lä så borde sprungit rundan åt det andra hållet haha. 
Tänkte även tipsa er på lite träningsmusik. Tycker det är väldigt viktigt att ha musik som man gillar och blir taggad av när man tränar. Vissa föredrar ju att träna utan, men det gör inte jag! 
Här har ni några tips. Tryck på låtarna så får ni upp dem i Spotify.
Nicki Minaj – Pound The Alarm
John De Sohn – Long Time feat. Andreas Moe - Benny Benasi Edit
Usher – Euphoria
Alex Gaudino – I Don't Wanna Dance feat. Taboo - Radio Edit
Dada Life – Kick Out The Epic Motherf**ker - Radio Edit
Bob Sinclar & Sean Paul – Tik Tok - Radio Edit
Steve Aoki & Laidback Luke – Turbulence (feat. Lil Jon) - Radio Edit
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Morning

God morgon! Hade en riktigt skön ledig dag igår. Nu åkte Filip precis till jobbet och vi får se när han slutar så vi träffas igen. Tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på faktiskt. Dock känns det otroligt skönt att inte ha några planer! Imorn ska jag och Filip iaf åka och bada någon stans, ska bli så skönt. Sedan börjar jag jobba igen, då är det 4 nätter på raken som gäller!


Imagine

Godkväll! 
 
Nu har det gått några dagar sen sist igen. Jag har jobbat precis varje dag men imorn är jag äntligen ledig! Har typ inte varit på fallens nått alls, bara en sväng i lördags. Börjat kl 7 varje morgon, har känts väldigt tråkigt under helgen men det kommer kännas desto bättre när lönen kommer! 
Igår kväll hade jag och filip myskväll, vi lagade favoritmaten. Blev ganska tidig sängdax då jag skulle upp som vanligt. 
I Torsdags var jag och familjen + släkten på Ursand och kollade när Sofia var med på allsången med Lotta Engberg och sjöng. Duktiga syster! 
Var ju även tillbaks hos läkaren här om dagen. Ska fortsätta kuren med en spray ja fick nu i 3 veckor. Han rekomenderade även sjukgymnast så vi får se hur det blir med det. Jag vill vara helt frisk och kunna träna! Nu ska jag fixa lite på mitt rum, sen ringa mitt hjärta och sen sova. Idag är jag dödstrött. 

Pictures

   Hej! Har ju inte varit inne på datorn, vet inte på hur länge. Och det krångar ju att lägga upp bilder genom appen ibland så här kommer bilder från min senaste vecka! 
 
 
 
 
 
 

Love

Kärlek


Söndagsmys med bästa vän

Hej! Jobbet igår gick fint. Mina elva jobbtimmar gick ovanligt fort. Efter jobbet åkte jag och handlade, träffade lossan lite och sedan kom Frida. Vi åt supergod mat och myste med dipp och grönsaker. Fick även studentpresent av henne. En jättefin ljuslyckta och en bakform formad som ett hjärta, så fina! Och sist men inte minst, ett presentkort på halvkroppsmassage! Hon känner mig så väl den tjejen haha. Så vi får se när jag bokar in den. Imorse vaknade vi runt 5 och sa godmorgon men efter en titt på klockan konstaterade vi att vi borde nog sova lite till haha så det gjorde vi. Nu har hon åkt hem så jag storstädar huset förfullt. Mamma och pappa kommer hem från samos imorgon och blir superglada om det är fint här hemma så de första dem slipper göra är att städa. Ska fortsätta med det nu och sedan har jag en tid hos min läkare kl 15.30. Åter igen.... Så nu får vi se hur det går denna gången. Vill bara bli frisk och må bra! Så kära ni, ni kan väl hålla tummarna haha! Hoppas ni har en riktigt fin dag. Puss

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3250248/images/2012/pic_5003ff5e9606ee0cf10007d5.jpg" class="image">


Gårdagen

Lite fler bilder från gårdagen!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3250248/images/2012/pic_5002c7dbe087c3724b002169.jpg" class="image">


Love


Jobb

Hej! Hade en helt underbar dag igår. Min lediga dag! Jag och Filip vaknade lite senare än vanligt och låg kvar ett bra tag. Sedan gjorde vi iordning oss och åkte till laxbutiken i Ljungskile där han bjöd mig på helt otroligt god mat! Efter det åkte vi till Uddevalla och gick den fina strandpromenaden. Sedan hem till mig och lagade mat och myste hela kvällen. Idag gick vi upp tidigt eftersom jag började jobba kl 9. Körde hem honom igen och för en stund sen va han här och hälsade på lite. Jobbar till 20.00 så är ett bra tag kvar men, pengar! Imorn och på tisdag är jag ledig sen är det full rulle här på fallens. Jobbar ons-söndag. Nu ska jag fortsätta jobba så hörs vi. Puss puss


