You are my lucky star

Hej! Sitter just nu och väntar på några som ska kika på Janne.

Haft en riktigt bra dag idag. Balfix hela dagen i skolan och efter det åkte jag till överby och fick med mig ett par bikinitrosor hem.
Sedan åkte jag hem till Filip som äntligen kom hem idag så var där i några timmar och pussade på honom. Åh vad jag har saknat honom min fina fina älskling. Han hade även köpt en present till mig, en berlock från Tomas SABO som det står you are my lucky star på. Världens finaste pojkvän!
Ha en underbar kväll, det ska jag ha! Jag är så lycklig!


Världens bästa

Hjärta


Som att komma hem, ja första gången du sa hej

Hej!
Gud vad jag har hunnit med mycket idag! Gick upp runt kl 8 imorse och red direkt. Sedan åkte jag till Lisa och var hos henne i några timmar, SÅ längesen jag träffade henne!
Sedan har jag städat lite, kollat lite vad jag ska ha med mig till Cypern och svarat på lite mejl på Janne osv. Snart kommer en hel hög med tjejer hem till mig så ska vi prata & mysa! Ska bli trevligt.
Ha en fin kväll.
image description

The vow

Såg på The Vow igår kväll, fy vilken bra film! Verklighetsbaserad och sorglig, grät nästan hela filmen haha. Men samtidigt så fin.
Så ni som ser detta, se på filmen! Rekomenderar den verkligen.
"I vow to help you love life, to always hold you with tenderness and to have the patience that love demands. To speak when words are needed, and to share the silence when they're not. And to live within the warmth of your heart and always call it home."

Girls

Hej!
Bion igår var väldigt bra. Efter den åkte vi hem till honom och sen somnade vi gott. När vi vaknade imorse åt vi och sen pluggade lite innan han skulle iväg och jag skulle åka och fixa min balklänning, jag är kär i den! Det tog många timmar och efter det åkte jag hem till Filip igen för att lämna en sak men fastnade där ett tag och pratade och åt med hans goa familj.
Nu är jag hemma och måste ta tag i det sista plugget för nu närmar sig resan! Filip åker även till london imorgon så det kommer bli en tom helg utan honom. Dock har jag väldigt mycket planerat i helgen som ska bli så roligt!
Imorgon är det EN vecka kvar tills vi åker tjejer, helt sjukt!
Love you!
Ni är världens bästa.

Dream

Hej!
Kom precis hem nu, var först i skolan några timmar sen sprang på överby ett tag. Fick med mig två stycken BH, en lotion och en scrub.
Nu ska jag plugga lite innan det är dax att fixa stallet och sedan åka och träna. Efter det blir det bio med min älskling sedan åker vi hem till honom och sover där.
KRAM

My life

Filip Qvist ♡

Utbildning

Hej! Dagen har varit lång, väldigt lång. Suttit på utbildning i nästan 6 timmar men det var nyttigt, lärde mig mycket.

Innan utbildningen åt jag med mamma och sedan gick jag kollade lite på stan. Var ute efter en bodyscrub men hittade dock ingen som föll mig i smaken för dagen haha. Istället köpte jag en ny almenacka, äntligen! Känner mig handikappad utan någon, planeringsfreak och ordningsmänniska som jag är. Dock är jag mest för spontana saker men jobb och sådant måste jag ha 110% koll på. Annars blir det kaos i min hjärna. Eftersom min gamla går ut nu i juni så va ja tvungen att ha en ny för att kunna planera med jobben i sommar osv. Så hittade en på bokia, 129:- kostade den.


How will i know

Idag har vart en dag med väldigt blandat humör. Vaknade pigg och hur glad som helst, åkte till veterinären med Janne där vi hade tid klockan två. Besöket kunde inte gått bättre, han gick igenom besiktningen utan anmärkning.
Så otroligt skönt, men med sorgen i hjärtat. Detta innebär alltså att han kommer ut på annons nu i veckan. Vad ska jag göra utan världens finaste ponny? Hoppas verkligen att vi hittar någon bra ny ägare till honom.
Någon som vet nån som letar efter en fin C-ponny, främst dressyr men har fin hoppteknik med. Ej tävlad hopp pga att mitt intresse är dressyren.
Just nu sitter jag med feber och en otrolig huvudvärk, borde plugga. Men just nu har jag varken lust eller ork till det och känner mig stressad, så då är det ingen ide just nu. Får se om det blir nått gjort senare eller om jag tar tag i det imorgon istället.
Blir ingen skola för mig imorgon heller då jag ska på utbildning med mitt sommarjobb 14.00-19.00. Det kommer bli en hektisk sommar med mycket jobb. Heltid där plus timmar på älvhögsborg, men tänker spara pengar för sen SKA jag resa. LÄNGE med någon människa/människor jag tycker mycket om. Nu efter gymnasiet är livet bara fullt av möjligheter.

Love you


Swim

Goddag!
Kom precis hem från plus där jag varit hela förmiddadagen med min filip. Först gymmade vi, sen lekte vi som barn i bassängen (tur att vi båda är barnsliga haha!) och sen satt i bubbelpoolen ett tag. så kul och mysigt! Älskling ♥
Nu ska jag strax sätta igång med lite plugg, men först mat!
Ha en fin dag!

My little pony

Hej! Återigen några dagar har gått sen jag skrev sist. Haft mycket i skolan osv. Igår kväll var ja även på Lipz med underbara vänner, det blev en riktigt spontan utgång då vi bestämde oss runt halv 12 att vi skulle ut haha. Vi dansade hela kvällen och hade riktigt kul tillsammans.
Idag har jag och Mami varit ute på shoppingtur, jag fick med mig en klänning, bikini, halsband, örhängen och två stycken fina silverringar.
Har även ridit janne och varit ute på en promenad med lillmärta. Goseponnys.

