Gothenburg

Hej!
Kom precis hem från Göteborg med klassen och holländarna. Jag har haft en supermysig dag, vi har åkt paddan ätit god mat och fikat.
Just nu väntar jag på att Filip ska komma hem från sin träning så ska vi laga mat. Sedan ska vi förmodligen åka till en klassfest.
Eftersom mina och Filips föräldrar är utomlands nu så ska vi bo tillsammans den närmaste veckan, mysigt!

Ha en fin kväll!


En dag i taget

Vi är mer än du tror, vi är en.
"

Stop the traffik

Stop the traffik
Sevärd film!

Ayia napa

AYIA NAPA - 12
- 32 days

Summer

Summerlove

Måndag

Riktigt härlig dag idag. Först skola, besök av Holländarna. Hem och red runt öresjö, tränat. Till sist fastnade jag med min dansmatta haha! så himla roligt och riktigt bra träning, jag kommer nog aldrig växa ifrån den.
Nu ska jag plocka iordning lite på mitt rum och sedan ska jag börja plugga lite smått. Det blir en hektisk vecka dethär men den kommer bli så otroligt bra!
Vi kommer göra massa roligt tillsammans med Holländarna!
Bild från Holland -11

One thing

Hej!
Nu var det några dagar sedan jag bloggade. I fredags efter skolan åkte jag till stan och fixade min Tomas Sabo berlock (V:et) som har gått sönder, och även ett annat silverarmband som var sönder. Efter det åkte jag hem och fixade stallet och sedan åkte jag och Filip och hyrde film och myste resten utav kvällen.
Vi vaknade ganska tidigt igår och gick upp, åt frukost och gick ut och red direkt. Filip var duktig som vanligt. Sen åkte vi till Edsborg och kollade fotboll, sedan körde vi hem Sergio och väntade lite där och sedan körde vi honom till stan.

På kvällen var vi med Hanna, Martin och Jona vilket var trevligt. Det blev bland annat Pizza och tårta, gott!
Idag har jag varit i Göteborg hela dagen med mamma och Sofia. Fick dock inte med mig något hem men Göteborg är alltid trevligt!
Nu ska jag plugga i en timme innan jag ska ge mig ut i spöregnet på en PW.
Pusspuss Hoppas att ni haft en fin helg!
Älskade älskade ponny ♥

Morning

God morning!
Har precis ätit frukost. Så mumsigt, älskar när kan sitta ner i lugn och ro och äta. Äter ju aldrig frukost innan jag ska till skolan så älskar detta!
Idag blev det en klick turkisk yoghurt med blåbär, hallon, banan, mango och lite müsli med quinoa och jordgubbar. Gottgott!
Nu ska jag strax bege mig till stallet. Kommer mer inlägg sen så håll utkik. Puss ha en fin dag!


Work

Godkväll! Kom hem från jobbet för en stund sedan. Det gick bra, var väldigt trött och hängig dock. har precis ätit en laxmacka med, mums!

Åkte hem från skolan idag då jag inte mådde bra alls. Filip åkte med och vi åkte hem till honom. Han bäddade ner mig i sängen, gjorde mat och pussade på mig lite extra. Gosen! Vi somnade även i någon timme vilket var skönt.

Imorgon är det ingen skola men jag jobbar, innan jobbet ska jag rida, ut och springa, tvätta och plugga. Sov sött fina läsare!


Sleep

Plugget gick riktigt bra! Jag blev klar med hela pa kompletteringen så nu har jag gett mig en klapp på axeln och sagt bra jobbat Victoria.

Nu har jag precis pratat med hjärtat så är sovdax nu. Imorgon väntar ännu en lång dag. Först skola i massa timmar, sedan åker jag och Filip hem till honom, sedan börjar ja jobba kl 5 igen, innehållsrikt liv för tillfället? Eller...

Nu måste jag nana, klockan 6 ringer klockan för måste hinna fixa klart stallet innan jag åker till skolan.
Dröm sött fina läsare!


