Happy birthday

Godmorgon. Ligger fof i sängen och är jättetrött. Igår runt kl 10 när jag slutat åkte jag till Mathilda på förfest där ett härligt gäng var. Sedan bar det av till Lipz, och Gud vad vi hade kul!
Och ett stooooort grattis till Mathilda!

Idag har ja mycket saker att göra då jag inte kommer hem förän 1 timme innan kräftskivan börjar imorn. STRESSIGT.
Börjar jobba två idag så får nog lägga på ett kål. Efter jobbet hämtar hjärtat mig så ska han laga mat tills dess.
Kram


Hej!
Igår körde jag och frida ett rejält träningspass. Först gick vi på ett danspass, sen gymmade vi och sen gick vi runt spikön. Efter det duschade jag där och åkte sedan till Filip. Vi åkte och handlade, åkte sedan hem till mig och låg och kollade vänner innan vi somnade. Imorse har ja gjort lite ärenden och kört älskling till jobbet. Näst på schemat står lite fix inför ikväll då jag åker direkt från jobbet hem till Mathildas födelsedagsfirande och sedan ska vi ut till Lipz och dansa rumporna av oss! Måste även fixa stallet och såna saker.
Ha det bra. kram


Nike freerun 3.0

Tänkte visa er mina nya träningsskor. Aldrig haft så sköna innan, dem är helt underbara. De fanns även i rosa och var väldigt sugen på det men eftersom jag ska jobba i dem med tänkte jag att svart blir bäst.
Jag köpte mina på Nike Store i London men har även sett att de finns på Intersport nu.
Modellen är Nike freerun 3.0
Så dessa rekommenderar jag varmt!


My day

Hej på er! Idag är jag ledig, underbart! Nu på dagen ska jag fixa en hel del, bland annat handla lite inför kräftskivan och ut på en pw och senare är det träning på plus som gäller. Och därefter träffa älskling. Längtar så!


Träning

Hej på er! Jag har så fullt upp hela tiden att jag glömmer av bloggen. Men jag lovar att jag ska bli bättre.

Igår vaknade jag i Filips famn. När han åkte till jobbet åkte jag hem och red oså innan jag åkte till älvhögsborg för träning. Jag och frida gick på ett dansmix pass, hur jobbigt som helst men så grymt kul! Skönt att vara igång igen. Efter passet var det underbart väder så vi tog oss en pw runt spikön innan vi åkte hem. Gjorde supergod kantarellomelett och kollade pretty little liars. (jag är besatt av den serien).
Idag har jag ridit ett rejält dressyrpass på Janne, även gått en pw och storstädat. Nu är det strax dax att fixa lite mat innan jag ska åka mot jobbet och jobba några timmar.

Livet känns väldigt fint nu! Dock stressigt. Jobbar mycket samtidigt som jag ska hinna träna med Janne varje dag + träna själv, jobb 14-21.30 på tors därefter fira Mathilda + Lipz. Tandläkaren kl 8 på fre sedan jobb samma tid som tors. Sedan jobb hela lördagen för att sedan skynda hem då jag och Filip har kräftskiva här hos mig så massa underbara människor kommer hit, ska bli sååå kul!
Ha en fin dag!


London del 2


Work

Hej! Sitter på jobbet nu och ska öppna alldeles strax. Började 9 och jobbar till kl 13.30. Då är de dax för möte här på jobbet i några timmar. Sedan hem och ikväll kräftskiva! Mums!
Uppdaterar lite mer under dagen. Ha en fin dag! Varför inte komma och träna eller simma idag? Bara en vecka kvar innan utebadet stänger så passa på! KRAM


Love

❤❤❤


London bilder del 1


London

Hej! Nu är vi hemma igen efter en underbar resa. Hade kunnat stanna länge men tyvärr jobbar vi båda idag. Filip på sitt nya heltidsjobb och jag på älvhögsborg 11.30-22.30.
Åter till resan nu haha. Ditvägen gick väldigt smidigt och vi hade lyckats boka ett superbra hotell, hur fint som helst! Sedan har vi shoppat hur mycket som helst,(köpte bland annat världens skönaste träningsskor på Nike store) ätit massa god mat, varit på mamma Mia musikalen (grymgrymgrym!), ätit massa frozen yougurt, åkt London eye, kikat på massa annat och myst massa. Så ni förstår känslan att åka hem för att jobba va? Haha!
Kommer även lägga upp lite bilder från resan. Har inte så många men några ska jag väl kunna visa er! Kram


1 day

En dag kvar


Studenten

Bästa dagen i mitt liv!


Sick

Hej! Inte haft någon lust alls att blogga de senaste dagarna men nu kände jag att det var dax. Dock har jag inget roligt direkt att berätta då jag varit sängliggandes de senaste två dagarna. Feber och förskyld. Igår var Filip här och pussade på mig innan han skulle iväg med familjen, skulle egentligen med men fick ligga hemma istället, kollade på film, massa avsnitt av pretty little liars och åt sushi. Idag känner jag mig lite piggare men fortfarande feber och väldigt ont i halsen och huvet. Går och småpackar och tvättar lite inför London på lördag. (Anledningen varför jag MÅSTE bli frisk.) hoppas ni har en fin dag och tar vara på det fina vädret! Kram


Saving grace

Beyonce - Halo ❤


Födelsedagsfirande

Har varit helt underbara dagar nu med mycket kalasande. I fredags fyllde Frida år. Efter jobbet åkte jag och Mathilda och köpte present till henne, en Thomas SABO berlock formad som ett hjärta där det står best friends på. Vi överraskade henne med tårta med. Når vi kom dit var några andra kompisar redan där så det var kul! I lördags fyllde min prins år. Först kollade jag hans match sedan var det kalas med hans släkt vilket var jättetrevligt. Nu sitter jag på jobbet. Näst sista passet innan London idag. Jobbar 7-14 i 7 dagar i sträck så det ska bli skönt med lite sovmorgon på ons. Efter jobbet ska jag träffa benny. Ha en fin dag Kram!


