You i'll find him next to me

❤❤


Oval dressing brush

Jag hade en riktigt rolig kväll på Elins födelsedagsfest igår. Jag Mathilda och frida hade köpt en fin Strandbag som vi fyllde upp med ett matchande badlakan i, två stycken solkrämer, en after sun och lite andra småsaker i.

Tanken var att jag skulle åka hem tidigt då jag varit sjuk och fortfarande inte är bra men tiden bara flög iväg och plötsligt var klockan tre och då gick jag och Filip hem till honom. Vi fixade lite mat och runt klockan fyra när vi skulle lägga oss var det typ ljust ute så jag låg väl vaken i någon timme till medans Filip sov som en liten gris.

Idag tog vi en tur till Överby. Jag köpte en hårborste på bellbox från GHD.
Så grymt bra!
Fick även med mig en snygg neccesär i precis perfekt storlek, varken för stor eller för liten.
Ett par svarta byxor och varsin present till Mami och papi för det tyckte jag dem är värda efter allt dem stöttar och ställer upp för mig.
Pappa fick en deodorant - Diesel fuel for life och Mami en "Lipfinity lip tint" från Max factor. De båda blev jätteglada.

Ikväll har jag inget planerat, tvätta och packa lite inför Stockholm kanske.

Kram på er ❤


She's not me

Ligger helt utslagen i min säng för tillfället. Startade dagen på torp tillsammans med Mami för att kika lite i affärer. En supersnygg bikini fick följa med mig hem idag. Därefter åkte vi till Ikea och strosade en stund och fick oss lite inspiration. Det var hur mycket folk som helst så jag är helt slut i huvudet. Nu ska jag strax göra mig iordning för att sedan åka till Elin som fyller år och fira henne.
Sover hos Filip sedan så vi hörs imorgon. Puss ❤


Wake me up when its all over

Min kära vän Emelie sa åt mig att det var dax att blogga för några dagar sedan så nu är det väl dags att ta mig i kragen.
Jag kämpade mig igenom mitt 10 timmars pass i söndags med världens huvudvärk och feber och sen jag kom hem den kvällen har jag i princip legat i sängen dag ut och dag in.
Inte nog med sjukan har det även hänt en sak men tårarna bara rinner så jag är inte redo att prata om det ännu.

Imorse släpade jag mig iaf upp ur sängen redan klockan sju för att åka till vårdcentralen, självklart var min bästa fillis med. Var där innan åtta och halv elva var det äntligen min tur. Jag undersöktes och fick ta prover vilket visade ett långdraget virus. TACK, precis vad jag behövde.
Efter det lunchade jag och Filip med mamma för att sedan gå en sväng på stan och handla presenter till finaste Elin som fyller tjugo år idag.
Ville bara hem och lägga mig så dåligt jag mådde men både mamis och Filip tyckte jag skulle hitta på något istället för att åka hem och lägga mig och vara ledsen så jag och Filip gick och spelade minigolf, Filip på 52 och jag på 62 hehe. Jag ska allt ta revansch någon dag. Åh vad roligt vi hade det. 
Sedan har vi fixat och trixat lite, bland annat ätit kräftor nu ikväll.
Har inte varit uppe såhär många timmar på många dagar nu så är otroligt trött. tack till alla mina fina vänner som alltid finns för mig, ni anar inte hur mycket det betyder.

Bästa Mami har även bokat några dagar i Stockholm på rica hotell på kungsgatan för att komma iväg och tänka på annat, vi åker redan på tisdag och det ska bli så skönt. Vakna i en mjuk hotellsäng, äta god hotellfrukost och bara må bra. Det behövs nu❤
Sov så gott


Midsommar

Hade en fin midsommarafton igår med nära och kära bestående av massa skratt och god mat trots regn och rust. Vaknade hos Filip imorse och var tvungen att åka till stallet ganska direkt. Nu är jag hemma och ska tillbaka till Filip om en stund och ikväll ska vi kolla på sommarkrysset och mysa. Jobbar 9-18.30 imorgon så det blir en otroligt lång dag, men med grymt ob så det är det värt.

Hoppas ni haft en fin midsommar. Kram


Nighty

Sovdags❤


I need your love

Hej. Längesen jag skrev nu. Ska jag vara ärlig har jag mest legat inne i min säng och lyssnat på olika hälsopoddar och träbat då jag inte jobbat.
Förra veckan fick Janne ett fånganfall och inte nog med det lyckades han få in benet i fönstergallret i boxen på något vänster och fastna. Så illa att räddningstjänsten fick komma och hjälpa till då inget fungerade. Sedan stod han i extrem chock ett bra tag och ytterligare en skada. Veterinären kom och inget var brutet men vi ska till Husaby på tisdag. Så det är tufft nu, riktigt tuft. Skönt att få komma till jobbet och mina härliga arbetskompisar och ventilera lite och tänka på annat.
Ni som har djur vet nog hur tufft det är när ens käraste blir riktigt sjuk.

Jobbar till klockan tio ikväll och då ska jag raka vägen hem till sängen, jag är så otroligt trött trots att jag vilat hela dagen. Det tar verkligen på energin det med Janne.

