Weekend

Har gått många dagar sen jag bloggade nu men jag har prioriterat annat högre, träning, stallet, jobb och Filip.
Har jobbat hela helgen, dessutom delade turer vilket inte är det bästa jag vet.
Filip kom ju äntligen hem i fredags så vi har sett till att träffas emellan allt jobb och idag har vi haft en hel dag tillsammans. Imorse var vi i stallet många timmar och fixade och red. Sen fick sig Janne en dusch också.
Åkte sedan in till stan för att äta sushi och mysa, där satt vi i solen en bra stund och köpte sedan glass.

Vinkade av Filip vid tåget för några timmar sedan. Nu håller jag på att packa förfullt då det bär av till Stockholm imorgon tillsammans med tjejerna.


Seven days

Om exakt en vecka står vi där.

Beyonce ❤


Come home

Haft en fin dag. Jobbade några timmar på dagen, dock var jag själv hela tiden och otroligt mycket att göra så det var stressigt, slutade fyra och skulle sedan tillbaka till jobbet på möte 18-19.
Där emellan hann jag med en hel del. Åkte till Överby och fick faktist med mig ett par byxor, två tröjor, ett halsband och ett träningslinne hem på den korta stunden.
Mötet var för oss rådgivare och det var faktist intressant.

Imorgon är jag ledig, sista dagen. Också kommer Filip hem imorgon. Det är ju typiskt att jag jobbar som mest då. Men bättre än inget alls!

Godnatt ❤
Längtar till sol och värme


Favorit, doft

Juicy Couture 
Viva la juicy



Love your body

Godkväll! 
 
Jobbade till klockan halv tre och därefter åkte jag till stallet. Sedan åkte jag hem och satt i solen en stund. Ikväll blev det ett Grit Strenght pass, skakade efter passet så slut i kroppen jag var. 
Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på mer än två timmar sömn inatt. 
Kort och gott haha. Godnatt. 
 

Favoriter, kroppen


Favoriter till kroppen 
Ldb Face - Light silky day cream 
I Love... - Strawberries & Milkshake
The body shop, Body butter - Strawberry
The body shop, Body scrub - Mango




Sweet dream

Haft en bra ledig dag, spenderat många timmar och tränat. Hamnade på ett aerobicpass med mellotema haha, riktigt roligt fakrist.
Imorgon börjar jag jobba klockan halv nio så nu är det slut på ledigheten. Ledig på torsdag men jobbar alla andra dagar plus hela helgen såklart. Kul

Sov så gott❤


Favoriter, Ögonskugga

Tänkte visa er några av mina favoriter vad gäller ögonskuggor. Jag är ett stort fan av bruna nyanser och vet inte hur många jag har, men här har ni några av dem. 
1 bild från vänster


Microshadow, Make up store - Choco d'or
Isadora, Eyephoria - 02 Golden sand 
Isadora Eye shadow quartet - Smoke & shimmer, 63 Brown Patina
Sedan har jag även en till favorit men som inte är med på bild, Eye dust från Make up store med färgen 'Dust'.

 

 Isadora Eye focus - 56 Black Patina
Isadora Eye shadow quartet - Smoke & Shimmer 64 Paradox

Isadora Inliner kajal - 51 Indian black
Isadora Flex tip eyeliner - 80 Carbon black

Where you are

Haft en mysig kväll hos farmor med god mat, massa prat och mästarnas mästare.
Sov gott ❤


Kvällen igår

Åkte hem till Madde igår kväll, till hennes nya fina lägenhet. Hon har bara bott där i tre dagar men allt var redan iordning, så snyggt. 
Vi var ett gäng tjejer där som drack gott, småkollade på mellofinalen, skrattade och dansade. Vid halv ett dansade vi oss in mot stan och det blev Lipz. Och vi hade sååååå kul! 
 
