Fina vän

Se vad jag vaknade av imorse från finaste Emelie ❤️ sötaste du!

Har världens träningsverk idag haha. Blir väl bättre när jag mjukat upp mig lite hehe. Ska åka till jobbet om en timme och jobbar med Emelie. Efter det ska jag träffa frida och sen blir det träning!
Hoppas ni får en fin dag!


Kraftprovet

Hej!

Jobbade 10-18 och det gick bara bra, var på riktigt fixhumör så mycket blev gjort och timmarna flög iväg. Efter jobbet sprang jag och pappa kraftprovetrundan plus lite till då vägen var avstängd på ett ställe.
Det var kul att mäta upp tiden så jag har någonting att springa mot tills nästa gång jag kör det! Har ju inte direkt lagt ner mycket energi på just löpningen, så roligt att se vart jag ligger.
Det var först efter 7 km som jag kände att det verkligen tog emot sådär, just när den värsta slussdelen är. Men jag klarade det! (Fan vad bra jag är!)
Och resultatet var 12.15 km på 1.17. En helt okej början, nu kan det bara bli bättre!


Mejeriet

Hej gosingar!
Haft en fin dag på jobbet med mina underbara kollegor, jag är så glad att jag har er!
Efter jobbet träffade jag Mathilda och vi satte oss på mejeriet för lite mat och massa prat. Vi båda tog nachotallrik och den smakade finfint. Sedan åkte jag och hämtade ut lite nya kläder jag beställt. Kul!

Ligger utslagen i sängen nu, det känns att jag sov få timmar inatt. Ska snart pallra mig ner för att kika på idol. Något mer har jag inte planerat idag.
Kram!


Twinkle twinkle little star

Klockan är strax tre och jag har fortfarande inte somnat. Kroppen bara skriker efter sömn av utmattning men hjärnan något helt annat.
Det är inte direkt ovanligt att jag sover dåligt på nätterna. Händer ca en natt varannan månad att jag sover skönt en hel natt, den natten är ju så underbar. Hoppas ni sover gott ❤️


Life

Ska äntligen sova efter en väldigt tuff och omtumlande dag på jobbet.

Ta hand om de ni tycker om, visa er kärlek och uppskattning varje sekund. Livet kan vända snabbare än vi någonsin kan ana.


Partygirls

Hej!
Har jobbat mycket senaste dagarna och därför har jag inte hunnit skriva alls. Jobbat hela helgen men hann även med en utgång i lördags med mina vänner. Det var en helt okej utgång trots att det var lite folk ute.. Jobbade söndag morgon igen men dagen gick fort. Har världens mest underbara kollegor och det känns som mitt andra hem. ❤️

Idag har jag pussat hejdå till Filip som åkte hem till Lund igen. Om några timmar åker jag och jobbar men innan dess måste jag vila. Sov så otroligt dåligt inatt..


Sparkling silver

Har ännu en gång bytt färg på naglarna, denna gång fick det bli vitt underlack och det toppade jag med Malavas Sparkling silver. Jag bara älskar glitter som ni kanske märkt haha! 
 
 
 

Kick off

Ni medlemmar på älvhögsborg missar väl inte vår stora höstkickoff?? 
 
Dessutom har jag fått den stora äran att jobba just då, superkul! 
Hoppas vi ses! 
 

Födelsedagskalas

Hej!

Fasen vad skönt med en ledig dag idag. Vaknade dessutom tillsammans med Filip vilket var ännu bättre. 12.00 gick jag på ett cykel activio intervall-pass och fy fasen vad jobbigt det var. Men jag kände mig grymt stark och jobbade på 97% av maxpulsen i vissa intervaller. Svetten rann som att jag tagit en dusch haha.

Sedan mötte jag papi för att luncha med honom. Nu ikväll har vi lite kalas för mig i förskott då min moster och hennes man spenderar största delen av året i spanien och åker dit på lördag.

Måste bara säga att FAN vad fint livet är!! ❤


cosy morning

Har nyss vaknat och ligger och läser. Så skönt med lite sovmorgon och sluta stressa på morgonen. Ska snart gå ner och göra lite frukost i lugn och ro. Dessutom är det ju strålande solsken ute! Härlig dag!


Holy grail

Haft såna fina fina senaste dagar. I söndags kväll kom mina tjejer och hälsade på på jobbet och gav mig kycklingsallad. Vi hade så jäkla kul haha! Frida blev brunhårig, Mathilda blond, och jag brunhårig. Spännande kväll. ;)
Sedan åkte jag hem och började jobba 8.00 igår på plus, äntligen började min tjänst! Efter jobbet spelade jag och några jobbkompisar badminton och därefter åkte jag till Anton där Filip och Martin var. Vi gjorde sushi som blev superbra och spelade pingis.

