Powerwalk

Helt klart årets härligaste pw! Ingen kall bitande kyla som det vart länge nu. Snälla våren kom nu och stanna kvar!


Feb. 28, 2013

Har hunnit med mycket även idag. Stallet, var på jobbet i 2 timmar för mötet och storhandlat. Det har varit en så jäkla härlig dag! Strålande solsken, plusgrader och fågelkvitter. Vårkänslor ❤
Idag är det vilodag från gymmet så nu blir det en pw istället. Sedan blir det lite fix och sedan raw comedy club! Kulkulkul!


Tabata

Nu har jag kommit hem, tillslut! Fastnade i 4 timmar på plus, alltid lika kul att vara där. 
Började som sagt med ett Bodyjam pass, var såå svettig efter det och kände mig mör i kroppen. Tänkte bara gå och köra lite styrka också.
Men träffade en kompis så vi gymmade ca en timme, nu är jag SLUT! Vi körde ett riktigt tufft pass, kul att träna med dem man inte brukar träna med då man oftast brukar köra samma övningar, jag har iaf lätt att hamna i samma bana med de övningar jag kan bra så fick lite mer inspiration.

Sedan körde vi även tabata, snacka om att jag inte kommer kunna gå imorgon. 
Tabata är intervaller i 20 sekunder övning och 10 sekunder vila. En tabata är åtta gånger 20/10 sekunder alltså sammanlagt fyra minuter högintensiv träning.
Det finns ju så extremt många olika övningar man kan använda sig utav. Idag körde vi plankan, armhävningar, situps på pilatesboll och burpees. Vi körde 2 st set och därmed åtta minuter högintensiv träning. 

Finns även en superbra 'tabata-appar' som jag tycker ni ska ladda hem om ni vill testa på/brukar köra med till exempel tidtagarur. Så mycket smidigare då vilosekunderna börjar ticka direkt övningstiden är slut, och sedan startar övningstiden själv igen osv. Förstod ni?
En övning ni helt klart borde testa om ni inte gjort det. 
 
 
 

Sparkle

Grejat lite med naglarna, vad tycker ni?


Bodyjam

Har precis mumsat i mig en supergod sallad. Hann med en hel del på förmiddagen vilket känns jätteskönt! 
Var i stallet och åkte sedan till överby för presentletning. Hittade de perfekta presenterna till mami så det känns skönt! 
 
Köpte även ett par fina tofflor och ett gosigt pannband till mig själv. Sedan åkte jag till vänersborg för att köpa mat till Janne, såklart var det jag skulle ha slut så åkte hem igen haha. 

Idag kom alla saker jag beställt med! Bikinin var fin, dock var överdelen för liten så måste byta den. Träningskläderna passade fint så det var kul! 
Nu laddar jag för bodyjam och därefter ett gympass. Fortfarande lika många reserver på Cx så har gett upp hoppet. Istället kör jag ett pass på gymmet efter. 
 

27 Februari

Skriver som vanligt då, har precis ätit frukost och strax blir det stallet haha! Idag är jag faktist ledig! Hur gött som helst. Enda planerna jag har än så länge är stallet och ikväll Cx+Bodyjam. Om jag får plats på Cx, nu var det 20 reserver så får hålla tummarna. 
 
På jobbet kommer det bli lite omorganisationer så jag kommer även att bli medlemsrådgivare, spännande! Imorgon ska jag på möte om detta. KUUL! 
 
Fick ett sms igårkväll att mina paket hade skickats till posten. Så får hoppas att dem kommit fram någon gång under dagen så jag kan hämta dem! 
 

Fina sommarminnen


Summer ❤









 

Feb. 26, 2013

Nu har jag precis tränat klart, underbart! Blev 20 min löpning och sedan ett arm/ryggpass. Nu ska jag gå uppåt för nu väntar 7 timmars jobb!
Kram!


The most intense 30 minutes your body will ever experience

Missa inte våra releaser på Les mills nya 30 minuterspass Strenght och PLYO nu på lördag! 


LES MILLS GRIT™ STRENGTH - Maximera din styrka

GRIT™ STRENGTH är designat för att bygga upp din muskelstyrka. Här använder du skivstång, viktplatta och steplåda för att öka träningseffekten. Musik och rörelser ger dig effektiv träning som förbättrar din syreupptagning, styrka och uthållighet. Prestera fortare på en högre nivå, med GRIT™ STRENGTH.