You light up my world like nobody else


Heart

Hej!
Haft en bra dag idag, åkte till jobbet ca kvart i åtta och jobbade till kl 1. Sedan gick jag och åt lunch tillsammans med mamma och Sofia. Sedan till skolan för en lektion.
Ska precis börja plugga nu men har fastnat framför olika matbloggar haha! Men nu måste jag börja, och jag lyfter mig inte härifrån förän jag är klar!

Sleep

Nu är det dax att sova! Imorgon väntas det jobb 8-13 och sedan skola. Händer inte särskilt mycket i mitt liv nu mer än jobbet och skolan haha, men det är de värt nu! Slutspurten.
Nu ska jag krypa ner i sängen och bege mig till drömmarnas värld, missan ligger redan bredvid mig och sover.

Kolla vilken söt bild fillis skickade


53 days

53 days left. Fy fasiken vad jag längtar nu!


Days

Imorse tog det verkligen emot att gå upp ur sängen, jag sov hur skönt som helst och ville bara ligga kvar.
Jag och filip hade mattemöte med Jimmy och det gick bra! Förstår lite mer nu iaf hehe. Nu ska jag fixa lite komplettering på min PA-rapport. Snart lunch sen plugga lite till och sedan Rättskunskap.
Studentmössan har även kommit idag!
Efter skolan jobbar jag hela Em och kvällen, så nu får ni som har kort här komma och träna hos oss!
Ha en bra dag puss!


Falling in love

Godkväll. Jobbet igår gick fint, väldigt väldigt lugnt, mycket förberedelse inför eric saade på älvhögsborg så det var ganska dött i receptionen och cafeet. Satt söta små tjejer utanför och väntade på honom redan klockan 11 på fm och han började inte spela förän kl 19.00. När jag jobbat klart åkte jag hem till Hanna och var där en stund. Sedan åkte vi till butlers för att äta tillsammans med våra kära pojkvänner.
För min del blev det oxfilépasta. Så otroligt gott! Sedan åkte vi hem till mig allihopa, spelade spel och tog det lugnt. Jag och Filip hämtade mina föräldrar senare på kvällen.

Sedan somnade jag och filip så skönt i varandras famnar. Han är världens bästa!

Idag har mina kusiner varit här så vi har varit med dom oså. Sedan red vi och Filip var ju duktig som alltid haha, han är grymt bra för att bara ridit tre gånger!
Ikväll åkte han hem och sen dess har jag pluggat.
Imorgon är det ju ny vecka igen, har inget planerat mer än jobb alla dagar utom i helgen för då är jag ledig. Får se vad ja ska hitta på då. Har ni några planer?
Pusspuss!

 

 

image description

image description


Work

Hej!
Har just nu rast så sitter och äter min macka och tar det lite lugnt. Dock är det väldigt lugnt här idag så är inte så jobbigt.
Filip kom precis hit men lyckades tajma så strax efter han gick ner till gymmet fick jag rast, kunde ju fått sällskap annars så det var synd haha. Men men, nu ska jag äta vidare så hörs vi väl sedan. Puss!


Sunshine

Hej!
Nu är jag i princip klar med allt jag skulle göra. Halv åtta gick jag upp och tog på mig träningskläderna. Termometern visade 1 grad, det var väl mindre lockande. Men väl ute var det skönt, solen lyste så det kändes varmare. Efter min löptur fixade jag allt i stallet sedan duschen.
Efter jobbet åker jag till Filip, puss!


You

Godkväll! Vet att min uppdatering är kass. Men har fullt upp i mitt underbara liv!

Haft ytterligare några fina dagar tillsammans med Filip. Inatt är det dock inte han som ligger bredvid mig i sängen, inatt är det Majsan istället haha.
När jag kom hem från honom förut gick jag till stallet och red direkt, snacka om glad ponny! Han var otroligt pigg och väldigt busig haha!