Vaknade av solens strålar idag också, med massa pirr i kroppen. Idag började min tjänst mer på riktigt och satt i möte 8-16.00, vilket bland annat innehöll en d-hlr utbildning, så intressant och bra att kunna. Det borde alla gå.
Tidigare har jag ju bara varit på timmismöten men nu känns det lite mer "på riktigt" .
Därefter jobbade jag till 10 i receptionen så blev 13 timmars jobb idag, som kändes som 3, bara hjärnan som var lite trött. Älskar mitt jobb och jag har världens bästa kollegor.
Imorgon blir det möte 13-18 också och därefter några timmar i receptionen. Nu måste jag sova så jag orkar med dagen Imorn.
Sov så gott, ❤

Lyckoliv❤


Tidig morgon

God morgon! Morgon känns det inte som för mig då jag varit vaken många timmar men gissar att ni inte varit det hihi.
Jobbet igår gick fint, Ewelina kom på besök och höll mig sällskap någon timme innan jag stängde. Ville så otroligt gärna till Gbg och Steve aoki som spelade där igår kväll. Men efter lite överläggande bestämde jag mig för att inte åka. Anledningen var just den att jag slutade 22 igår kväll och började 6 imorse.
Dock kunde jag lika gärna åkt då jag ändå bara sovit ca en timme inatt.
Klockan fyra hade jag fortfarande inte somnat och klockan skulle ringa fem hehe. Verkar bli en väldigt lugn dag här idag.

Såhär pigg och glad var jag imorse när jag satte mig i bilen för att åka mot jobbet.....



Älskade ängel

Inga ord i världen räcker till för att beskriva saknaden efter dig.

Min älskade ängel


Smile❤


Morning

Vaknade redan runt sju, med världens huvudvärk. Sov vidare en stund men det vill inte släppa alls. Skönt att det är några timmar kvar tills jag börjar jobba, och det lär vara väldigt lugnt ikväll.

Får se om det får bli en vilodag idag eller en sväng på gymmet innan jobbet beroende på hur jag mår.
Ha en fin dag!


Grit strenght

Avslutade dagen med ett grit strenght pass idag. Tufft och svettigt som vanligt. Med en sjuk träningsvärk i armar och ben från tidigare dagar. Trodde det skulle vara plyon då armarna skulle få vila lite, men icke haha!

Hatkärlek till grit ❤ varje gång när passet håller på och när det är som värst tänker jag varför gör jag dethär gång på gång när jag vet hur jävligt det är. Men känslan mot slutet och efter går inte att beskriva. Någon anledning finns ju att jag alltid går på de passen hehe.


Dry schampoo tropical

Måste tipsa er om basistes torrschampo. Perfekt mellan tvättarna då vi helst inte ska tvätta våra stackars hår mer än 3 gånger i veckan.
Själv tvättar jag det ungefär varje dag vilket resulterar i SJUKT torrt hår. Men har börjat köra med detta för att slippa vissa tvättar iaf. Hjälper riktigt bra så rekommenderar det starkt!
Basiste har de i massa olika dofter och vissa anpassade efter hårfärg.


Pink nails

Hej vänner! 
 
Igår åkte jag till plus ännu en gång, och jag körde ÄNTLIGEN ett spinningpass som jag inte gjort på hela sommaren. Åh vad roligt det var, hanna är så grym och jag blev så peppad av hennes grymma musik. Idag känns det i rumpan att den fått jobba. 
Därefter åkte jag hem till Filip och maten stod på bordet direkt när jag kom, lyxigt. Sedan gick vi en kvällspromenad runt slussarna innan vi gick och la oss då filip skulle upp tidigt till jobbet idag, medans jag kör min sista lediga dag idag. 
Har roat mig med att målat naglarna, plockat lite inför flytten och senare blir det givetvis träning. 
 
 

Wake up and workout

Efter några få timmars sömn tänkte jag ta mig till gymmet för ett pass inne på gymmet.

Hur trött som helst då jag sovit få timmar och dåligt men hoppas jag vaknar till liv haha.


Grit

Spenderade eftermiddagen och kvällen på jobbet då det först var möte och därefter körde jag ett grit pass.

Mötet gick bra, kommer hända mycket roligt i höst så det var väldigt inspirerande. Griten gick sådär, både ätit och druckit dåligt så var helt svimfärdig efter halva passet så fick ta det väldigt passivt.

Sov gott!


Födelsedag hos Filip

❤❤


Happy birthday

Jag har haft en riktig toppendag även idag. Prinsen fyller 20 så det har varit kalas för hela slanten tillsammans med hans härliga släkt. Det har bjudits på massa god mat och tårta.

Filip fick en Sandqvist väska av mig och en Nelson morgonrock från min mamma och pappa. Han blev supernöjd så det var roligt.
Nu ska vi snart krypa i sängs och har lite olika planer inför imorgon så får se vart vi hamnar. Sov gott!


Lyckorus.

