Lover of the light

Jag har slitit som ett djur senaste veckan med mina jobb och träning. Idag jobbade jag mitt sista pass på 10 timmar för denna veckan. Jag är så trött, så sjukt trött. Jag orkar knappt äta, har ingen kraft i varken kroppen eller huvudet till något alls. Inte nog med allt jobb har jag ju så klart åkt på en härlig förkylning.
Dagen idag på jobbet var ganska lugn, inga stora matcher heller. Dock var det så extremt mycket på solhyllan. Folk satt i kö 2 timmar för att få sola, då är man allt bra solsugen.
Nu har jag och Mami kollat på glee och mumsat räksallad, jag ligger utslagen i soffan så somnar väl när som helst. Har jag tur kommer Filip och pussar på mig sen.
Jag ska ta mig en rejäl sovmorgon imorgon är tanken, går väl lika bra som vanligt då jag lär vakna pigg innan 8.

Jag skriver mer imorgon för nu ska vi kika vidare ❤


Titanium

Hej! Har jobbat jobbat jobbat... Jag gör aldrig något annat. Igår efter jobbet tränade jag en stund och sedan hem och raka vägen till sängen. Alla mina vänner och Filip var typ ute så det kändes tråkigt men var rätt nöjd över valet att stanna hemma istället när klockan ringde halv 5 imorse, åkte till jobbet runt 20 över 5 då jag började 6.
Nu slutar jag om en timme och då kommer Filip så ska vi ner och träna innan vi åker hem till mig? vi får se vad vi hittar på, har ju en hel eftermiddag ledig tillsammans! (det händer inte ofta direkt) nu ska jag återgå! Puss


Bilder från julafton


Dec. 26, 2012

Några av julklapparna från gårdagen. Hade en sån otroligt fin jul med nära och kära. Julaftonsmorgon började med stallet och sedan kom fam glid/gunnarsson hem till oss. Dock saknades självaste glid. Det blev grötfrukost och julklappsleken. Sedan kom släkten och det blev mat och mys framför kalle. Sedan julklappsutdelning. Fick precis sånt jag önskade mig, kläder, smink, smycken, parfym och locktång bland annat. När vi hade öppnat alla paket sa Mami och Pappi att jag och Sofia skulle sätta oss på golvet med ryggen mot varandra. Sedan fick vi varsitt kuvert och vi fick inte låta något när vi öppnade det. Och vet ni vad, det var en Thailandsresa i januari!! Snacka om att vi blev chockade haha.

Sedan bar det av till farmor och även där blev det julklappsutdelning och leken.
Kunde inte önska mig en finare jul ❤


Winter wonderland

I fredags efter mitt & Filips jobb tog vi bilen till Liseberg och spenderade hela kvällen där. Det var så otroligt mysigt, bara jag och min prins. ❤
Vi kom hem sent och igår jobbade jag 8.30-18.00 därefter åt jag julmat med Filips familj.
Idag vaknade vi tillsammans och åkte en sväng till plus innan Mami hämtade mig. (lyxigt att få bli hämtad och slippa köra själv haha).
Nu har jag precis slagit in alla julklappar. Har köpt extremt många i år haha! Sedan blir det bak, Julmys med Filips familj och därefter mys med min familj plus Bingolotto. ❤


Vi lyckliga

Världens lyckligaste


Christmas

Hallo!
Ni är jag hemma efter ett åttatimmarspass på plus. Efter det stannade jag och pratade ett bra tag och sedan träning!
Imorgon jobbar jag 11-21.30 men det blir nog en bra dag.
Älskar tanken av att det är jul snart. Så himla mysigt ❤.
På fredag efter våra jobb åker jag och Filip till jul på Liseberg och myser hela kvällen.


Dancing in my head

Kom hem för inte längesen alls. Innan jobbet var jag i stallet imorse och sedan på överby för att komplettera lite julklappar. Nu är jag färdig till de flesta. Är nog bara till farmor kvar nu.
Timmarna på jobbet bara sprang iväg. Rörigt men kul. Efter det åkte jag hem och myste lite med hjärtat. Nu är det sovdax! Natti

Bild på finaste Mami & Janne ❤


Julfest

Skrev precis ett väldigt långt inlägg som självklart försvann....

Igår var en väldigt hektisk dag. Jobbade 8.30-18.30 på plus gick bra men väldigt mycket att göra. Efter jobbet kom Matilda till mig å vi fixade oss och drack champagne. Julfesten började ju egentligen 16.00 men jobbade ju. Så vi kände att vi ville vara i fas med resten haha. Vi gick till folketshus där det var sportquiz och annat roligt. Sedan bar det av till butlers där det blev god mat, julklappsutdelning och dans!!
Själv fick jag en vinflaska, mycket bra present haha. När vi dansat en stund på butlers var vi ett gäng som gick vidare till Lipz istället. Bara ett problem, min vinflaska som vakterna på Lipz skulle slänga åt ..... La den så fint under massa snö i parken och gick in och dansade några timmar, så kul!. Halv 2 skulle Filip hämta mig så jag och Madde gick för att hämta flaskan och där låg den så fint! Haha.