Imorgon jobbar jag 11.30-18.30. Skulle ju egentligen inte jobbat något alls på lovet men blivit inringd massa timmar varje dag nu. Men inte gör det mig nått, det är superroligt och kommer kännas fint sedan när lönen kommer.
Innan jag börjar imorgon ska jag hinna med en löptur, packa lite saker och fixa i stallet så det blir till att gå upp i tid! Önskar att dygnet hade iaf några timmar till så man skulle hinna med det man vill och måste. Hihi.

Nu ska jag bege mig till drömmarnas värld. Sov sött!

 


New shoes

Äntligen kom skorna som jag väntat så länge på!
image description

So much better

Godmorgon!
Dålig bloggning det senaste men så får det vara nu. Vaknade hos Filip igår och åkte sedan till jobbet. Jobbade 13-21-30.
Blir även jobb idag, 14.30-22.30 så det blir långt pass även idag men det är roligt. Igår gick det finfint, fick även besök av Kartberg, Mattias och Jocke som kom in för att säga hej. Trevligt!
Efter jobbet åker jag till Filip och spenderar natten där.
Tänkte även visa er en bild på mina nya skor senare, så håll utkik!


When we are together, my heart feels so much better.

Easter

Hej! Förlåt att jag bloggat dåligt men har inte suttit vid datan alls och har knappt haft telefonen. Jag har haft så otroligt underbara dagar!

Kvällen på Lipz med mina älskade vänner var så bra. En av de bästa utekvällarna!
I fredags åkte jag hem till Mathilda och var med henne i några timmar innan jag åkte till Filip en stund innan vi åkte hem till mig och sov. På lördagen åt vi påskfrukost och sedan gick vi på promenad. Efter det åkte vi hem till Filip och gick sedan till hans farmor och farfar för att fira påsk, det blev god mat tårta och påskbrasa. Senare på kvällen traskade vi hemåt och väl hemma blev det en film innan jag somnade i mitt hjärtas varma famn.
I söndags var vi i göteborg, vi gick i affärer, fikade och åt på en jättefin restaurang. Så mysigt.
Igår var det också en väldigt bra dag. Jag vaknade och red direkt och sedan åkte jag och Frida till älvhögsborg för att simma och ta det lugnt i relaxen. Sen åkte vi på besök hos Mathilda, sen hos Filip och sen hem till benny där vi lagade mat. Träffade även Elin och Linnea en snabbis. 

Idag är det jobb som står på schemat, sedan träna med Frida.  För att sedan åka hem till min underbara pojkvän och sova där. Ha en fin dag!

 


You again

Hej!
Har haft en riktigt seg dag än så länge, städat lite, tittat på film(Don't know how she does it) och duschat. Nu väntar jag på att filip ska komma hit så ska vi hitta på något. Han ska även sova här, så det blir en myskväll ikväll. Perfekt! Sedan firar vi påsk med hans släkt imorgon. Hoppas ni får en fin dag alla läsare och glad påsk!
PUSS

Sunshine

Turkiet 2011 ♥

Lets go

Såhär såg jag ut igår!


Sleep all day party all night

God morgon! Ååh vilken bra kväll jag hade igår med mina älskade tjejer och alla andra med förstås!
Kvällen bjöd på mycket skratt, dans och alldeles för många drinkar! Vilket jag får sota för idag, men det är så värt! Det var den bästa kvällen på länge. Puss på er som gjorde min kväll så grymt bra!


Dreams

Hej! Kom inte hem för längesen alls. Har varit väldig trött och förskyld idag så det har varit jobbigt. Var helt död när jag vaknade imorse. Tanken på att jag hade en full dag med lektioner och sedan jobb 6 timmar efter det gjorde mig inte direkt mer sugen på att gå upp.
Men dagen gick galant, visst jag har väl inte mått särskilt bra men den var fin tack vare alla älskade människor! Fick även ett påskägg av favorittjejen. Tack!