Lite ljus i mörkret är iaf att Filip kommer hem inatt efter en vecka i Cypern. Längtar så otroligt efter honom.

Hoppas att ni fina läsare har det bra, kram ❤


Att inte göra någonting

Idag har jag haft en sån där dag där jag gjort i princip ingenting.
Somnade väl inte förrän runt fem imorse och mamma väckte mig kl sju då vi skulle till stallet. Fixade allt med jannes medicin och mat, ja han är sjuk igen och denna gång fång.
Så en ständig oro och ångest hela hela tiden, vilket resulterade i en göra ingenting dag.
Därefter släppte jag av mamma på jobbet och åkte hem och sov några timmar till, spöregn ute dessutom så jag kunde göra det med gott samvete. Köpte sushi till lunch också, mmmmm.
Sedan låg jag i soffan några timmar till och hade sällskap av min goa simba.

Varit ytterligare några vändor hos Janne och även tränat nu på kvällen, löpning och tabataintervaller.


Godnatt

Avslutar kvällen med Andreas wijks podcast. Godnatt ❤


Stockholms weekend i bilder


Filip

Saknar min prins som är i Cypern och roar sig ❤


Life

Det är skrämmande hur snabbt livet kan vända. Ta hand om varandra, varje sekund. ❤


Lemon raspberry

Äntligen hemma efter jobb hela em och kvällen. Var inte så mycket att göra så skönt att få åka hem. Känner mig lite halvsjuk också, världens huvudvärk och febrig. Nu har jag och majsan lagt oss så hoppas vi att jag är piggare imorgon.
Låg ute i solen en stund och njöt innan jobbet idag.

Imorgon ska jag på Aylins student, ska bli jättekul!


Sol och kärlek

Hej!
Igår fick jag äntligen träffa min Filip igen. Vaknade upp tillsammans med honom, vi tog det lugnt och gjorde sedan en god frukost och satte oss i solen på altanen och bara njöt.
Åkte sedan till stallet och även Filip red lite idag haha! Söt.

Sedan låg vi utslagna i solen hela dagen, tänk vad bra man kan må av lite sol. Filip åkte sedan tillbaka till lund och jag hälsade på på jobbet en sväng och åkte sedan och köpte några studentpresenter.

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, är så jättetrött. Tänkte ta en löptur men jag hoppar faktiskt det idag. Snart en vecka utan träning har gått, visst har jag ridit och eftersom vi bodde på åttonde våningen på hotellet i Stockholm och jag inte åker hiss fick jag en hel del "träning" där haha!
Dock är mina benhinnor äntligen bra, så det har varit värt vilan.

Sov gott mina vänner!


Mellanlandning

Hemma och mellanlandar några timmar innan jag ska åka till jobbet igen. Började sju och det har gått riktigt bra, har så roligt på jobbet.

Vi håller på och storrensar här hemma så har gjort det en stund men nu ska jag bara ta det lugnt tills jag ska åka om en timme. Hoppas ni har en fin dag!


Bedtime

Nu är jag hemma efter mina sista timmars jobb, ska ta en dusch och sedan hoppa ner i min sköna säng, klockan ringer kvart i sex imorgon bitti också då jag börjar sju. Är mycket att göra så timmarna flyger iväg, kul!

Sov gott ❤


Iste och solsken

Började jobba klockan sju imorse och jobbade några timmar. Och jag var otroligt pigg när klockan ringde innan sex. Jobbar delad tur idag så ska tillbaka om två timmar igen för ytterligare fem timmar. Passar på att njuta lite i det fina vädret med syster och iste, mums☀


Queen B

Hej! Nu är jag hemma igen efter en riktigt bra weekend i Stockholm med mina vänner. Vi har haft det riktigt bra, ätit massa god mat, ätit jordgubbar och solat i kungsträdgården, shoppat och bäst av allt, BEYONCE. FAN vad bra det var rent ut sagt, kan inte förstå att jag faktist var där och såg världens bästa artist. Var i chock hela kvällen typ haha!
Jag och Mathilda köpte med oss matsäck och filtar och åkte till Globen redan runt halv tolv och insläppet var halv sju på kvällen. Vi träffade riktigt härliga människor i kön så det var bara roligt, och dessutom fick vi grymma platser. Längst fram vid staketet av ståplatserna.
Luke james var förband och riktigt bra, lyssna på låten i want you och tänk er hela Globen "sjunga", rättare sagt yla till den refrängen haha!

En halvtimme senare drog Beyonce igång med run the world, vilken jäkla stämning man kom i, helt overkligt.
Därefter kom end of time, en av mina favoriter.
De låtar hon sjöng var: run the world, end of time, flaws and all, if i were a boy, get me bodied (grym), baby boy, diva, naughty girl, party, freakum dress, i care, i miss you, why dont you love me, 1+1, irreplaceable, love on top, survivor, crazy in love, single ladies, grown woman, och sist kom extranumret HALO ❤

Allt var så grymt, sången, dansen, musiken, kläderna. Ååh allt. Världens bästa Beyonce.
Helt klart den bästa showen jag någonsin sett.
Tänk er att stå i ett fullsatt Globen, med er favorit på scen och alla sjunger med så taket nästan lyfter sig, obeskrivligt.


RSS 2.0