LES MILLS GRIT™ PLYO - Maximera din spänst

GRIT™ PLYO är uppbyggt av rörelser som ökar din spänst. Du använder en steplåda och ibland även en viktplatta för att öka intensiteten och belastningen. Drivande musik får dig att ta din träning till en ny nivå. Bli starkare, snabbare och mer explosiv med GRIT™ PLYO. 



 

Breakfast and sunshine

God morgon!
Har precis ätit frukost och ska alldeles strax åka till stallet. Ska även hinna träna innan jag börjar kl 14.30 så har inte så jättegott om tid så måste skynda mig nu!


Spinning

Jobbade ett väldigt kort pass så känns inte som att jag tillförde särskilt mycket haha. Och vet ni vad, jag kunde gå på spinningpasset! Tack vare mina underbara arbetskompisar. Ni är bäst!

Det levererade lika bra som vanligt och idag vågade jag lägga på lite mer motstånd. Var ett högintensivt intervallpass så kroppen har fått sig en riktig genomkörare, därefter blev det även lite styrka innan jag åkte hem för dusch och åt äggröra. Nu ska jag prata med filip så jag kan somna gott se. Kram!


Feb. 25, 2013

Efter stallet tidigare idag tog jag mig en tur till Överby som planerare. Fick med mig ett par sommarskor som jag ska ha till Teneriffa men tyvärr inget mer.
Gjorde sedan mat, blev kycklingröra och fitnessnudlar från fitnessguru.
Har ätit och kollat 90210 och om en halvtimme åker jag mot jobbet. Därefter blir det träning.

Håller tummarna på att lite saker jag beställt kommer imorgon! En bikini och lite nya träningskläder hihi.
Ha en fin kväll!❤


Nike Freerun


Världens skönaste träningsskor! 
 

Solsken

Har precis ätit en god frukost bestående utav protein/bananpannkaka och citronvatten. Älskar det haha! Bara att lägga i några skivor färsk citron i vattnet och mums vad gott det blir! 
 
Känns som detta kommer bli en riktigt bra dag. Superhärligt väder och ska dra igång dagen med ett besök hos Janne. Därefter tror jag det får bli en sväng till överby för att handla present till Mami som fyller år på söndag. Kom på den perfekta presenten men kan tyvärr inte hitta den någonstans så har fått tänka om lite. 
 
Jobbar kvällen idag, och för en gång skull tillsammans med benny så det ska bli kul! Har dock inte bestämt mig om det blir träning innan eller efter jobbet idag. Tror att det blir efter då mitt favoritspinningpass är ikväll. 
 

 

Elva månader

Elva månader tillsammans med min Filip. Och om exakt en månad är vi i Teneriffa för att spendera en hel underbar vecka tillsammans.

Jag älskar dig ❤


Myssöndag

Har precis hoppat i myskläderna och lagt mig i soffan på mitt rum. Har lyxat till det med grönsaker & dipp och citronvatten och kollar på 90210.
Mysiga söndag❤


Hearts


♥ mina hjärtan 

What goes around comes around

Vi hade en otroligt rolig kväll igår med massa dans och skratt. Kvällen började hos Elin där vi spelade ölspel och hade jättekul. Sedan tog vi taxi till stan och till Lipz. Det var grymt mycket folk, så riktigt kul. En kväll med massa dans och ett fullpackade dansgolv som resulterade säkert ett tiotal drinkar över mig haha blä!
Men kul hade vi! Runt halv tre tog vi taxi till Filip och sov där. Imorse tog vi det riktigt lugnt och har haft en riktig mysdag. Jag har pussat honom hejdå och nu har han precis hoppat på tåget tillbaka mot Lund. Jag har haft en så otroligt bra helg. ❤


Party hard

Igår hade jag en supermysig kväll tillsammans med Filip och hans föräldrar med massa god mat och skratt. Imorse vaknade vi tidigt och har varit i stallet, tränat och träffat min släkt. Nu är kusinerna här men jag ska snart svida om då vi ska ut ikväll!
Ska åka på förfest hos Elin med tjejerna om någon timme och därefter blir det Lipz. Ska bli så roligt!