Jobbet gick väldigt bra, känns som att jag verkligen lärt mig och kommit in i det nu. Innan jobbet och efter skolan hade jag 40 minuter på mig att äta och åka till jobbet, så fick ät-sällskap utav Anton och Matilda vilket var trevligt. Fick även besök på jobbet av min Filip som höll mig sällskap en stund. Gose.

Imorgon är jag ledig och nu har jag LOOV. Äntligen! Som jag har längtat haha. Det ska jag fira tillsammans med massa vänner, först middag och sedan Lipz! Ska bli grymt kul!
Sov sött Goa läsare, vi hörs imorgon och då lovar jag att det kommer fler och mer intressanta inlägg. Puss!

 


Night

Godkväll. Förlåt men vilken jävla skitdag jag haft idag! Stressat som en vet inte vad & jätteförskyld och feber fram och tillbaka, ja har inte tid att vara sjuk nu. Började ju på jobbet imorse, körde rally till skolan för att hinna i tid (vilket jag inte gjorde endå). sedan åkte jag och Filip hem till honom, det var mysigt. Vi åt sallader som jag köpte med mig och tog det lugnt en stund innan jag var tvungen att åka tillbaka till jobbet. Fick jobba över till ca kl 11 ikväll då inget gick som ja ville. Väl hemma klämde jag fingret i boxdörren så det är jättetjockt och blått. Skönt. Ne nu ska jag sluta klaga, jag har ju trots allt ett väldigt fint liv och fullt med underbara människor omkring mig. Sov gott ❤


Work

Hej!
Nu ska jag strax åka till jobbet, har haft en väldigt lugn morgon vilket är skönt. Vaknade ca halv 9 och har sedan dess tagit ut hästarna, ätit frukost och gjort iordning mig. Allt i min egen takt, jag är ju inte direkt känd för att vara världens snabbaste människa på att göra iordning mig och att äta.
Detta passet jobbar jag 11-14, sedan börjar min lektion kl 14.10 så det blir snabba ryck till skolan. Efter lektionen åker jag och Filip hem till honom innan det är jobbdax för mig igen och träning för honom. Jobbar enda till klockan 22.30 idag så kommer nog bli dålig uppdatering. Nu måste jag åka, puss.

Life

Hej! Inte så längesen jag kom hem från jobbet nu, det var lugnt och skönt. Och trevligt som vanligt.
Mina små hjärtan Filip och Frida var även och hälsade på! Hämtade Frida på vägen dit då hon endå skulle träna.
Nu är jag supertrött så ska snart sova, men först prata lite med Filip ❤
Sov sött!


Without you

Hej godingar!
Veckans första skoldag är nu avklarad, den gick fint. Har kommit en bra bit på kemiprovet med. Efter skolan var jag och Benny på Överby och fixade lite saker.
Är väldigt förskyld och trött i hela kroppen, så ska ta och vila lite nu. Fick precis reda på att jag ska hoppa in och jobba några timmar ikväll med. Jobbar även 11-14 och 17-22.30 imorgon, och därimellan ska jag hinna med att åka till skolan och gå på en lektion med. Stressigt haha!
Ne nu måste jag vila, puss!

Him

Godkväll goa läsare!
Förut efter farmors middag åkte jag direkt till Filip och har spenderat hela em/kvällen med honom. Myssöndag med han jag tycker om mest, kan inte bli mycket bättre än så.

Imorgon är det ny vecka, veckan innan lovet. Åh vad jag längtar till det. Går även kort vecka, måndag till onsdag. Så fruktansvärt skönt.
Nu ska jag bege mig till drömmarnas värld. Vi hörs imoron. Puss på er och sov gott!


<3

❤❤❤


April

Hej första april idag, har ni blivit lurade? Det har jag, av Frida haha! Sedan har jag även lurats och lyckades bra med det haha!

Sitter hos farmor på middag nu. Jättegott. Har sovit Max 3 timmar inatt, var och hämtade Sofia i stan kl 3 och Efter det kunde jag inte somna om igen. Så är supertrött!
Hörs sen!


RSS 2.0