Happy birthday

Grattis älskade pappa på födelsedagen!

I got you

Hej! Kom hem från skolan för en liten stund sedan. Ska gå ut till stallet direkt medans de fortfarande är ljust ute. Idag blir det ingen ridning, utan ska ut på en promenad med honom istället. Det är skönt det med. Så det blir broddarna på, på både mig och Janne. Blir nog kvar i stallet länge så vi hörs ikväll. PUSS
Thailand - 08

Come to love not by finding the perfect person, but by seeing an imperfect person perfectly

Hej!
Sitter i skolan och väntar på att jag ska börja dagens enda lektion. Är ett tag kvar, 2 timmar. Imorse var jag på sportlife och tränade, det var tungt idag men det var riktigt skönt. Har precis ätit lunch nu och funderar på att räkna lite matte nu. Får se vad jag har ork till, har ju inget annat att plugga så.
PUSS

If you are trapped between your feelings and what other people think it right, go for whatever makes you happy

Hej!

Kom hem från skolan för en stund sen, hade bara en timme rättskunskap idag och det är en rolig kurs!
Efter skolan åkte jag till Kappahl och fixade lite saker.
Nu ska jag snart kila ut till stallet och fixa det. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, är så otroligt skönt att inte ha någonting alls att plugga!

Sometimes the hardest thing and the right thing are the same


Perfect for me

Godkväll! Ligger i sängen och lyssnar på love-listan på min spotify. Hjärnan är full av tankar som vanligt. Men jag mår fruktansvärt bra och är så lycklig! Haft en hur bra helg som helst.

Hos farmor bjöds det på världens godaste fläskfilégryta, supergod efterrätt och massa prat.
Ringde även min kära syster idag. Saknar henne så mycket! Över två veckor tills hon kommer hem. Hon verkar iaf ha det jättebra så är glad för hennes skull! Och inte alls avis... Haha!

Imorgon är det ny vecka, har väl litegrann planerat såsom jobb och träning. Hoppas bara att mitt halsont ger sig snart, man blir ju så slö av att vara förskyld. Ne nu ska jag bege mig till drömmarnas värld. Sov sött alla läsare! PUSS


Haters only hate the things they can't get and the people they can't be

Hej! Sorry för dålig uppdatering igår men var inte hemma. Kom hem sent och då var jag supertrött så kröp ner i sängen och somnade direkt, hade en väldigt bra kväll. Imorse red jag och nu ska jag snart åka till min goa farmor. Skriver mer sen PUSS
Lovisa & Jag - 09   LOVE YOU

If he doesn't chase you when you walk away, keep walking

Hej! Vaknade för en stund sen nu och ligger fortfarande kvar i sängen. Gårdagen var väldigt väldigt bra med mina goa tjejer. Vi åt revben, potatissallad, fruktsallad, och popcorn i massvis haha! Vi skulle kolla på filmer men hann aldrig så långt då vi hade allt för mycket att prata om. Tack för kvällen tjejer!
Min dag ser ut så att jag ska rida snart för att sedan släpa iväg min kropp till sportlife, haha det där lät tungt.
Ni får ha en bra dag! Puss


Can't fight this feeling

Hej!
Sitter hemma i soffan nu, har inte varit hemma så länge och ska snart åka till stan igen för mys!
Matteprovet imorse gick helt åt pipsvängen haha! Sedan hade jag naturkunskap, helt okej och sist Internationell ekonomi. Efter det åkte jag och Frida till Överby på vägen dit dunkade vi Absolute disco på högsta volym haha, och där köpte jag färska havskräftor + revben till mig och min familj som vi ska mumsa i oss om en liten stund. 2 av mina favoriter på samma dag hihi!
Kommer skriva ett till inlägg ikväll, så håll utkik!
Kroatien -10



Just feel right

Life's too short to hide feelings. Express yourself about how you truly feel.