Feb. 22, 2013

Igår kom äntligen mitt hjärta hem. Eftersom jag slutade sent igårkväll hann vi bara mysa lite och sedan somnade jag i hans varma famn.
Vi låg kvar tills 9 i sängen och sedan gick vi upp och gjorde en god bestående av fiberhavregrynsgröt och stekta ägg.
Sedan var vi i stallet och därefter tog vi det lite lugnt hemma och lagade lite mat. 14.30 började jag jobba och klockan är snart 6 så bara 2,5 timmar kvar. Skönt! Ikväll blir det middag med Filips föräldrar så det blir mysigt.


Inspiration



Coming home

God morgon! 
Jag har redan varit uppe i några timmar så hunnit fixa en hel del faktist, bland annat stallet. Nu har jag en HEL timme på mig innan jag ska åka till jobbet och den ska vi allt kunna fördriva på något bra sätt. 
 
Idag har även min kropp vilodag från träningen, det känns välbehövligt plus att jag inte får in det i schemat idag. Men imorn kör vi på igen! 
 
Idag kommer ju även Filip hem! Som jag längtat!  Tänk att det är hela två veckor sedan han vinkade av mig vid bussen, men om några timmar så... ♥ Tänk att vi har en hel helg tillsammans. 
 

I want to break free

Jag vill ha vår, nuuuu!


All my life

Nu har jag ganska nyss kommit hem från jobbet. Åh vilken bra dag jag haft! Fler dagar som denna tack. Mina 9 timmar på jobbet bara sprang iväg tack vare mina härliga arbetskamrater!
Imorgon jobbar jag 12-21.30 så det blir ännu längre imorgon.
Imorgon kommer även min prins hem, åh vad jag saknar honom. Längtar så ❤

Nu ska jag ta och nana (missemaja har också intagit plats på min kudde sånklart) så jag har lika mycket energi imorgon. Kram på er!


They dont know about us

Ställde klockan på 8 imorse och då var det raka vägen till stallet efter frukosten. Efter det tänkte jag åka till gymmet innan jag börjar jobba med kände att jag är redan där 9 timmar så jag gick ut på en 5 km pw istället. Härligt men fy vilken bitande kyla! Gick ut i mina löptights men kände ganska direkt att något över var ett måste. Blä för denna kyla!

Nu har jag precis ätit tonfisksallad och har 10 minuter på mig innan jag ska åka mot jobbet. Jobbar 13.30-22.30, lång dag. Men det känns underbart att ha fått gjort så mycket innan.

Ha en fin dag!


Hard work

Nu har jag krypit ner i sängen med världens mysigaste majsan bredvid. Jobbigt att hon ska ligga PÅ samma kudde bara!

Har gjort en beställning på fitnessguru idag med, bland annat whey protein choklad/hasselnöt och fitnessnudlar sedan lite annat smått och gott så det lär komma i slutet på denna veckan/början på nästa.

Nu ikväll har jag kört ett riktigt svettpass. Först shake på sh'bam, så grymt rolig träning! Var dessutom best of! Därefter blev det lite styrka och en stund på bandet. Nu är jag HELT SLUT. Ingen dålig träningsvärk jag har från igår heller.

För varje dag som går är jag en dag närmare mitt mål.

Jag älskar ju verkligen att gå på pass, tyvärr jobbar jag ju typ jämt kvällar då de flesta pass går. Dessutom får jag inte boka pass heller då jag är personal vilket är tråkigt eftersom de ofta är fullbokade. Men jag kör när jag kan.

Har avrundat kvällen med en skön dusch och sedan ätit lite kyckling och lyxat till det med hallonkesella och apelsin. Mums!

Nu ska jag ringa min prins sen sova. Puss!


Always let love take the lead

Har precis lagat supergod mat bestående utav köttgrotta och massa goda grönsaker till!
Innan dess var jag i stallet och grejade som vanligt haha. Sedan har jag fixat iordning i min garderob. När jag städade tvättstugan hade jag så mycket kläder, så fick ändra om lite i garderoben för att allt skulle få plats. 

Och ikväll taggar jag träning, tror det blir ett sh'bam pass och därefter lite löpning inne på gymmet. Längtar såå! 
 
Imorgon kan det hända att det blir en vilodag från träningen. Börjar 13.30 och jobbar till 22.30 och innan jag börjar ska jag även hinna rida plus fixa stallet. Kan bli tajt, men den som lever får se. 