Somnade kanske runt halv fem och sov till ungefär åtta. Känner mig gött mör idag, och om några timmar blir det middag hos farmor, lyx. PUSS 


Ghd heat protect


Yesterday






Lose yourself to dance

Vaknade klarvaken redan klockan fem imorse och kunde inte somna om, var uppe någon halvtimme och la mig sedan och kunde tillslut sova tills klockan ringde sju. Åkte ganska direkt till stallet, körde en timmes dressyrpass med janne och han gick så fint. Sen hem snabbt och sedan till jobbet. 

Jobbade 12-20.30 och dagen gick ganska snabbt även om det var lugnt. Kom iväg från jobbet runt nio då jag stod och pratade en stund. Har bara legat i soffan och slappat sedan jag kom hem, så trött. Tråkigt att ha jobbat hela hela dagen när det varit så fint väder ute, men är ju ledig hela helgen! Dessutom hade jag 3 timmar storhelgs ob nu på kvällen, 100 kr mer i timmen än det jag brukar ha. Helt okej! 
 
Imorgon kväll åker jag hem till Madde och dricker vin med ett gäng härliga tjejer, därefter kan det mycket möjligt bli en utgång. På dagen har jag ingenting planerat mer än träning, stallet och njuuuuuta i solen. 
 

Pink lemonade

Isadora - Pink lemonade
Malava - Sparkling silver


Fin familjekväll

Haft en otroligt fin dag rakt igenom, trots att jag känt mig trött och hängig. När klockan ringde imorse klockan sju var jag så sjukt trött, jag som annars är morgonpigg. Visste varken vart jag var eller vad det var för dag. Trodde jag skulle sova gott efter löpningen igår men icke, vilket resulterade i en riktig tröttisdag idag.
Efter en halvtimme tog jag mig upp, fixade mig, mot stallet och sedan jobbet.

Jobbet gick fint, som alltid med mina fina kollegor. Efter jobbet gick jag och Madde till stan, jag skulle träffa Mami för lunch och hon fixa lite ärenden.
Jag och Mami satte oss på en uteservering och bara njöt. Hoppas verkligen att dethär vädret stannar nu.
Fick äntligen köpt mig en ny almenacka också vilket var välbehövligt.

Nu ikväll har vi haft familjemys här hemma, vi har grillat och ätit massa gott, pratat och jag och Sofia har utklassat mamma och pappa i spelet "med andra ord". Vi satt ute enda till klockan tio inlindade i filtar. Mysigt

Nu ska jag säga Godnatt, blir upp tidigt imorgon igen då det ska hinna ridas och fixas innan halv tolv då jag börjar jobba. Jobbar till 20.30 så de blir en lång dag. Därefter får det bli en härlig löptur eftersom jag vilde idag.

Good night ❤


Vårruset 2013

Ganska nyss hemkommen från vårruset, fy fasiken vad roligt det var! Att jag inte varit med tidigare år?! Detta var definitivt inte mitt sista. Var med i bästa laget också, från Arena Älvhögsborg. I snyggaste tröjorna såklart sponsrade av pappas företag. 
Loppet gick bra, dock inte så bra som jag önskat, men är jag någonsin nöjd? haha. Var med i tidtagarklassen och kom in på 29.02, plats 202 av 435. Ingen tid att hurra för men då vet jag vad jag har att slå nästa år, kul!
Men det var ett riktigt riktigt roligt engagemang som jag tycker ni alla tjejer borde ta chansen att vara med på. Efter loppet fick vi även en picknickkorg med lite allt möjligt så vi satt kvar några timmar och hade det trevligt. 

 



Ännu fler...


Anna skickade lite fler bilder från träningen, så här kommer dem! 





Kvällsmys

Avslutar kvällen på bästa sätt, kvällsmat framför tvn och ett fotbad.


Bilder från gårdagen

Lite bilder från gårdagen! 
Ni kan skymta mig i bakgrunden på första bilden i orange/rosa linnet haha!  