A smile is the prettiest thing you can wear

Hej! Tänkte bara kika in lite snabbt här. Dagen har till störst del tillbringats tillsammans med matteboken, men jag har även varit i stallet, gjort naturkunskap och ätit. Nu sitter jag på mitt rum och borde ta och räkna några tal till. Egentligen helt ovärt då jag vet att provet kommer gå kass i vilket fall haha. Får även besök av en kär vän senare vi får väl se hur mycket vi får pluggat men och ska äta pannkakor som pappa ska laga, äter typ aldrig de så det ska bli gott. Unna mig lite!
Jag är så lycklig nu att det pirrar i kroppen, vet inte varför men!
Imorgon är det fredag igen vilket är skönt. Ska ha film/myskväll med några vänner. Jag kan inte begripa hur snabbt veckorna går, och nu är det 120 dagar kvar till Napa! Tiden går så himla snabbt nu. Tänk lixom om bara ETT HALVÅR, då har vi ingen aning om vart vi står och många av oss kommer flytta osv. Nu har vi ju alltid haft en trygghet att vi ska gå till skolan efter att sommarlovet är slut. Men nu kommer vi behöva stå på egna ben. Läskigt men väldigt spännande om ni frågar mig! Ne nu har jag inte tid att sitta och svamla här mer, hörs senare! PUSS

He is love

"Vissa väljer att falla, utan att någon egentligen tar emot. Vissa tänker att dålig kärlek är bättre än ingen alls. Jag vill hitta honom och inte någon. Jag vill ligga där för evigt och inte bara en sekund. Jag vill att han ska göra mig lycklig och inte älska honom bara för att han inte gör mig olycklig. Det gäller att hitta han som torkar dina tårar, inte han som skapar dem. " -

Two is better than one


It is better to be hated for what you are than loved for what you are not.

Hej ligger i sängen just nu och dricker oboy, ska läsa lite bloggar och lite i Elsas värld innan jag ska sova. Jag är ledig imorgon vilket ska bli väldigt skönt. Dock ska jag jobba 4 timmar och behöver räkna matte, men det är skönt att inte behöva åka till skolan. Vi hörs imorgon. SOV GOTT

If you love two people at the same time, choose the second one. Because if you really loved the first one, you wouldn't have fallen for the second

Hej! Tog mig en go sovmorgon imorse, gick upp och gjorde mig iordning och åt i lugn och ro. Sedan åkte jag mot skolan för att plugga lite matte, koncentrationen var väl sådär. Finns ju en hel del annat som är mer lockande än det hehe. Klockan 14.10 hade jag dagens enda lektion, psykologi. Riktigt rolig kurs! Efter skolan hade jag möte med min mattelärare, blev allt lite klokare men inte mycket. Sedan åkte jag hem och sen dess har jag varit i stallet och ätit thaimat, mumsigt. Nu ska jag göra en uppgift i rättskunskap så den blir färdig tills lektionen imorgon. PUSS

Look into my eyes

Ska precis sova nu. Är super trött och fick väl inte de bästa avslutet på dagen direkt men det tar jag inte upp här. Imorn är det en ny dag med nya utmaningar.

What doesn't kill you makes you stronger.


Trying to make someone fall in love with you is about as pointless as trying to control who you fall in love with.

Världens vackraste människa.

The love that lasts the longest is the love that is never returned.

Har ägnat största delen utav kvällen åt matteplugg, det går väl sådär men det går framåt iaf. Badade nyss, alltid lika skönt. Nu har jag tänkt krypa ner i min säng, läsa Elsas värld och äta glass, gott om ni frågar mig. Imorgon börjar jag inte förän 14.10, gillar verkligen mitt nya schema. PUSS

If there's love, just feel it.

Hej! Kom hem från skolan för ca en timme sedan. Hade bara rättskunskap idag så var en väldigt skön dag. På hemvägen var jag även på djur och fodermagasinet och hämtade broddar. Snart är det dax att dra igång med matteplugg. Har matteprov så har en hel del att räkna ikapp hehe. Inte lite avis på syster som gottar sig i thailand. Vi hörs sen puss!


Love is just love, it can never be explained.