Just do it

Gud vilken bra kväll det blev! Åkte till plus för att träna, tanken var cx och bodybalance. Men efter cx kände jag att jag fått nog med statisk träning så jag bestämde mig för att gå på ett spinningpass istället. Vilket var ett bra val. Jag var verkligen full av energi och passet var så roligt med GRYM musik. Det gör så mycket.

Nu har jag duschat och krypit ner i min mjuka varma säng och är redo att bege mig till drömmarnas värld.


When i'm cleaning and my favoritesong comes on.

Hej! Förlåt för väldigt dålig uppdatering idag. Vaknade i tid, åt en god frukost och sedan åkte jag till stallet och red och annat. Var där ca 3 timmar sedan hem och dra igång med storstädning. Både av huset och tvättstugan. 
 
Nu har jag ägnat 4 timmar åt det så nu är det så fint! Jag bara älskar att ha rent och fint kring mig. Och med musik i högtalarna går det lätt som en plätt! 

Känner ni igen er på bilden nedan? Det gör jag, verkligen haha! 
 
 
 
 
"

Life is but a dream

Se hit alla Beyonce-älskare! 
Här har ni Beyonces nya dokumentär. 
 

Mango body scrub

Måste tipsa er om denna grymma bodyscrub från The body shop!

Gör huden otroligt mjuk och passar perfekt för vår torra vinterhud då den är oljebaserad. Den är laddad med exfolierande saltkorn och ekologiskt socker. Mandeloljan innehåller höga halter essentiella fettsyror som hjälper till att göra huden mjuk och smidig. Mangokärnoljan och sojaoljan är också mjukgörande och lenande. Både sojaoljan och sockret är Community Fair Trade-producerade.

Kostar 195:- i butik. Helt klart värt pengarna.


På repeat

Denhär fina låter har gått på repeat i mina högtalare hela morgonen, vad tycker ni om den? 
Så fin.
 
 

Sweet strawberries

Godmorgon!

Har precis ätit en god frukost bestående utav gröt gjort på fiberhavregryn. Gottgott! Städade även en del innan frukosten.
Alldeles strax ska jag åka till stallet för ett pass på Janne och lite fix. Därefter blir det hem och sedan söndagsmys hos farmor.
En skön söndag med andra ord.
kram på er!


35 days to.....


Teneriffa!

Om 36 dagar åker jag och Filip till Teneriffa för en underbar vecka tillsammans, bara jag och han. En vecka med massa mys, sol & bad och massa god mat. Åh vad jag längtar! 

 

Lost in a fairytale

Something in the way you move, makes me to feel like i can't live without you.

Ser ni det fina armbandet längst ner? Det jag fick av hjärtat. Evfa Attling, och i samma serie som mitt halsband.
Tro, hopp och kärlek.
Finaste Filip.


Make me feel so lucky

Hej på er gullhjärtan.
Största delen av gårdagen spenderade jag i sängen. Var i stallet med såklart. På kvällen kände jag mig lite piggare så var på en show på folkets hus. Det var trevligt! Dock var jag väldigt trött imorse kl 7 när klockan ringde och det var dax för jobb i 10 timmar. Och oj vilken lång dag, med bultande huvudvärk och ont i kroppen kändes det som jag jobbade 100 timmar. Nu ikväll har familjen ätit supergod mat och ligger nu proppmätt i soffan. Idag blir det en riktig myskväll.


Hoppas ni haft en fin dag!


For the first time in your life you'll believe it

Hej! 
Hade ni en fin alla hjärtansdag? Min blev helt okej, jag var i stallet och pussade lite på Janne. Sedan kom pappa hem med blommor och en sallad åt mig. Världens bästa. 
 
Nu ska jag snart åka mot stallet, tänkte ta en långpromenad med Janne, jag borde inte med tanke på hur jag mår men nu kryper det i benen på mig. Ikväll hoppas jag att jag mår bättre då jag isåfall ska iväg på en sak. Herregud har knappt varit utanför dörren sedan i måndags, såå trött på dethär. 
 
Om en vecka träffar jag äntligen Filip igen! 
 
Ha en fin dag! 
 
 
 

Kärlekens dag

Hello!
Ännu en dag liggandes i sängen har gått, 4 dagar nu. Fy vad tråkigt!