Worki

Har några minuters rast nu innan jag sk jobba fem timmar till, snart hälften gjorda! Hann med stallet och att laga mat innan jag började, lax med mos, broccoli och blomkål. Gott. Efter jobbet åker jag raka vägen hem.Blir en härlig pw idag då jag måste göra något med min kropp som är stel av all träningsvärk från igår haha.
Nu ska jag tillbaka! Kram


Funktional moves med Magnus

Äntligen var det dax för funktional movesen med Magnus Ringberg. En sån otroligt duktig utbildare.
Passet var verkligen en genomkörare för hela kroppen som innehåller både styrka och kondition. Tycker själv att det är lite grit-strenght liknande men inte alls lika slängigt utan mer teknik och allt i en mer behaglig takt så man verkligen kan ta ut rörelserna. 
Vi var i nya hallen där det var förbrett med discolampor och en scen till Magnus. 
Riktigt bra anordnat och det gav otroligt mycket inspiration. 

Träningen bygger på enkla och atletiska rörelser som ger styrka och kondition. Passet är upplagt efter hur kroppen är byggd och fungerar, och målet är att stärka och balansera kroppens alla funktioner. Du tränar styrka, kondition, stabilitet, rörlighet och balans. Efter ett pass känner du dig ordentligt genomtränad. Du får en komplett träning för din kropp – och det kommer att ge dig fantastiska resultat.

Functional Moves är en svensk produkt, framtagen av leg. sjukgymnasten Magnus Ringberg och idrottsläraren Christina Sivertsson i samarbete med utbildningsorganisationen The Academy.

Effektiv, utvecklande och rolig träning! Ni som inte testat borde helt klart göra det. 

 

Efter passet var jag helt slut, nästan lite illamående. Gick in på gymmet en stund för att köra en rejäl stretch, sedan hem in i duschen och fick i mig lite kvällsmat. Klockan är halv tio nu och jag har lagt mig i sängen, funderar på att släcka bara om en liten stund. Skönt. 
Imorgon ska jag även se till att få bokat mig en massagetid. En kollega på jobbet som är utbildad massör klämde lite på mig igår när vi jobbade och tyckte att min rygg är katastrof, nu måste jag ta tag i det. 
 

One day

Har precis krypit ner i min säng här hemma, Filip har också krypit ner i sängen. Fast i en som står fyrtio mil här ifrån. Han har åkt hem till lund igen så nu dröjer det ytterligare några veckor innan vi ses igen, fy. Vi har haft 6 dagar tillsammans, 6 fina dagar med min kärlek.
Igårkväll lagade vi mat och spelade spel tillsammans med ett gäng vänner.
Var hur trött som helst när klockan ringde imorse då jag visste att en lång arbetsdag väntade. Jobbet gick fint, tack vare mina härliga helt fantastiska kollegor. Vi kom in på otroligt djupa och nyttiga samtalsämnen.
Vi diskuterade bland annat all den hets som finns kring framförallt unga tjejer i tonåren/unga vuxen. Om bekräftelse, att passa in och hur mycket saker olika människor faktiskt har i sitt bagage.

Och ikväll har jag gjort absolut ingenting, legat i soffan och bara njutit.

Sov gott ❤


Funktional moves

Imorgon har vi ett specialpass på jobbet med en gästinstruktör, Magnus Ringberg som är skaparen av Funktional Moves passen.
Passet han kommer köra med oss är såklart Funktional moves och vi håller på i 70 minuter. 
Ni som är medlemmar är mer än välkomna! Hoppas vi ses, jag är supertaggad! 