Summer




Sommar 
 Såg nu att bilderna hamnade åt fel håll, ingen aning om varför haha. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Odödlig kärlek

God morgon! Har ni sovit skönt? Det har jag. Igår kl 11 när vi kom hem till mig lagade vi pannkakor innan vi kröp ner i sängen och somnade. Filip åkte till jobbet runt 9, va uppe och åt frukost med honom och gav hästarna sin. Låg och läste Elsas hemlighet en liten stund sen gick jag ut till stallet och red en stund och fixade klart. Sedan blir det gym och sen jobb. Ha en fin dag! Det krånglar att ladda upp bilder i appen så ni får tyvärr klara er utan nu.


Hej alla Goa läsare! Hoppas att ni har haft en fin dag. Just nu är det ganska lugnt på jobbet, så hinner slänga in ett inlägg. Nu är det 93 st ekipage incheckade här så det är väldigt mycket folk och det är kul. Det luktar grillat från alla håll, så mysigt! Många som frågar vad jag får göra här på campingen och det jag gör är att stå i receptionen/butiken, checka in o ut gäster och hjälpa alla med deras tusen frågor haha! Träna på engelskan får jag med göra då majoriteten här är tyskar. Haha! För er som undrar så jobbar jag lite mindre på plus nu under sommaren då jag har väldigt mycket här. När jag slutar kl 22.30 kommer Filip hit så ska vi hem till mig o se på film och äta pocorn. Mums! Sov gott!


Work

God morgon! Har varit vaken sen 8 har fixat massa nu på morgonen. Jobbet igår gick bra, väldigt mycket att göra. När jag slutade kom Filip och vi åkte hem till mig och sov här. Han åkte till jobbet för en stund sen. Nu ska ja snart ut och rida, kondition som står på schemat. Han ska bara få äta upp frukosten först. Sedan blir det en tur till gymmet och sedan återigen blir det jobbet kl 4-22.30. Vi hörs under dagen! Puss


Liseberg

Hej! Äntligen fungerar blogg-appen igen. Nu har jag haft två lediga dagar men idag börjar jag jobba 6 dagar igen. Idag jobbar jag kl 16-22.30 så hinner allt en del innan. Älskar det passet! Så innan dess ska ja rida, ja ni läste rätt. Janne är hemma igen men det är en lång historia så det tar vi inte nu, och åka till gymmet. Har äntligen ätit klart pencillinen nu så snart kan jag börja köra vanligt igen. Igår var jag och Filip på Liseberg. Ååh vilken underbar dag vi hade tillsammans. Åkte massa karuseller, an lyckades även övertala mig att åka atmosfear. Jag är EXTREMT höjdrädd. Han mutade mig med ben&jerrys om ja åkte den. Och jag gjorde det!! Det var helt sjukt högt, men jag trodde faktiskt det skulle vara värre än det var. Vi spelade även på lyckohjulen, vann varsitt förstapris, åt sockervadd, myste. Och blev dyngsura i colorado. Hade en hur bra dag som helst. Idag åkte mamma och pappa till samos, Grekland. Så avundsjuk. Väderleksrapporten visar 35-37 grader varje dag. Men jag får vara hemma sköta stallet oså. Det gillar jag ju med så. Ne nu ska jag gå ut till min älskade ponny och ta en ridtur. Puss på er! Nu när appen funkar kommer jag nog blogga lite oftare iaf så håll utkik!


London

Hej! Ännu några dagar har gått sen sist. Sitter aldrig vid datorn och appen funkar fortfarande inte så bloggar inte alls. Haft otroligt fina dagar. Jobbat mycket, varit på trerätters på ronnum med Filip och hans Goa släkt! Idag kollade jag på när han spelade match och jag gick en liten promenad med hans föräldrar. Imorn börjar ja jobbet kl 7 så borde sova nu. Tisdag har jag på båda jobb 07-17.00 och onsdagen, en riktig mördardag haha. Jobbar 07.00-21.30 men pengar är ju bra! Jag och Filip har även bokat London fem dagar i augusti. Det ska bli så underbart! En liten smygstart på våra planer inför hösten faktist. Nu ska ja nana! Sov sött  

RSS 2.0