Hoppas att alla fina människor runt omkring mig har en fin alla hjärtans dag och får massa kärlek. ❤
Skickar miljoner kramar till nära och kära!

Tyvärr firar jag inte denna kärleksdag tillsammans med min stora kärlek, vi är 30 mil ifrån varandra och han kunde inte komma hem och jag skulle egentligen jobbat hela veckan. Vi får ta igen det nästa vecka när vi ses igen. Vi håller även på att kika lite planer på vår ettårsdag. Kommer bli väldigt väldigt bra, avslöjar nog ikväll! ❤

Nu ska jag kika på ett avsnitt 90210 med simba i knät innan det är dax att åka till stallet. Janne är ju också värd lite extra kärlek idag trots att jag är sjuk hihi.

Puss på er alla fina läsare! Ni är bäst!❤


Let me fly away with you

I'm in a place i thought i'd never be. I'm living in a world that's all about you and me.
Jag är så glad att jag har dig, min älskade pärla.


90210

Har spenderat några timmar framför 90210 med alltför många koppar te i hopp om att halsen ska bli bättre.
Har ni inte sett den serien så gör det, jag har blivit besatt haha!


Smooth and shine

Herregud vilken natt. Har väl sovit typ 10 minuter på hela natten. Mår ännu sämre, ännu en gång.. Nu har jag absolut ingen röst och känns som knivar i hela halsen. Ska det aldrig ge sig? Tredje dagen från jobbet med.

Igår blev jag allt för rastlös mitt på dagen så åkte till stallet i någon timme, vilket inte var det smartaste draget. Så idag får jag nog hjälp med det.
Har bäddat ner mig i soffan och fixar mina naglar och lite sånt. Skulle kolla Masterchef men såklart var det samma avsnitt som igår.
Hoppas ni får en fin dag!


Semledagen

Har ni ätit någon semla idag? Jag har faktist gjort det trodde inte jag skulle! Mami kom hem med en supergod till mig, med vanlijkräm i såklart. Mums! 


 
 

See by Chloé


Äntligen har det kommit! Mitt nya läderfodral till min iphone från See by Chloé. 
Beställde det igår så det var riktigt snabb frakt på det. Svårt nöjd! 


Smoothie

God morgon! eller godmiddag för många kanske. 
Mådde ännu sämre när jag vaknade imorse så det får bli ännu en dag hemma, ont i hela kroppen, värre i halsen och febern har gått upp.
Har gjort smootihe och har bäddat ner mig i soffan framför masterchef med tända ljus och té och här kommer jag nog spendera många timmar. 


 
 
 

Love will always find a way

Var i stallet nån timme förut och efter det var jag helt slut. Bäddade ner mig och kikade på top modell.
Har kikat igenom massa gamla blogginlägg den senaste timmen, roligt att se vad man sysslade med då haha. Hade en frågestund för ganska exakt ett årsen och hade fått en fråga där det stod vart jag såg mig själv om ett år. Där hade jag bland annat svarat, förmodligen liggandes på en varm strand i Thailand med en drink i helgen. Se så rätt jag hade haha! 
 
Annars ikväll har jag och hjärtat kollat på lite resor över påsk, vi har många förslag så vi får se vad det blir. 
Nu måste jag sova, är så trött. Sov sött! 
 
 

Victoria´s secret, Strawberry fizz


Världens bästa läppglans. Besöker ni Victorias secret så är det här verkligen något ni borde köpa, så fin färg och håller bra på läpparna. Ett stort är att det även smakar jordgubb haha, inte för man brukar äta direkt men det är säkert fler än jag som någon gång får lite läppglans i munnen. 

Strawberry fizz

Sick

Hej! 
Hoppas allt är bra med er.
Själv vaknade jag inatt och har blivit sjuk! Typiskt. Har kännt mig halvkrasslig de senaste veckorna så är väl nu det brytit ut. Så lär bli sängen hela dagen, förutom en tur till stallet lite senare för att fixa det som behövs och ge Janne lite kärlek. 
 
 
 
 

End of time

 
I will be the one to kiss you at night
I will love you until the end of time
Beyonce 
 
 
 

Your happiness

Ska precis nana men tänkte säga Godnatt till er först!
Kom hem runt halv sju och Mami och Pappi hade lagat så god mat tills dess. Efter det har jag bara tagit det lugnt. Varit så trött så trött, det ska bli skönt att sova nu men tomt utan min andra hälft. Puss!