Ikväll hade vi lite besök här hemma så vi har ätit sushi och pratat. Nu ska jag bege mig till drömmarnas värld och drömma om min Filip! Puss


Sun

Godmorgon!
Klockan är 20 i 9 och jag har redan varit uppe en stund, på min lediga dag! Är ju inte en människa som sover länge på morgonen direkt.
Idag är det plugg som står på schemat, jag MÅSTE verkligen göra klart nåra uppgifter. Men först ska jag göra en god frukost. Efter plugget blir det träning med Janne och sedan träning på Älvhögsborg.
Ha en fin dag, vi hörs senare. PUSS

Lovely

Hej! Träningen gick hur bra som helst, det var så otroligt kul!

Efter träningen åt jag och sedan har jag pluggat. Fördjupningsuppg i psykologi är klar vilket känns skönt. Fick även reda på att jag fick MVG på mitt projektarbete med, glad tjej!
Nu ligger jag i sängen och ska strax sova. Puss puss


Training

Hej!
Slänger bara in ett litet snabbt inlägg, ska nämnligen åka till älvhögsborg och träna om några minuter. Ska hämta upp frida på vägen och sen träffar vi Jasmine där. Jag är så taggad!
Jobbet idag gick fint, var även på ett möte och det gick bara bra.
Slänger in ett till inlägg senare. PUSS
Förövrigt är det 30 dagar kvar till studenten idag! ÄNTLIGEN!

Love

Trodde inte att man kunde bli så otroligt kär. Älskade Filip.


Days

Hej! Nu är det läggdags men tänkte slänga in ett inlägg snabbt. Var med Filip hela dagen igår med, igår kväll hade vi mys med film och pocorn. Idag vaknade vi ganska tidigt och gjorde en god frukost och sedan pluggade och skrattade tills jag höll på att kvävas, underbara människa. Sedan åkte jag till jobbet och han till sin träning.

Jobbet gick fint, imorgon ska jag dit på möte och sedan jobbar jag några timmar efter det och sen skola. Nu ska ja nana! Sov sött


By my side

Hej! Gårdagen var mysig med Filip, vi red och åt gott. Idag har vi varit och hämtat lillskrutten och det gick bara fint. Nu står hon och janne och lär känna varandra haha! På mitt schema står plugg och vara med Filip resten utav dagen. Vi får se vad vi hittar på. Puss


Training

Gick upp halv 8 imorse och fixade mig iordning lite åt frukost fixade hästarna osv. Kl halv 10 åkte jag till Älvhögsborg för ett danspass, det gick fint och nu är det snart dax för lite mat. Plugg och pojkvän står på schemat resten utav dagen. PUSS

Friday

Hj! Hade en fin dag i skolan, lite betyg snack med lärare och det gick riktigt bra! Efter skolan åkte jag och mamma och kollade på en minishettis som även kommer bo hemma hos oss tillsammans med Janne från och med söndag. Urgullig!

Ikväll har vi myst med kräftor och räkor, är proppmätt nu. Hoppas ni får en bra kväll. Puss!

Det är inte hon som ska bo hos oss på bilden, det är en annan som bodde där, bara en vecka gammal . Söt ju?
Fixar bilder på lilltjejen så fort hon kommer hem!


To good to be true

Magiskt ♥

Words

A Friend is someone who knows the song in your heart and can sing it back to you when you have forgotten the words.
Love you

Run to you

Hej!
Ännu en bra dag har passerat. Jobbet gick finfint, lite stressigt då jag var ensam en stund och då kom det väldigt mycket folk och telefonerna ringde hela tiden. Men det lugnade ner sig sedan när vi blev två.
Efter jobbet gick jag till ätbar och köpte mig en räksallad och mumsade i mig den innan jag åkte till överby.
Var på riktigt shoppinghumör så fick med mig 3 st tröjor, en bikini och en freebra hem.
Fick även bedömningen på mitt kemihemprov, bara en liten grej jag skulle fixa till och sedan var det helt på MVG. SÅ GLAD!
Nu ska jag plugga gärnet i 3 timmar innan jag ska ut på en löptur. Puss och kram!

Summertime

Hej!
Mötet igår gick bara fint. Avslutade den fina dagen med en löptur på 5 km. Så otroligt skönt att röra på sig. Nu har jag ridit, fixat klart allt i stallet och duschat. Om en timme åker jag till jobbet och jobbar några timmar. Därefter får vi se vad som händer. Hoppas ni får en fin dag alla läsare, puss!

Ayia napa

Nu känns det att det närmar sig!

My days

Bilder från de senaste dagarna.
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

My heart is yours

Hej! Nu var det längesen jag skrev.
Jag har haft så otroligt fina dagar tillsammans med massa underbara människor. Framförallt Filip som jag spenderat hela senaste veckan med, idag är första natten på en vecka vi sover utan varandra. Känns tomt.

I lördags var vi i Göteborg och hade det mysigt, vi kollade inte i affärer utan gick runt i Göteborg istället och åt.
De andra dagarna har vi kollat fotboll, lagat massa god mat, ridit, badat och varit på Lipz. Trots att alla de vi gick dit med inte kom in hade vi otroligt kul tillsammans jag och Filip, vi dansade hela kvällen och sedan gick vi hem till honom och somnade gott.

Igår satt vi på hans altan/balkong hela dagen och bara pratat och varit.

efter skolan ska jag på möte på jobbet där jag ska jobba heltid i sommar. Ha en fin dag!

Bilder från de närmsta dagarna kommer senare då det krånglar nu!


RSS 2.0