Birthdaygirl

Idag fyller min älskade vän Frida 19! Ha världens bästa dag, det förtjänar du.


Gårdagen

Hej! Jobbet igår gick fint, åkte hem snabbt och åkte sedan till Anton. Vi åkte och handlade och senare kom Filip. Vi lagade massa god mat och hade det väldigt bra! Sov sedan hos Filip och vi åkte till jobbet kl 7.

Nu ska jag fortsätta jobba, puss!


Godmorgon! Eller kanske ska säga godmiddag, har ju redan varit uppe i 5 timmar! Fick en väldigt bra start på dagen då larmet startades hehe. Men det löste sig. Eftersom jag började kl 7 jobbar jag bara till 14.00 vilket känns väldigt skönt. Var riktigt pigg imorse när jag vaknade. Älskling körde mig till jobbet efter efter att vi sovit gott tillsammans.

Gosisbild på Filip och missemaja


Otur

Hej! Efter min lediga dag jobbar jag nu 7 dagar i rad. Det kommer nog bli ganska tufft då ja ska upp halv 6 varje morgon hehe. Plus att jag knappt kan gå då jag har fått en spricka i tån. Ja ni hör ju själva... Hur många gånger har man slått i tån i en tröskel eller stolsben? Man har lite ont men sen inget mer mes de. Men denna gången fick jag en spricka. Tån är svullen och helt blålila, hoppas för allt i världen att jag inte har lika ont när vi ska till London nästa vecka. Efter jobbet idag ska ja vara med prinsen så nanar han hos mig, mys!


För första gången har någon visat mig vad kärlek är. Jag har hittat honom, mitt livs kärlek och bästa vän.


Healthy


Just nu

Ledig dag idag! Har jobbat 14-timmars pass i tre dagar i rad nu så det är riktigt skönt med en ledig dag nu innan jag går på 7 dagar 7 timmars pass. Sedan åker vi till London nästa lördag, underbart! Har inga planer idag och det känns skönt. Ska iaf rida och så är det ju os-dressyren hela dagen så jag lär spendera några timmar såhär haha!


Horse

Hj! Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Har haft väldigt kul då jag som ja sa igår jobbade med Filip. Och likadant blir det imorn. Sedan börjar jag även andra jobbet 16.00 till 22.30 så det blir mycket jobb. Nu ska vi strax åka för att göra det jag skrev igår att vi ska! Vi hörs senare puss Bilder från igår


PW och blåbär

Godkväll! Har precis tagit mig en skön och välförtjänt dusch efter 8 km PW och blåbärsplockning. Jag började med att springa 2 km som uppvärmning. Musklerna i benen kändes så otroligt stela och tunga idag så imorgon får det bli vila. Nu har jag krypit ner i sängen och äter mjölk med blåbär och läser. Börjar jobba halv 9 imorn. Dock inte campingen eller älvhögsborg utan på exite. Det kommer gå galant då jag ska jobba med älsklingsfilip hela dagen. Han jobbar ju på båda pappas företag och jag på det ena så det ska bli kul! Efter jobbet ska jag även göra en rolig sak men det avslöjar jag imorn! Ska fortsätta läsa nu och sedan bege mig till drömmarnas värld.


Sara Algotsson Osbeck


OS-SILVER!

Hur grymt är inte detta då?! 
Sveriges första OS medalj stod Sara Algotsson Osbeck, fälttävlan för. 
Hon red på bra resultat i dressyren, felfri i terrängen och fyra fel i hoppningen. Så otroligt nära guldmedaljen, men hon snubblade bokstavligt talat på mållinjen då bommen föll från de sista hindret. 




Grekisk sallad

Grekisk sallad
Här har ni en supergod sallad som passar både till lunch eller som en sallad till tex grillat. 

Valfri sallad, (jag gillar de färdiga salladsmixarna som finns i påse i affärerna så de brukar jag ha.)
Coctailtomater
Fetaost
Gurka
Soltorkade tomater
Pasta 
Ev. lök om ni gillar det
Givetvis kan ni lägga till något mer om ni gillar det! 


 
 
 

Reasons to be fit





Training

Hej! Igår kväll efter träningspasset med janne gav jag och pappa oss ut och på en löptur på 5 km i skogen. Jag är allt nöjd med min tid med tanke på att jag inte varit igång riktigt på ett tag då ja varit sjuk länge. Efter det åkte jag och Filip och hälsade på benny och Jonas i deras nya lägenhet, den var väldigt fin så det kommer bli bra! Håller alla tummar för er! Vi stannade där till ca halv 11 sedan åkte vi hem till mig och la oss. Nu har Filip åkt till jobbet. Jag har färgat håret och ska städa och tvätta nu innan jag ska ut och träna med Janne och sedan ut på en löptur.


RSS 2.0