Home is where im with you

Hej!
För en stund sedan hoppade jag på bussen och åker nu mot Trollhättan igen. Beräknar att vara hemma runt 6 ikväll då jag måste byta till tåg i Göteborg.
Vi har haft en så underbar helg, vill inte åka tillbaka till Trollhättan utan Filip.

Igår tog vi oss sovmorgon och lyxade sedan till det med pannkaksfrukost. Sedan gjorde vi oss iordning och tog en promenad till ett köpcenter. Jag fick med mig en hel del hem, en kavaj (typ), två tröjor, tre ringar, ett par örhängen och en bodyscrub från bodyshop.

Vi handlade till kvällen och lagade bådas favorit fläskfilé med tagliatelle. Därefter blev det mys med cheesehearts & melodifestivalen som förövrigt sög och sedan gaygalan. Sedan sov vi så gott.
Idag tog vi det lugnt på morgonen och sedan var vi på ett jättemysigt café och åt sallad innan min buss gick och här kommer jag spendera störst del av dagen tillsammans med en påse nötter och sofis mode. Hoppas ni får en bra dag! Kram


På plats i Lund

Hej!
Nu har jag och Filip krypit ner och lagt oss, Filip har även gjort en superfin fläta! (sover ju alltid i de). Vi är helt slut. Resan hit gick fint. Därefter gick vi hem till lägenheten och fixade lite småsaker innan vi gick ut igen för att äta på restaurang och bio. Vi såg på filmen Ego, väldigt bra men snyftig!
Imorgon står shopping på planerna och därefter massa mys och matlagning.
Hoppas ni haft en lika fin dag som vi!

Kram


The mrs. Carter show world tour

Nu är konsertbiljetterna även bokade, idag är en bra dag!
Åker snart mot göteborg och därefter Lund. Vi hörs kram!
 

You make me feel like

Hej på er pärlor! 
Hur mår ni? 
Hade öppningen idag med på jobbet och även veckans andra och sista bankning. I måndags gick det ju åt ... och tog mig över två timmar. Idag gick det så jäkla bra, tog drygt en halvtimme och allt stämde på öret. Underbart. Resten utav jobbdagen gick helt okej, hade huvudvärk och hängig men bara att bita ihop. 
 
Efter jobbet kom filip och hämtade mig då han haft min bil, så åkte vi och handlade sedan hem. Jag somnade en stund i hjärtats famn då jag var helt slut i både hjärnan och kroppen. Kände mig lite piggare efter så då åkte vi till stallet. Känns dock som att jag har någonting i kroppen då jag känt mig hängig i några dagar. Nu i helgen måste jag vara frisk, måste måste måste. 
 
Nu ikväll har jag packat lite då jag åker till Lund imorgon för att spendera min långlediga helg tillsammans med han jag tycker bäst om. åh vilken bra helg det kommer bli.
Nu ska jag sova. Puss 

Makeup bag from Make up store

New in: Sminkväska från Makeup store. 


Cause I know in what we have is worth first place in gold

Hej! 
 
Har varit i stallet, städat lite och gjort mig iordning. Om ca 10 minuter åker jag mot jobbet, 12-20 idag. Därefter ska jag äntligen träffa min prins. 

 
Har lite bråttom så hinner inte skriva så mycket mer nu men kommer upp tidsinställt lite senare! 

Hoppas ni får en fin dag! 

We are a secret, can't be exposed

Dagar som idag längtar man lite extra några månader framåt. Snö och snöslask.. Jag som redan fått vårkänslor och trodde den var påväg, säkert...


For the rest of my life

Hej på er! 
 
Nu kom jag nyss hem från stallet. Har tagit en dusch och ligger i sängen nu, känner mig inte helt frisk. Huvudvärk och fryser. Har en timme till innan jag ska åka till jobbet så ska äta lite och ta det lugnt bara. 
 
Hoppas ni får en fin dag! 

You shine bright like a diamond

Glöm aldrig hur värdefulla ni är.