Imorse låg jag kvar länge i sängen, skönt. Filip hade träning tidigt så när han kom tillbaka låg jag fortfarande kvar supertrött.

Sen blev det stallet och sen jobb i affären på etage nu i em/kväll. Nu går mina ögon i kors så sovdags.
Sov gott!


December

Idag har jag haft en fullspäckad dag med jobb som vanligt.
Började 9.30 och jobbade i affären på etage tills kl 15.00 eftersom jag var ensam blev det varken rast eller lunch. När jag slutat där drog jag snabbt upp till make up store och köpte världens finaste neccesär. Kan visa bild någon dag om någon vill?
Var även tvungen att få i mig något snabbt att äta, var ju bara ledig en halvtimme innan jag började jobba på plus med, 15.30-20.00. Känns som att jag bara flänger fram och tillbaka mellan alla jobb mest hela tiden. Men så är det, jag är glad att jag har så mycket finns ju dem som inte har någonting.

Imorgon håller jag mig på plus och då blir det 8.30-18.30 och därefter en stor julfest med all personal (ca 70st)!!! Jag är grymt taggad det ska bli så kul. Temat är Bond så får se vad jag hittar på.

Nu är det nanisdags, blir en lång dag imorgon. Imorgon natt är min Filip så snäll och hämtar mig så sover jag hos honom.
Glömde även säga att jag är inte lika mörk i håret längre heller. Ville ha ljusare men gick inte riktigt då jag var såpass mörk innan så får ta det steg för steg, och NEJ jag ska inte bli blond. Aldrig mer haha.

Sov gott på er!


Fullspäckade dagar

God morgon!
Ligger fortfarande kvar i Filips säng trots att han åkte till jobbet för över 2 timmar sedan.
Igår var min lediga dag, fy vad skönt. Nu jobbar jag varje dag fram till julafton, långa dagar med. Eftersom jag jobbar i den nya affären på etage och på plus så blir det väldigt långa dagar med dubbla pass. Plus att förskolan ringer in mig. Var tog mitt liv vägen? Haha.

Ja ledig igår som sagt, vaknade hos hjärtat åkte till stallet och sedan till frisören, det blev både klippning färg å slingor. Efter det åkte jag till plus en stund för att träffa mina underbara arbetskamrater så där fastnade jag någon timme innan det bar av till överby för julklappsshopping. Jag fick faktist med mig en hel del! Både till Filip, mamma, mig själv och till julklappsleken vi ska ha på julfesten med jobbet på lördag. Den börjar redan kl 4 och då är det filmvisning på hebe, men jag slutar jobba 18.30 så får vara med efter istället då de blir butlers med god mat och dricka hela natten lång!

Nu måste jag ta mig ur sängen om jag ska hinna med allt jag nåste innan jobbet 15.00. Kram!


Härliga vinterväder


My grown up christmas list

Igår kväll efter alla jobb var jag Filip och Sofia hos moster och julbakade. Vi var kvar många timmar och åkte sedan hem och nanade.
Imorse ringde mitt alarm 5.05, det var lagom lockande att gå upp med snökaoset utanför och Filip som låg kvar och sov. 20 över åkte jag mot jobbet då jag började 05.45. Hade öppningen idag och det första barnet kom runt kl 6 sedan droppade det in en del. Vi målade, lyssnade på Eric saade, läste saga och pratade, mysigt.

Nu har jag och Sofia precis ätit tomtegröt och kollat på julkalendern, ikväll ska jag nog bara ta det lugnt ❤


Snow


Skidresa i ettan

Winter wonderland

Ligger i soffan nu med Mami och kollar på sammandragningarna från Stockholm horse show i globen, tänk att det är hela två år sedan vi satt där timme in timme ut och bara njöt av alla vackra ekipage, all spänning och all rolig julspex. Iår sitter jag alltså i soffan och kikar istället, det får funka det med. Går förövrigt grymt bra för Sverige i Grand prix kuren, Patrick på 82,175 och tinne på 84,7!!! Nytt svenskt kurrekord med, helt otroligt.

Har varit ledig hela helgen vilket känns underbart, jag var varit så otroligt trött hela helgen så känner mig inte alls redo för en vecka full med jobb på förskolan och plus. Jobbar heldagar varje dag denna veckan och därefter på kvällen jobbar jag även på plus.

I fredags jobbade jag på förskolan, var sedan hos Hanna på kvällen och hon bjöd på massa god mat. Igår var jag och Filip på Ullared, fick med mig en hel del roliga saker hem men mest smått å gott.
Idag var vi riktigt trötta så vi låg kvar länge i sången, gick upp runt 10 sedan dess har jag varit i stallet städat och legat i soffan typ.
Är så träningssugen men tänker inte träna förän jag känner mig helg frisk, hellre det än att åka på något mer.

Har fått köpt mig en del julklappar och nya skidkläder, vill åka skidor nuuuu.
Ska fortsätta kika på TVn nu och sedan blir det god middag med familjen.


RSS 2.0