Idag

Min dag har bestått av morgonmys med pojkvän, några timmar på klipporna med sol och bad, mat på laxbutiken och några timmars jobb. Fin dag


Hollywood

Var några dagar sedan jag skrev men det har faktist inte hänt så mycket. Rensat massa saker inför flytten, badat och varit och grejat i det nya huset. Har även åkt på en ytterligare förskyldning så är inte så jättepigg. Skulle på lite party hemma hos Madde ikväll med ett gäng men hoppade över det då jag kände mig både trött och hängig.
Har precis varit i stan och hämta pappa så nu är det sängen som gäller för mig.

Har även pratat en del med syster och hon verkar stormtrivas. De har fixat en fin lägenhet i west hollywood och inrett den fint. Dessutom ser Sofia Hollywoodskylten från sitt sovrum, coolt va?
Kommer bli tomt ett år utan henne, men vad kul hon kommer ha. Och jag får ju chansen att hälsa på haha.

Här har ni en bättre bild på mitt hår för tillfället också. Är nog lite ljusare i verkligheten med. Men ser ni vad kort det är mot innan? Ovant haha!

Sov gott!


Världens bästa syster

Imorse kramade jag syster hejdå för ett år i Los Angeles. Det kändes otroligt konstigt att vinka henne hejdå när hon försvann in mot passkontrollen, och veta att jag inte kommer träffa henne på flera månader. Men jag är givetvis glad för hennes skull, hon kommer ha så otroligt roligt och det är modigt av henne att åka dit alldeles ensam. 
Hon ska som sagt bo i Los Angeles och gå på Santa Monica College i ett år. 

Givetvis kommer jag att åka och hälsa på henne och jag längtar såå! När det blir är inte riktigt bestämt men jag ska dit iallafall. Jag känner redan nu att jag kommer sakna att ha någon att tjafsa med, det kommer vara ovanligt tyst här hemma och ingen att tjuva kläder ifrån då hon packade med sig två stora fullproppade resväskor, haha. Och tacka gud att Skype finns. 

Just nu sitter hon på flygplanet och landar i LA om några timmar.
För er som vill läsa om hennes resa kan ni göra det HÄR (http://mylalife.devote.se/), hon har LOVAT att uppdatera så mycket hon bara kan med både bilder och text. 

Stort lycka till sofia ♥♥


 

Sol och bad

Igår kväll hade vi middag med släkten för att de skulle säga hejdå till Sofia. Körde sedan hem farmor och på vägen stannade vi och tog kvällsdopp. Jätteskönt i vattnet. Vaknade upp med Filip imorse och vi åkte till kusten för att sola och bada. Stannade även till på laxbutiken i Ljungskile på vägen hem för att äta. Gott gott gott!

Nu ikväll var karro och Annika här för lite kvällsmat och mys. Börjar klockan sju imorgon bitti så ska alldeles strax sova. Natti ❤


Fallens dagar

Jag har haft riktigt bra dagar det senaste. Har varit ytterligare två dagar och simmat 1000 meter innan jobb, i torsdags efter jobbet begav jag mig hem till benny där det väntades förfest och därefter Lipz.
Var ledig i fredags, kikade kraftprovet som jag hade tänkt vara med på men eftersom ja varit sjuk ett tag hoppade jag det så fick nöja mig med att kolla på. Så duktiga allihopa!
Träffade därefter benny i stan och vi tog en promenad till frida där hon fixat jättegod mat, drink och där blev det förfest och därefter Lipz.
Somnade runt 4 på natten och kvart i sju ringde klockan och det var dax för jobb. Lagom pigg och glad.
Åkte hem till Filip igår kväll och han hade lagat god mat som han bjöd på, därefter åkte jag ner till stan och träffade några kompisar i öltälten och därefter gick vi till Lipz!
Sån grym helg! ❤

 

 


2500 meter simning

Godkväll! 
Sitter ute på altanen under en filt och tar det lugnt innan läggdax. 
Jag startade dagen på älvhögsborg med 2500 meter simning, jag var så trött i kroppen efter så jag knappt kunde gå haha, kommer nog ha otrolig träningsvärk imorgon men jag kör samma imorgon. Kul med lite annan träningsform än löpningen som det blivit mycket det senaste. 