Vacker

Rihanna


More than this

Har precis fått i mig lite mat efter träningen, kyckling och ungsbakade rotfrukter. Spinningen gick fint, dock kände jag mig inte lika stark i benen som jag brukar, men konditionen kändes bättre än den brukar haha. Cx passet gick fint även det och jag kommer nog vakna med träningsvärk imorgon.  Ska strax hoppa i ridkläderna för att åka till stallet och ta ett pass med Janne. Vi hörs senare 

Lets go

God morgon! Har ni sovit gott? Jag kom i säng runt halv två inatt efter att jag spenderat kvällen med Filip och hans familj. Tyvärr kunde jag inte stanna då jag lovat att köra hem mamma och pappa.
Precis ätit lite frukost och ska om en stund åka ner till plus för ett spinningpass och därefter cx. Sedan får vi se vad dagen har att bjuda på! Iaf stallet och ikväll blir det grill med ett gäng. Hoppas ni får en fin dag!


Morgonträning

God morgon! Igår mådde jag väldigt illa
och hade ont i magen och det är kvar även idag, typiskt! Jag bestämde mig för att ge mig ut på en joggningtur men illamåendet blev värre så efter 2 km gav jag mig hemåt igen.
Får göra lite lugna övningar istället.
Jag trodde faktist att jag skulle ha mer träningsvärk idag efter igår men det drar bara lite i baksida lår och ljumskarna. Gött!

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan blir det stallet innan jag börjar jobba. Idag blir det konditionsträning med Janne.
Ha en fin dag! Kram


Fina dagar i Lund och en mils löpning.

Hej! Jag har haft några underbara dagar i lund hos min kärlek. Vi har haft riktigt bra väder, suttit på mysiga cafeer och bara njutit av varandras sällskap.
Som jag väntat!

Hem på bussen idag var det inte lika bra, jag hade precis tagit upp min MacBook för att kolla tåg från göteborg. Precis då kommer en gubbe flygandes och drar med min dator och iphonen. Macbooken är sönder nu, min vanliga tur. Men iphonen klarade sig som tur var haha.
Nu ikväll tog jag mig en löptur, planen var att springa 5 km den riktigt backiga och hemska rundan, när jag kom fram dit jag skulle kändes det så bra så jag bara fortsatte att springa. Jag hittade det där sköna flowet med pigga lätta ben och där jag kunde hålla andningen på en behaglig nivå. Hur underbar är inte känslan? Det blev fakrist en mils löpning! Så härligt! Dessutom på en helt okej tid, speciellt med tanke på hur många sega backar det är där.
Det bästa flowet hade jag i kilometrarna sex och sju. Jag är så nöjd!

Nu tänkte jag krypa ner i sängen, imorgon blir det jobb 12-20 och därefter mys med Filip. Och tusen tack för fantastiska dagar hos dig. ❤ jag älskar dig


Sweet dreams

Imorgon ❤


Run the world



Stressig stressig dag. Började med stallet halv nio imorse och spenderade tre timmar där, körde igenom ett dressyrpass med janne, åh vad bra det gick! vi båda var svettiga och nöjda efter. Åkte sedan till stan och trådade ögonbrynen på en salong här i stan och sedan hoppade jag in och köpte lite nya underkläder, alltid kul med lite nytt. 
Därefter åkte jag till jobbet och bytte om för att gå ut och springa, vilket gick riktigt dåligt idag. Eller dåligt och dåligt, jag är inte nöjd. Jag hade varken viljan eller orken redan innan men jag hade bestämt mig. Fick inte det där goa flowet som jag vill hitta, antingen sprang jag på för mycket eller så kändes det som jag vägde hundra kilo. 
Men jag gjorde det!! 
Köpte mig en sallad på vägen hem och har nu SLÄNGT i mig den, bokstavligt talat. Sitter här med världens matkoma nu haha och om två minuter ska jag hoppa in i bilen igen för att åka till jobbet. Hade planerat vara med på spinningen efter jobbet ikväll men jag får se hur jag gör med det med tanke på hur trött kroppen är nu. 

KRAM

Äntligen sängen

Hej!
 
På fredag lördag och söndag har jag jobbat nästan trettio timmar, ni anar inte känslan av att krypa ner i sängen nu haha. I helgen har vi haft en funky kids & bliss-show uppvising och det var riktigt mycket folk där, även sm i brottning så det har varit en del att göra. Hade bara en kund inbokad idag på rådgivning och det gick bara fint! 
 