One of the hardest things in life is having words in your heart that you can't utter.

A sister is someone who is there and understands who you are. She will be there with you no matter what situation you have been through and going to hit the future. A sister is your family, best friend and your friend forever. She is the one you tell your deepest secret to.
I LOVE YOU





The only courage you ever need is to live your heart's desire

Isadora Spring Make-up 2012
adora 

You can close your eyes to the things you do not want to see, but you cannot close your heart to the things you do not want to feel.

Nu har jag kommit in från stallet igen. Eftersom det snöar och blåser jättemycket blev det bara en kort tur ute med Janne. Nu är jag jättefrusen så tänkte tappa upp ett bad och lägga mig i en stund.
Jag borde verkligen inte, jag borde räkna matte istället då jag har matteprov nästa vecka. Men det får jag ta imorgon eller något istället.
Puss

Love is when two people would give up anything just to be together

Godmorgon!
Vaknade ca kl 10 och låg kvar i sängen en liten stund, skönt att ligga och dra sig lite. Har precis ätit frukost och nu är det dax att bege sig till stallet nu innan snöstormen som ska komma hit till Trollhättan kommer in, dock har det redan börjat snöa. Men inte så farligt än. Blir en lugn kväll även ikväll, bland annat sushi. Jag har längtat hela veckan haha!
Det kommer fler inlägg senare, så hoppas vi ses då.
Ha en bra dag, puss på er fina!

To the world you may be just one person, but to one person you may be the world.

Hej! Haft en bra dag i skolan, fick räknat en del på matten och fick även gjort mitt svenska tal. Skönt att få det gjort!
Ikväll blir det myskväll med räkor, godis och film. Det gillar jag.
Vi hörs imorgon eller så slänger jag in ett inlägg senare, för nu har jag inget mer att säga!
PUSS

Trying to make someone fall in love with you is about as pointless as trying to control who you fall in love with.

Har precis tagit mig ett långt bad, så skönt och avslappnande med levande ljus och go musik på. Nu har jag precis målat naglarna med och ska nog strax krypa ner i min säng med nytvättade sängkläder. Ska läsa igenom mitt svenskatal en gång till innan jag släcker för natten med & lyssna på lite musik först.
Sov så gott ni fina. PUSS
"ibland måste inte livet vara så komplicerat"


The most important thing in life is to learn how to give out love, and to let it come in.

Hej igen!
Har grejat hela dagen nu, sattit på 3 st maskiner med tvätt. Bland annat mina sängkläder, så nu kommer jag sova så gott inatt hihi. Har även varit i stallet ett bra tag. Skrivit klart mitt argumenterande tal i Svenskan, fixat lite på uppsattsen med, och gjort lite på mitt Projektarbete. Ikväll tänkte jag lägga mig i ett bubbelbad och bara lyssna på musik, det är så himla skönt.
Innan dess ska jag och pappa äta varma mackor, mums!
Vi hörs senare puss!
Collin McLoughlin


As we grow older together, As we continue to change with age, There is one thing that will never change,I will always keep falling in love with you.

Depends nya vårkollektion!
Riktigt fina färger, själv gillar jag 292 bäst!

How much love can one man give

Hej!
Kom precis hem nu, var i skolan och gjorde en utvärdering av kursen Filosofi A bara. Har även städat ur bilen som var full av skit. Nu ska jag sätta på en tvätt och sedan dra igång med allt plugg jag har. Jag måste göra klart det argumenterande talet då jag ska hålla det imorgon. Måste även fixa klart en sak på min uppsatts i Svenska C som avslutas denna veckan. Vi hörs senare puss!

Heaven may be hidden in the clouds, but I see it every day, just by being with you

Hej!
Vet att jag har bloggat dåligt idag men jag har gjort annat, haft en jättebra dag. Har precis duschat och krypit ner i sängen är så otroligt trött. Imorgon ska jag bara en snabbis till skolan sedan ska jag till sportlife och efter det skriva ett svenskatal och räkna matte, jippi!
Dröm sött sötnosar så hörs vi imorgon!