Efter simpasset åt jag lunch tillsammans med Madde och sandra ute på badet och sedan duchade jag och åkte vidare till campingen där jag började klockan två och gör även det imorgon. 
Ikväll har vi haft lite besök här hemma så har ätit kantarellmackor, gott. 
 
Imorgon efter jobbet blir det utgång med mina tjejer och filip kommer äntligen hem efter att ha varit ute med båten sedan i söndags, och på fredag, LEDIG! 


 
 
 
 
 
 
 

New haircolour

Haft en väldigt fin dag, tog en riktig sovmorgon och gick upp i lugn och ro och gjorde mig frukost som jag åt ute i sofforna på altanen i solen.
Fixade några jobb saker samtidigt, har nämligen fått en tjänst på Älvhögsborg! Kul! Tidigare har jag bara varit timantälld.
Gjorde mig iordning för att åka till Överby en sväng med mamma för att köpa present till moster som fyller år idag. Själv fick jag med en jacka och en bikini hem.
Åkte sedan till Älvhögsborg en stund och kikade läget innan det var dax för kalas för moster. Var där en kortis då jag skulle jobba em och kväll.

Skulle ju även visa er en bild på håret, tror denna är ganska rättvis! Väldigt ljust och håret slutar ungefär där bilden tar slut. Ovant men jag supertrivs i det.

Godnatt❤


Klipp och sling

Igårkväll hade vi supermysig grillning tillsammans med bästa familjen glid. Dock saknades självaste glid som är i napa och jobbar. Vi åt massa god mat, pratade och spelade spel.

Idag började jag klockan åtta och startade med bankning, ingen favorit. Jobbade till ett och kvart över ett hade jag klipp och slingtid hos linda på zandhoff. Jag är så extremt nöjd. Många många centimeter kortare och väldigt mycket ljusare. Ska allt visa er. Efter frisören åkte jag snabbt hem och var hemma ungefär tjugo minuter innan jag åkte tillbaka för nästa jobb tills tio nu ikväll. Börjar inte förrän kl fyra imorgon. Skönt!


Backintervaller

Gick ut på en planerad pw tidigare, men redan efter femtio meter var jag igång och sprang. Trots otroligt stela ben och rumpa efter de tidigare dagarnas löppass.
Idag blev löpningen mer en upplevelse än bara ett jobbigt träningspass. Precis det vi ska sträva efter.
Solen sken, luften luktade nyslaget hö, gruset smattrade under fötterna för varje steg och jag blev några myggbett rikare. Riktig sommarkänsla.

Jag frestades så av de långa uppförsbackarna så körde backintervaller. ni vet den hemska men samtidigt goa brännande känslan när det känns som att varenda liten muskel kan sprängas när som helst. Slutade på 6 kilometer, nu kan jag njuta av den grillade maten ikväll extra mycket.


Cory monteith


 Vila i frid.
Så tragiskt, har älskat hela glee serien där han spelar huvudrollen Finn enda sen jag såg det första avsnittet.
 

Bring me back

 

Solsken ❤

Haft fina dagar i det härliga sommarvädret. Blogg appen har som vanligt inte fungerat och därmed ingen bloggning.
Jag träffade frida i förrgår och vi åt mjukglass, spelade badminton och jag bjöds på god mat med jordgubbar till efterrätt. Har jobbat, grillat och myst med Filip, solat och badat. Nu är jag ledig hela tre dagar, de tre dagar med strålande solsken och värme. Underbart.

Idag står en tur till kusten på schemat, riktigt vart är inte riktigt bestämt än.