Leave something to remember, so they won't forget

Herregud vilken dag jag haft. Hade öppningen imorse kl 6 och det såg verkligen ut som ett bombnedslag i både cafet och receptionen så jag hade att göra. Blir ju så när det är hektiskt hela helgen. Men det är ju kul att det finns och göra tycker jag! 
Runt halv 9 började jag med bankningen, sammanställer dagsrapporterna med alla pengar. Tre kassor varje dag i 4 dagar, så det blir väldigt mycket pengar. Och ingenting stämde, jippi. Där satt jag i över två timmar med att pussla ihop för att få det att stämma. Fick ihop det någorlunda tillslut iaf. Har bankning på torsdag också, typiskt! 
 
Åkte hem halv två och var bokstavligt talat helt slut. Sedan blev det stallet, alltid mysigt. Sedan har vi kikat på top model och bara tagit det lugnt. 
 
Imorgon ska jag gå upp i tid då jag ska träffa en tjej i stallet och rida. Sedan hem och byta om till jobbkläderna, jobbar 14-22.30 så där går ju hela dagen. Längtar så tills fredag, det blir ju långledigt denna veckan, fredag till söndag, de dagar ska spenderas med mitt hjärta. Inget ska få komma emellan. 
 

Got me looking so crazy right now


Jag är ÖVERLYCKLIG!! 
Beyonce till Stockholm 29 Maj. Hotell bokat och klart, bara biljetterna kvar!
Can't waaaaait! 


I can take you home, where you wanna go

Hej!
snacka om att jag har haft en riktig slappardag idag. Välbehövligt kan jag säga. Dock kan jag väl inte påstå att jag känner mig så taggad att gå upp 04.45 imorgon bitti för jobb i 8 timmar.

Filip är Påväg tillbaka till Lund men som tur är ses vi igen på onsdag och på fredag åker vi hem till hans lägenhet och jag stannar tills sön. Hela 3 dagar ledigt tillsammans med min kärlek.

Dröm sött/ v


Party people

Hej på er! 
Skrev inget här igår då jag hade fullt upp. 
Det har varit så otroligt roligt att jobba under 24-timmars, mycket att göra och väldigt stressigt men mycket härligt folk! 
Mami var duktig och cyklade 3 st pass och mina arbetskamrater är så grymma! Vårat ena lag kom 2 och vårat andra 3a, av 103 lag. Inte illa! 

I fredags kom filip till jobbet en stund innan jag slutade. Så skönt att se honom igen. Vi åkte hem till honom och gjorde ceasarsallad sedan myste vi en stund innan klockan blev mycket då jag skulle upp kvart i sju för att jobba ytterligare tio timmar. 
Stressade till stallet efter det och sen hem för att göra mig iordning och till kallo på förfest för att fira lossan. Vi gick mot lipz runt halv tolv och när jag kommer dit har jag tappat mitt vipkort, bankkort och leg. Jag kollade fickorna 100 gånger, letade massa i stan och gick tillbaka till lipz igen. Så ska linnea kolla igen i mina fickor, tror ni inte att dem ligger där då haha.....klassikern, fattar inte alls hur det har gått till haha!! Så då var det bara att gå in haha.

Vi hade en så grym kväll! 
Anton och Filip kom och hämtade mig och därefter åkte jag och filip hem till mig. Vi kom väl i säng runt 4, jag filip och majsan haha. Mysigt. 

Bilder från igår! 
(Jag var med på en vimmelbild, frivilligt!! Finns det?)

Nothing like us

God morgon! Har precis avnjutit en god frukost och ska hoppa i ridkläderna och åka mot min ponnyplutt. Räknar med några timmar där och sedan blir det jobb! Ska bli riktigt roligt, det är ju 24-timmars som startar idag så det kommer vara mycket att göra och mycket folk i rörelse plus världens bästa arbetskamrater, kan det bli bättre? 
Jobbet igår gick bra med, nästan alla var där då det var möte så det blev kramkalas. 
 
Tyvärr är jag inte själv med i något lag då det inte var klart innan jag åkte till thailand och när jag kom tillbaka fanns det bara tider som jag inte kunde, jobbar 14-21.30 idag och 7.30-17 imorgon vilket skulle innebära att jag skulle få ta några tider mitt i natten typ ett, tre, fem. Blir lite lite sömn där kanske haha! Kan hända att det blir någon timme i ett annat lag kl 6 på morgonen innan jag börjar men vi får se hur det blir med det.
Stort lycka till alla vänner och mami som ska vara med och cykla!
 

RSS 2.0