Efter jobbet igår stannade jag på vägen och köpte med mig hem, ägnade sedan de få timmarna innan läggdax med att fixa mammas morsdag present. 
Börjar inte jobba förän klockan fyra imorgon, åh så skönt det ska bli. 
 
nu måste jag sova, puss! 

Mina tjejer

 



















Girls night

Hej! 
 
Det har varit en lång dag bestående av mycket jobb, en tur till överby och stallet. Jobbade först 7-12.30 och då var det väldigt lugnt, gjorde lite städ och fixade lite men inte mycket gäster. När jag slutade lunchade jag med mamma sedan åkte vi till överby, fick med mig en ny vårjacka hem. Sen stallet och sedan började jag jobba igen, nu hade en hel del gäster rullat in inför helgen så det var riktigt roligt. 
När jag kom hem hade mamma lagat supergod mat, fläskfile ugnsbakade grönsaker och kantarellsås och en sallad. Nu ligger jag i sängen proppmätt och ska strax sova. Jobb 8.30-18.30 imorgon på Plus.
Långa långa dagar nu men det kommer klirra fint i kassan den 26. 


Mina fina tjejer
 
 
 

Better than yourself

Hej på er. Jag ligger utslagen i sängen nu efter en fullspäckad och rolig dag. När klockan ringde kvart i sex imorse hade jag knappt sovit fem timmar. Så har fått ungefär nio timmars sömn på två nätter, inte konstigt att jag är trött nu. 
Idag var ju första dagen på campingen för mig (För iår, jobbade ju där hela förra sommaren med). Lärde även upp en ny jättetrevlig tjej, vi hade superkul hela dagen. Sedan åkte jag direkt för att jobba några timmar på Plus, det är tur att dem ligger så nära så jag kan gå dit på typ en minut haha. Efter mina tio timmars jobb åkte jag direkt till stallet och spenderade några timmar tillsammans med min fina ponny. Ridningen gick så bra också. 
 
Nu har jag som sagt lagt mig i sängen, nyduschad och helt klar för att sova. Ska bli så skönt. Börjar klockan sju imorgon bitti med så det blir upp tidigt imorgon med. Jobbar 7-12.30 och sedan 17-20, delad tur alltså. Inte riktigt vad jag föredrar men det får gå. Där emellan ska jag luncha med mamma, rida och träna.  
Och på tisdag åker jag äntligen till Lund för att pussa på HONOM. ♥


 

Valborg


Hej på er! 
Dåligt uppdaterat de senaste dagarna men känts som jag har flängt fram och tillbaka och haft en miljon saker att fixa. Igår var jag på Grit strenght innan jag snabbt åkte hem för att fixa mig och sedan åka till Mathilda för middag och förfest. Åh så kul vi hade! 
En väldigt rolig förfest och middag med god mat, massa skratt och dans! Jag trampade på mathildas matta och just där låg det en nål som åkte rakt in i foten två centimeter haha! Tur att jag inte var fullt medveten om vad som hände då hade jag väl svimmat eller något haha. 
Sedan åkte vi till Lipz och dansade mååånga timmar och hade så kul! 
Hoppade i säng runt fyra ungefär och några timmar senare var det bara upp och hoppa då vi skulle till Göteborg för shopping och brunch. Fick med mig ett par nya skor hem! 
Dock har jag mått så otroligt dåligt idag, sån otrolig huvudvärk och illamående och det är fortfarande kvar. Men så roligt jag hade det igår så är det faktist värt! 

Imorgon jobbar jag 07.00-17.00, fick bytt bort några timmar på kvällen så det var skönt. 
Har även precis deklarerat, ute i sista sekund såklart haha. Blir ganska gött när jag får tillbaka 15 tusen på skatten i juni! För tillfället äääälskar jag att skatta. Jag är inte lika pigg på det när de dragits från lönen haha! 








 

RSS 2.0