Ha en solig och fin helg!


Studentresa Napa


Var bara tvungen att lägga upp några bilder från Napa förra året, åh vad jag saknar.

 
 
 

Let me fly away with you

Såg att hela bilden i inlägget innan inte riktigt kom med. Som vanligt fungerar inte appen så har inte kunnat blogga då jag inte haft på datorn på några dagar. Igår kväll efter jobbet hade vi räkfrossa här hemma med några vänner, jättemysigt.
 
Har äntligen avslutat helgens mördarpass och ligger i sängen och är dödstrött. Igår när klockan ringde 10 i sex var jag pigg men imorse när den ringde samma tid var jag död och undrade hur jag skulle kunna jobba till 8 ikväll, kanske inte så konstigt när jag somnade runt ett halv två inatt. Men det var mycket att göra så jag piggnade allt till. Är väldigt mycket gäster just nu, mer än vi haft i år skulle jag kunna tro. kul! Plus att det är otroligt mycket djur där just nu (jag som bara ääääälskar djur), ett tjugotal hundar och en man med sina två katter haha. Var nere en stund och pratade med honom idag och han berättade att han rest land och rike runt med sina två katter och dem älskar att resa, det var hans lilla familj. Så söt.
 
Och så får vi ju inte glömma våra tre ankor som bor där hela sommrarna. 
Matilda var även och hälsade på mig en stund, blev så glad när hon helt plötsligt stod inne i receptionen från ingenstans, och vips så var kvällen räddad och timmarna flög iväg efter det. Tänk vad så lite kan göra så mycket. 

Nu är jag ledig en dag innan jag kör igång igen, plus att viruset äntligen släppt! Knappt några känningar i halsen, lite men inte alls så som det varit. Nu kan jag äntligen snart börja träna igen. 
 
 
Och äntligen äntligen är det fint väder här i Sverige också. Jag avskyr verkligen kyla och jag fryser hela tiden, blää. Jag skulle behöva bo i ett land där det är varmt året om. Drömmer mig tillbaka till Thailand i princip varje dag. Älskade land. 
godnatt ♥

Bilden är från Koh Lanta, underbart.

Only you

Vi två ❤

 

Fredagsmys

Har precis ätit majskolv och ligger i soffan. Jobbet gick bra, mycket trevliga gäster nu. Slutade klockan åtta och det kändes väldigt tidigt då jag jobbat till tio nästan varje dag. Ska snart krypa i säng igen då jag börjar sju imorgon så klockan ringer innan sex, först måste bara håret torka. Jobbar 7 till 11 och börjar sedan 14-20 igen. Så tio timmar och likadant på söndag. Men det blir kul! Ska bli fint väder också så extra bra.
Sov gott ❤



Stockholm

Godmorgon! Nu är jag hemma från Stockholm igen. Haft fina dagar där tillsammans med syster och mamma. Njutit av god hotellfrukost, strosat runt på mysiga Skansen i timmar och gått på bio. Någon shopping har det faktist inte blivit då vi inte alls var sugna på det.

Nu ska jag kicka igång dagen. Kram!


July


You can count on me

Här ligger jag fortfarande, i min säng såklart. Nu har det gått över en vecka sen viruset verkligen slog till och här ligger jag fortfarande med ont i halsen och huvudvärk. Hur kul är det? Vi som ska till Stockholm och allt imorgon.

Tänker iaf jobba ikväll, är ett sextimmarpass så det står jag allt ut. Har ju faktist levt som en människa de senaste dagarna och gjort saker.
Och jag är sååå träningssugen. Men det får vänta, jag ska vara helt frisk först.

Innan jobbet ska jag tvätta, packa lite jag ska ha med mig, göra spotifylista till tåget och lite sånt.
Är det någon som har tips på bra resturanger/mysiga caféer i Stockholm så säg gärna till!
Kram


RSS 2.0