I couldn't live in a world where you didn't exsist

Ligger i sängen nu och fixar en Spotifylista åt min syster nu. Hon och hennes kompis ska åka till Thailand imorgon i en månad, gottegrisar!
Ska strax sova för börjar som vanligt imorgon. Hoppas ni haft en jättebra dag. Sov gott underbara läsare så hörs vi imorgon.
Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller ha med här i bloggen, så kommentera/hör gärna av er och säg det till mig! PUSS
Ha en grym resa tjejer!

Baby, even the deepest and the widest sea couldn't separate what was meant to be; you and me, so we will be together for all eternity





Falling in love with someone isn't always going to be easy

Ligger i sängen just nu, lyssnar på musik och läser i vings värld som kom på posten idag, man blir ju inte lite sugen på att bara boka en resa spontant nu och dra iväg!
Har ju bokat en resa den 25 Maj längtar så mycket dit!
Det är studentresa till Ayia Napa, jag åker tillsammans med 10 stycken tjejer! Kan inte vänta. Vi ska bo på ett hotell som heter Marina, det är inget lyxhotel. Men 3-stjärnigt och ser helt okej ut så det kommer bli hur bra som helst!
Idag är det 128 dagar kvar!
Någon mer som ska till Ayia Napa någon gång mellan 25 Maj - 2 Juni?

I may not be the dream you want to come true, but I'll always be the person in love with you.


Without love there are no dreams

Kom hem för en liten stund sen, var i stan och skulle äta med mamma och syster men var tvungen att gå till apoteket och där var det SÅ mycket folk så hann inte äta innan jag skulle till vårdcentralen. Mamma köpte med thaimat till mig som jag fick äta nu när jag kom hem istället. Kollar lite på filmen Tusen gånger starkare nu med som går på tv1000. Sett den förut, inte så jättebra faktist men finns inget annat att se haha!
PUSS

No matter how big the world is, if we are meant to be together, love will lead us to be together.

Godmorgon!
Vaknade precis men har bestämt mig för att stanna hemma idag, ska till Maria Alberts sen så åker senare istället. Har sovit grymt skönt fast en konstig dröm haha! Är ganska pigg nu, men ska nog sova vidare bara för att det är så skönt! & jag mår väldigt bra just nu kan jag även meddela, tack till mina underbara vänner!
Hade väääldigt mycket besökare igår, så jag hoppas att ni stannar kvar och fortsätter följa bloggen. Ha en bra dag allihopa!
Vi hörs senare!
Puss

Don't cheat, if you're just not happy, then just leave.

Måste visa er ett inlägg som Evelina skrivit på sin blogg, väldigt fin tjej och SÅ KLOK.
Håller med om ALLT hon skrivit här, så alla ni som läser det, ta åt er, lek inte med någons känslor.
Hennes blogg hittar ni här: Evellinah
Här är inlägget:

Idag har jag bara lust att skrika på någon samt att skriva här så fingrarna blöder. Det är inte mycket som gör mig arg, så arg att jag skakar i hela kroppen. Men det finns en sak här i världen som verkligen berör mig och det är kärleken mellan man och kvinna, med det menar jag att jag berörs av det äkta som finns i en del människors relationer men jag berörs även av det bedrövliga mellan man och kvinna,
otrohet.

När jag tänker på allt det som har att göra med otrohet får jag rysningar, dels för att jag av egen erfarenhet varit den som behandlats som offret i spelet och dels för att jag har upplevt det tillsammans med nära vänner som också varit det så kallade offret. Och jag tror inte att människor som inte varit där själva kan förstå, förstå hur jävla hjälplös man känner sig när ens bästa vänner varit med om det och man ser hur förstörda och sårade dem är inombords bara av att titta på personen. Att inte kunna vara tillräckligt med stöd, sorg som blandas med ilska, och en förundran hur människor ens kan komma till tanken att ens såra någon annan människa på det sättet. Om man inte är lycklig i sitt förhållande, FINE, gör slut och gå vidare. Men att skada någon genom otrohet är så jävla pinsamt och fegt.