Åh. Vilken underbart fin dag jag har haft. Imorse åkte jag och Mathilda hem till frida för att fira henne som sagt, när vi parkerade hemma hos henne träffade vi av en slump några vi känner (ett gäng på typ 10 pers) som hängde med som förstärkning vid sången haha!
Frida blev inte lite förvånad!

Det bjöds på god fika och trevligt sällskap. Nu önskar jag henne en fantastisk vecka i Bulgarien.

Därefter åkte jag snabbt hem och bytte om och sedan mot Gbg tillsammans med Filip. Vi kikade i affärer innan vi begav oss mot restaurangen vi bokat bord på. En Tapasrestaurang som heter manana. SÅ BRA, kan rekommendera den till er alla. Vi beställde in massa olika rätter tillsammans för att testa så många som möjligt. Det var så gott, bästa tapasen jag ätit i Sverige någonsin.
Vi satt där i några timmar, sedan promenerade vi och satte oss vid hamnen ett bra tag innan tåget hem gick.

Åh vilket lyckorus jag har just nu, livet är så fint. Världens finaste vänner, familj, pojkvän och andra fina människor runt omkring, vad mer kan man begära?

Sov så gott, det ska jag ❤❤


Aug. 10, 2013

God morgon!
Ligger i sängen och försöker vakna till liv. En hektisk men rolig dag väntar. En dag full av kalasande.
Det startar hos frida halv elva där vi ska fira henne innan hon tar sitt pick och pack och åker till Bulgarien om några timmar. Lyxråtta!
Sedan åker jag och Filip till Göteborg för lite kik i affärer och på kvällen har vi bokat bord på en restaurang. Mysigt!

Nu ska jag vakna till liv så hörs vi senare! Hoppas ni får en fin dag ❤


Fredagsmys


Antioxidantbomb

Hej! 
Imorse var jag på gymmet innan åtta och körde igenom ett rejält pass. Skönt att ha det gjort så tidigt, så min 'morgon pw' får bli en eftermiddags pw istället. 
Efter träningen åkte jag en snabbis till affären och handlade lite nödvändiga saker. Även ett paket blåbär, dock är ju egenplockade så mycket godare. Tråkigt att det är ett dåligt blåbärsår då det varit så torrt i sommar. Hoppas det kommer snart! 
Dessa uppodlade har inte alls samma goda smak tyvärr, smakar knappt blåbär. Växer blåbären till sig ute tänker jag plocka en hel del och frysa in, passar ju perfekt i smoothies och som tillbehör till annat. 
Dessutom är det ju så otroligt nyttigt! Riktiga antioxidantbomber. 

Blåbäret är det bär som är mest C-vitaminrikt, innehåller även B- och E-vitamin, mineraler och andra ämnen. Sägs även att det ska vara bra mot tarminflammationer. Eftersom de innehåller nyttiga fenolföreningar (Som har stark antioxidativ effekt) ska de motverka hjärt och kärlsjukdomar.
Ja listan kan göras lång, ett riktigt superbär helt enkelt! 

 

You can be a sweet dream

Hej på er raringar! 
Några dagar har gått sen senaste bloggningen och dagarna rullar snabbt förbi, redan den åttonde augusti idag. Det betyder två dagar till Fridas födelsedag och tre dagar till Filips. Mina favoriter. 
Jag har jobbat en del, i söndags fick jag två 'tårtor' av några gäster jag hjälpt med veterinär och sånt. Så himla gulliga, och lyckligt nog blev hunden frisk också. 
Har hunnit med en hel del träning också, några gympass, igår var jag med på ett gritpass som en instruktör behövde filma. Jäklar vilken träningsverk jag har idag. Tanken var att gå på ett annat gritpass idag men det var fullbokat. 
Ska istället gå på ett cykelpass senare ikväll. 
Annars idag har jag inte gjort så jättemycket faktiskt, plockat iordning lite här hemma och fixat födelsedagspresent till Frida. 
Imorgon kommer mamma och pappa hem också så det blir lite liv här hemma haha. 


 

Syster

❤❤


Work

Godmorgon!
Har precis inlett mitt första 13 timmarspass denna helgen. Bara 12,5 timmar kvar nu hehe!
Igår kväll åt jag och Filip kräftor och kikade på film. Gick och la oss skapligt i tid då han skulle träna tidigt och jag till jobbet.
Annars har det väl inte hänt så mycket, jag jobbar mycket, spenderat några dagar på kusten och packar för flytten förfullt. Längtar!

Syster verkar ha det hur bra som helst i LA då hon knappt är kontakbar haha! Verkar än så länge vara mest party party party.
Har även äntligen kommit igång med träningen igen, skönt med rutiner. Efter en lååååång förskyldning. Nu knaprar jag d-vitamin tabletter i hopp om ett bättre immunförsvar. Hehe.
Nu ska jag jobba vidare så timmarna går snabbare. Kram!


RSS 2.0