Jag har noll respekt för otrohet och dem som gör det, ni finns inte ens med i min värld, jag tycker rent ut sagt att alla som sysslar men den skiten är svin, riktiga fega svin (jag skiter i vad jag gapar ur mig just nu). Jag har länge sagt det av egen erfarenhet att jag är så jävla glad över att man har växt som person och att lesson leard and life goes on.  Samtidigt som jag är så fruktansvärt less på att undra hela tiden vad folk tänker med när dem väl är otrogna? Är det adrenalinet, kicken, känslan? Får dem inte en enda liten baktanke att dem förstör någons själ? Att dem sårar någon och gör ett sår i en annan persons hjärta som aldrig någonsin, tro mig, kommer att läka?

Kanske läker det på utsidan, men inombords finns det alltid där.
Visst vi är unga, vi lär oss fortfarande, skit händer. Men man kan inte skylla på det! När fan skall ni otroga svin lära er av era misstag. Karma ni vet! Blir så fruktansvärt irriterad på dem som säger att dem tror på karma, karma kommer spotta er i ansiktet och ni kommer en dag få tillbaka all den smärta ni givit till den ni anser att ni älskar men som ni endast lever med för att ni inte har något annat att leva för. What goes around comes around, spelar ingen roll vem man berättar sin lilla hemlighet för, det kommer alltid fram ändå. Och otrohet är så jävla fegt att jag får ont i hela kroppen!
En dag kommer ni vakna upp och inse hur mycket fel ni gjort och ni kommer sakna den tilliten och respekten ni en gång hade av människor. En dag kommer ni inse vad ni hade, men ni förlorade det.

Och alla som blir offer i denna situation, stå på er, för ni vill inte vara offret. Visst, ni kanske kan förlåta personen som gjorde det mot er, men ni borde fan aldrig förlåta de den gjort. Respektera att situationen blev som den blev men aldrig acceptera att någon skadar er på det sättet.

Jag undrar bara vad fan meningen med att vara otrogen är. Tycker ni själva att det är häftigt på något sätt? Trendigt, för alla är ju otrogna vart man är går idag. Dagligen hör man det, samma personen, samma relationer, samma dumma offer. All respekt till er som blir utsatta, de som är otrogna, är pinsamma, förskräckliga och så fruktansvärt vidriga. Ni förtjänar fan inte ett piss, rent ut sakt. När ska människor som ni växa upp och inse att livet kommer hämnas?

Det är min åsikt och jag lovar att jag inte är den enda.
Karma is going to slap you in the face!

Love is when there are a million things you want to say to someone, but when they look you in the eyes and hold you in their arms nothing in life matters other than being with that person at that moment.



Det handlar inte om att hitta den person man vill gå till sängs med.
Det handlar om att finna den man vill vakna upp med.
Det handlar inte om att finna den som man vill leva tillsammans med.
Det handlar om att finna den man inte kan leva utan.
I världen är du bara någon, men för någon är du hela världen

There comes a time in every life we find the heart we're looking for.

Follow my blog with Bloglovin
bloglovin

Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today.

ISADORA
'Eye shadow trio
- 86 Leopard
Fick en så otroligt fin ögonskugga/ögonskuggor av min syster i julklapp. Det är skimmer i alla som gör att man får en lyster och den håller väldigt bra, sätter sig där man lägger den och bösar inte av sig efter 20 min som många andra gör. Paletten finns flera i olika nyanser, jag har 86 - Leopard och den passar speciellt blå ögon. Jag är supernöjd!
Den finns på bland annat Kicks och kostar 119:-

The best way to love is to love like you have never been hurt.

Hej och välkomna hit! Tröttnade lite på devote så nu tänkte jag att jag testar att blogga här på blogg.se!
Har ju inte fixat med design och sådant än, men håll ut det kommer.
Hoppas ni kommer tillbaka och vill följa mig här!

RSS 2.0